Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس گفت: فراکسیون مبارزه با مفاسد اداری و اقتصادی اسامی ۳۱ نفر از مفسدان اقتصادی کلان به قوه قضائیه داده و منتظر رسیدگی آن‌ها هستیم.

به گزارش خرداد به نقل از  تسنیم ، نشست قرارگاه دانشجویی شهید همدانی با موضوع مطالبات معیشتی و اقتصادی جامعه امروز به میزبانی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد همدان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر دعوت انجام‌شده از اصحاب رسانه قرار بود این جلسه با حضور اعضای مجمع نمایندگان استان همدان برگزار شود، اما تنها یکی از وکلای ملت در جلسه حاضر شده و به گفته نماینده قرارگاه دانشجویی، مدعوین از حضور در نشست با این توجیه که "جلسه در شأن نمایندگان نیست و باید یک مسئول رسمی از آن‌ها دعوت کند" خودداری کردند.

در این جلسه ابتدا اعضای قرارگاه به بیان دیدگاه‌ها و طرح پرسش‌های خود که برخاسته از مطالبات مردمی بود پرداخته و اقدام انقلابی و قاطع و سریع نمایندگان را برای سر و سامان دادن به اوضاع خواستار شدند.

وضعیت اقتصادی بد جامعه، مشغولیت برخی نمایندگان استان برای ارتقاء جایگاه سیاسی خود به جای پرداختن به مطالبات مردم، کمرنگ بودن روحیه انقلابی‌گری در نمایندگان مجلس، معضلات اجتماعی، فاصله بین مردم و مسئولان، برخورد نشدن با مفسدان اقتصادی، اشتباه برخی نمایندگان در رأی دادن به برجام و تقاضای استیضاح و عزل وزیر اقتصاد، راه و شهرسازی و صنعت و معدن و تجارت از مهم‌ترین مواردی بود که دانشجویان در این جلسه مطرح کردند.

تیم اقتصادی دولت باید برود/ مجلس مدافع حقوق مردم باشد

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای به عنوان تنها فرد حاضر در جلسه از بین اعضای مجمع نمایندگان استان هم با تأکید بر احیای مطالبه‌گری در مسئولان گفت: پویایی نظام و انقلاب به مطالبه گری بستگی داشته و سکوت به معنای تبانی، معامله و فساد است.

امیر خجسته با بیان اینکه روحیه انقلابی و مطالبه گری باید در دانشجویان وجود داشته باشد، افزود: امروز مسئولان باید در برابر دشمن محکم بایستند و هر فردی که این‌طور نباشد، آلوده بوده و در فساد دست دارد که سکوت می‌کند وگرنه سکوت جایز نیست.

وی بیان کرد: فراکسیون مبارزه با مفاسد اداری و اقتصادی اسامی ۳۱ نفر از مفسدان اقتصادی کلان به قوه قضائیه داده و منتظر رسیدگی آن‌ها هستیم و شبکه‌های فساد به تعبیر مقام معظم رهبری مانند اژد‌های هفت سر جامعه را تهدید می‌کنند که باید به‌یک‌باره آن را نابود کرد.

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز مفسدان اقتصادی آسیب جدی نظام هستند که مانند موریانه به جان آن افتاده‌اند و باید به این وضعیت رسیدگی کرد.

خجسته با اشاره به فساد گسترده در گمرک گفت: بیش از ۱۰۰ هزار خودرو لوکس وارد کشور شده که باید بازگردانده شود و افرادی مانند زالو خون مردم را می‌مکند که به حسابشان رسیدگی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه مسئولان باید شفاف با مردم حرف زده و نباید دوپهلو و سیاسی رفتار کنند، افزود: ۱۲ هزار قانون وجود دارد که نظارت مناسبی بر اجرای برخی از آن‌ها نمی‌شود و نتیجه این کار وضعیت امروز است و زمانی می‌توان گفت: "مجلس در امور است" که به وظیفه خود عمل کند.

خجسته با اشاره به برخی اقدامات فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی اعلام کرد: بانک دی ۵ هزار میلیارد تومان پول که متعلق به خانواده شهدا و یتیم و اسیر و فرزندان شهدا بوده را به غارت برده‌اند و از قوه قضائیه گلایه دارم که چرا ۲۰ ماه است رسیدگی به این موضوع معطل مانده است.

افزایش بی‌سابقه نرخ ارز طراحی‌شده بود/ آمریکای داخلی در تلاش برای ملتهب کردن جامعه است

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس گفت: امروز فراکسیون به جای دستگاه قضایی، دیوان محاسبات و سایر نهاد‌های مسئول در حوزه نظارت و بازرسی فعالیت کرده تا جایی که سازمان بازرسی برای گرفتن اطلاعات به ما مراجعه می‌کند.

خجسته با اشاره به شرایط اقتصادی جامعه هم تصریح کرد: افزایش بی‌سابقه نرخ ارز طراحی‌شده بود و می‌توانستند آن را کنترل کنند و در جایی که می‌توان تروریستی، چون عبدالمالک ریگی را در آسمان دستگیر کنیم، شناسایی عاملان گرانی در بازار ارز کار سختی نبود.

وی بیان کرد: از چند ماه پیش بار‌ها نسبت به افزایش قیمت ارز به دولت تذکر دادیم، اما بی‌توجهی کرده و امروز معیشت مردم دچار مشکل شده و التهاب در کشور ایجادشده است.

خجسته با بیان اینکه فرمانده جنگ اقتصادی باید در میدان و کنار مردم باشد، گفت: امروز کشور نیازمند عمل انقلابی وزیران و برخورد با افرادی است که ارز دولتی گرفتند تا کالا‌های موردنیاز را وارد کنند، اما چیزی وارد نکرده یا آن را احتکار کردند.

وی اعلام کرد: امروز آمریکای داخلی بر معیشت مردم دست گذاشته و آن را به بازی گرفته تا آن‌ها را ناراضی کند و خود کنار بایستد تا جامعه ملتهب شود.

تیم اقتصادی دولت در رأس همه مشکلات است

خجسته با بیان اینکه تیم اقتصادی دولت در رأس همه مشکلات امروز کشور قرار دارد، تصریح کرد: تیم اقتصادی دولت قطعاً باید برود و نمایندگان هم باید زبان مردم باشند و به بهانه حفظ وحدت سکوت نکنند.

وی مطرح کرد: وحدت در کار است نه در سکوت و نماینده نباید دوپهلو صحبت کرده و در مجلس موضع‌گیری کرده و زبان مردم باشد و از حقوق مشروع مردم دفاع کند.

خجسته اعلام کرد: جابه‌جایی خوب و اثرگذاری چند روز آینده در تیم اقتصادی دولت انجام می‌شود که از مطالبات مردم است.

متولیان برگزاری رویداد همدان ۲۰۱۸ با قدرت کار نمی‌کنند

نماینده مردم همدان در پرسش به دانشجویان در مورد رویداد همدان ۲۰۱۸ هم گفت: این رویداد بهترین فرصت برای معرفی همدان در سطح بین‌المللی است که ۱۲ میلیارد اعتبار برای آن اختصاص‌یافته و اولویت نخست استان گردشگری و سپس کشاورزی و صنعت است.

خجسته با اعلام نارضایتی از روند کاری در حوزه رویداد همدان ۲۰۱۸ افزود: قدرت کاری مورد نظر را نمی‌بینم و باید تبلیغات گسترده در سطح ملی انجام شود و اگر هم مسئولان مربوطه اعتقاد دارند که خوب کار کرده‌اند به مردم گزارش دهند تا روشن شود.

وی بیان کرد: اگر خوب کارکنیم موجب ایجاد اشتغال و درآمد پایدار برای استان می‌شود، زیرا هر گردشگر برای ۸ نفر شغل ایجاد می‌کند.

خجسته بیان کرد: ابتدای کار نمایندگی‌ام بیش از این ۲۰ طرح مهم در همدان تعطیل شده و استانداری داشتیم که به دنبال سیاسی بازی بود، اما امروز زیرساخت‌های موردنیاز در استان فراهم است.

پرسش‌هایی که بدون پاسخ ماند! / اصرار دانشجویان و خودداری نماینده مجلس از اظهارنظر درباره استاندار

انتقاد دانشجویان از پاسخ ندادن خجسته به برخی پرسش‌ها، چون چرایی ابقای استاندار همدان در سمت خود و بلاتکلیف ماندن موضوع تحقیق و تفحص از استانداری که از طرف همین نماینده مطرح شده بود، از دیگر مواردی بود که در این جلسه بیان شد که باوجود اصرار اعضای قرارگاه دانشجویی، پاسخی از نماینده مردم همدان دریافت نکردند.

این موضوع آن چنان برای دانشجویان مهم بود که حتی از اقامه نماز ظهر در اول وقت صرف نظر کرده و نماز جماعت با تأخیر اقامه شد، اما درنهایت پرسش‌های آن‌ها در مورد مسائل استان بی‌پاسخ ماند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد همدان هم در حاشیه این جلسه به خبرنگار "تسنیم" با گلایه از حضور نیافتن اعضای مجمع نمایندگان استان باوجود وعده قبلی بیان کرد: دبیر مجمع به نمایندگی از اعضا اعلام کرده که "این جلسه در شأن نمایندگان نیست".

جعفر ورزنده افزود: قرارگاه دانشجویی شهید همدانی به طور مرتب جلساتی را با مسئولان استان برگزار کرده و مطالبات مردمی را بیان می‌کند و تأثیر خوبی هم در حوزه رسیدگی به وضعیت کارتن‌خواب‌ها، مناطق محروم و سامان‌دهی تپه پیسا داشته است.

وی بیان کرد: شورای شهر ارتباط خوبی با ما داشته و کمترین همکاری با قرارگاه هم از طرف استانداری بوده است.

منبع: تسنیم برچسب ها: قوه قضاییه ، اختلاس ، بانک دی ، مجلس ، دانشجویان

منبع: خرداد

کلیدواژه: قوه قضاییه اختلاس بانک دی مجلس دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۳۰۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم

یک اقتصاددان گفت: اگر رشد نقدینگی کنترل نشده بود، ممکن بود تورم از کنترل خارج شود و دچار ابرتورم شویم. - اخبار اقتصادی -

عباس علوی راد کارشناس مسائل پولی و بانکی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه افزایش نرخ ارز با وقوع جنگ غزه از سال گذشته شروع شد، گفت: در آن زمان می دانستیم که این افزایش قیمت گذراست، چراکه اعلام شد ایران در ایجاد این جنگ نقشی نداشته است و با گذشت 15 روز هم قیمت دلار بازگشت. 

وی افزود: ما بعد از آن مواجهه با مجموعه‌ای از شوک‌ها همانند موج‌های دریا به صورت سریالی مواجه هستیم که غیراقتصادی بوده است و تا همین چند وقت پیش که آخرین اتفاق یعنی حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران رخ داد، شاهد التهاب در بازار بودیم که دلیل اقتصادی ندارد؛ بنابراین دیدیم که نرخ‌ها به سرعت تعدیل شد. در واقع در اینجا با موضوع اقتصادی مواجه نیستیم  بلکه مکانیزم آن از نوع انتظاراتی است.

علوی راد اظهار داشت: اقتصاد ما تحریم است و طبیعتا فعالان اقتصادی برای تامین ارز نگران می شوند و با توجه به تورم موجود، افراد برای مراقبت از منابعشان وارد عمل می شوند و دو فشار انتظاراتی از 2 کارگزار اصلی وارد می شود. یعنی این فضای ناامنی در شرایط سیاسی فعلی کشور دو گروه ذینفع نرخ ارز را تحت تاثیر قرار می دهد که شامل آن هایی که فعالیت مولد انجام می دهند و افرادی که به دنبال مراقبت از دارایی هایشان هستند می شود که نتیجه این موضوعات باعث فشار بر بازار ارز است. 

باید بار دیگر همچون گواهی سپرده 30 درصدی، نقدینگی را جذب کنیم

این کارشناس اقتصادی با ارائه پیشنهاداتی به بانک مرکزی ادامه داد: من به عنوان یک کارشناس اقتصادی در شرایطی مثل التهابات اخیر پیشنهاد می کنم بانک مرکزی باید از هر ابزاری که می تواند، استفاده کند تا مردم با اطمینان بیشتری نسبت به حفظ ارزش پولشان فعالیتی انجام دهند. به نظر من این گواهی سپرده 30 درصد را می توان با چند شرط، یک دور دیگر تکرار کرد. شرط اول این است که جابه جایی حساب در کار نباشد و کسی از این حساب برندارد و به بانک دیگری منتقل کند، بلکه سپرده جدیدی شارژ کند که این پیشنهاد برای کوتاه مدت کارساز است. 

وی افزود: بانک مرکزی باید با ابزارهای حاکمیتی که در اختیارش است، بتواند بخشی از این نقدینگی که روی بازار ارز فشار می‌آورد را جذب کند و می تواند به دید کوتاه مدت 6 ماهه روی این موضوع کار کند. من معتقدم نرخ سود برای جذب سپرده های مردم در این طرح باید به 35 درصد برسد. باید زمان های مختلف 3 ماهه، 6 ماهه و یک ساله را مدنظر قرار دهند تا افراد مختلف با درجه ریسک پذیری متفاوت، حق انتخاب داشته باشند. 

علوی راد در پایان با بیان اینکه یک متغیر بنیادین به نام رشد نقدینگی که بر نرخ ارز اثر می گذارد، به کمتر از 25 درصد که هدفگذاری بانک مرکزی بود رسیده است، اظهار کرد: اگر رشد نقدینگی کنترل نشده بود، ممکن بود تورم از کنترل خارج شود و دچار ابَرتورم شویم، البته چون در شرایطی هستیم که جامعه نمی تواند این موضوعات را لمس کند، نمی تواند ارزش کار بانک مرکزی را هم به خوبی درک کند. کنترل ترازنامه بانک ها، کاهش نرخ رشد پایه پولی و کاهش نرخ رشد نقدینگی مجموعه ابزارهایی بود که از شدت آسیب‌ها کم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان
  • شرکای پشت پرده بابک زنجانی چه کسانی بودند؟ /چرا پرونده اختلاس او شفاف سازی نمی شود؟ /مبلغ کلان ارزی قرار است به صورت املاک به بیت المال بازگردد؟
  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • آغاز فروش خودروهای وارداتی از ساعت ۱۶ امروز + اسامی خودروها
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • خاتمی: دشمن برای کشور مشکل اقتصادی ایجاد کرده است/ دشمن می خواهد حیا و عفت بانوی ایرانی را نابود کند