Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همایش پیشکسوتان جهاد و شهادت استان تهران با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم و شهدای جبهه مقاومت اسلامی، نقش مردم در حل معضلات و مشکلات فراروی کشور را مهم و بی بدیل توصیف و تصریح کرد: تفکر مقابله موفق با بحران های بزرگ بدون حضور مردم میسر نیست و هیچ گاه نباید تفکر نگاه به مردم را مزاحم پیشبرد برنامه‌ها و سیاست‌های کشور دانست، همانگونه که باور و نگاه به مردم در جنگ تحمیلی  توانست دستاوردی بزرگ را برابر صف آرایی دنیای استکبار برای ما رقم بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرلشکر جعفری بنی صدر را پرچمدار و از طلایه داران مزاحم دانستن نقش مردم در حل مسئله جنگ خواند و اظهار کرد: بنی صدر با تفکر لیبرالی و اهمیتی که به روش جنگ کلاسیک می‌داد، مانع حضور تفکر انقلابی و نقش آفرینی مردم در جنگ تحمیلی دشمنان بود و بر اساس همین نوع نگاه نیز مانع واگذاری سلاح و تجهیزات به سپاه به عنوان یک نیروی انقلابی و مردمی بود.

وی افزود: درحالی که پس از حذف بنی‌صدر و تحول تفکر در فرماندهی و مدیریت اجرایی صحنه نبرد که توام با حاکم شدن نگاه انقلابی و نقش آفرینی مردم بود، پس از 8 ماه شاهد آزادسازی خرمشهر و دیگر مناطق اشغالی کشورمان از لوث وجود پلید ارتش بعثی صدام بودیم.

فرمانده کل سپاه تجارب ارزشمند دوران دفاع مقدس را چراغ راهنمای امروز و فردای ما برای حل مشکلات بزرگ جامعه و بحران های ملی توصیف و تصریح کرد: الگوی تفکر انقلابی و مردم پایه دفاع مقدس ملت ایران امروز در جغرافیای مقاومت اسلامی الگوی رزمندگان قرار گرفته و پیروزی‌های بزرگ و تاریخ‌ساز علیه تروریسم تکفیری و جنگ‌های نیابتی را رقم زده است.

وی تفکر انقلابی و مردم محور را عامل پیروزی در صحنه های جنگ و نبرد سخت با دشمنان دانست و گفت: این دستاورد بزرگ دفاع مقدس ، تجربه ای است که برای همه دوران ها و بحران های ملی در کشور می تواند حلال مشکلات و عامل عبور از چالش های بزرگ قرار گیرد.

سرلشکر جعفری در ادامه خاطرنشان کرد: حل مشکلات کشوردر زمینه های مختلف حتی در عرصه اقتصاد، آسان تر از جنگ است، اما باید با نگاه ایستادگی و مقاومت در برابر دشمن و اعتقاد به حل مسائل و مشکلات کشور به وسیله مردم ، پای در میدان مبارزه گذاشت تا به فضل الهی همانگونه که دوران دفاع مقدس به دورانی باشکوه و اقتدار آفرین برای نظام اسلامی و ملت ایران تبدیل شد ،در عرصه جنگ اقتصادی نیز بتوانیم بر توطئه و خباثت دشمنان فائق آییم.

وی از حضور و ایفای نقش قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء سپاه در عرصه سازندگی به عنوان شاهد مثال موفقی برای نقش پذیری مردم در عرصه عمران و آبادانی کشور یاد کرد و با قدر دانی ازاقدامات و تلاش های انقلابی  وجهادی قرارگاه در حل مشکلات مردم به ویژه رفع مشکل اخیرآب آشامیدنی مردم استان خوزستان ، گفت: بی تردید در صورتی که این روحیه و تفکر در سایر حوزه ها نیز مورد اهتمام قرار گیرد شاهد پیشرفت و پیش روندگی هر چه بیشتر در آن حوزه ها خواهیم بود.

سرلشکر جعفری در ادامه تصریح کرد: فشارها و دشمنی‌های دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون همواره وجود داشته و بدیهی است که انقلاب اسلامی به عنوان پرچمدار مقابله با ظلم و یاری گر مظلومان،  با فشارهای همه‌جانبه دشمن مواجه شود، اما راه مقابله با این توطئه‌ها "نگاه به درون" و برخورداری از "باورانقلابی" است که با حل آن مشکلات نیز حل خواهد شد.

وی در ادامه تصریح کرد: رویکرد ایستادگی و مقاومت بدون نگاه به بیرون، با تکیه به مردم مبنای پیروزی نظام و ملت ایران طی چهار دهه اخیر به ویژه در صحنه های سخت و دشوار بوده است و تاکید می‌کند" هزینه مقاومت برابر دشمن به مراتب پایین تر از هزینه سازش است" .

فرمانده کل سپاه با اشاره به پیشرفت ها و اقتدار امروز جمهوری اسلامی ایران در عرصه دفاعی و امنیتی یادآور شد : حاکم بودن مبنای فکری و دیدگاه مدیریتی اعتقاد به مردم و نگاه انقلابی سبب شده است که در حوزه امنیت و دفاع از شرایط بسیار مطلوبی برخوردار باشیم.

وی ایفای نقش مردم در عرصه های مختلف اقتصادی، فرهنگی ،اجتماعی و سیاسی را از نکات مورد تاکید مقام معظم رهبری(مدظله العالی) برشمرد و خاطرنشان کرد: پیشکسوتان دفاع مقدس نیز با بهره گیری از تجارب ارزشمند دوران مقاومت و ایستادگی ، می توانند در رفع مشکلات و معضلات مردم  حضورو نقش آفرینی اثربخش داشته باشند.

سرلشکر جعفری در پایان با اشاره به مواضع قاطعانه رئیس‌جمهور برابر شیطنت اخیر امریکایی ها در طراحی تحریم های جدید نفتی علیه ایران و ابراز امیدواری نسبت به عملی شدن آن در صورت لزوم و تاکید بر همراه بودن آحاد مردم و مسئولین نظام در این زمینه، تصریح کرد: یقینا، در شرایط محتمل با عملی شدن مواضع اخیر مسئولین اجرایی کشور که در حال پیش گرفتن رویکرد و نگاه انقلابی در صحنه نبرد امروز با دشمن به ویژه امریکای مکار و جنایتکار هستند ، می توان به دشمنان فهماند که استفاده از تنگه هرمز برای همه و یا برای هیچ کس چه معنا و مفهومی می تواند داشته باشد.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم با حضور فرمانده کل سپاه ، ازجمعی از فرزندان شهدا  و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس تقدیر شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۳۱۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟

فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: اینکه کسانی خود را دانا به دستورات خدا دانسته و از این منظر بخواهند به مردم امر و نهی کنند، جوابگوی نسل جدید نیست. این استدلال‌های درون دینی شاید برای گروه‌های حوزوی مناسب باشد.

عباس عبدی فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی با عنوان «مناظره در مورد حجاب» در روزنامه اعتماد نوشت:

سایت «مدرسه آزاد» گفت‌وگوی به نسبت مفصلی (اینجا ببینید) را میان دکتر محسن برهانی و دبیر سابق «ستاد امر به معروف و نهی از منکر» انجام داده که با دیدن آن متوجه می‌شویم، چگونه سرنوشت یک جامعه و مردم به ذهنیت‌های ساده‌انگارانه گره خورده است. ذهنیت‌هایی که نه آشنایی کافی با فقه و کلام دارد و نه بهره‌ای از حقوق و جامعه‌شناسی برده است و نه حتی چارچوب عملی قابل اجرا و موثری دارد.

اینکه در پس ذهن حکومت در موضوع حجاب چه می‌گذرد، روشن نیست. حداقل برای بنده روشن نیست، چون خیلی کلی و کلان فقط به ضرورت فقهی و قانونی آن اشاره می‌شود. ولی اگر سخنان رییس ستاد مزبور را موضع رسمی تلقی کنیم در این صورت، آقای دکتر برهانی به دلیل آشنایی و تسلط بر هر دو حوزه فقه و حقوق به خوبی نشان می‌دهد که ادعاهای طرف مقابل به کلی نادرست است. ضمنا توجه کنیم که طرف مقابل رییس ستاد مهم‌ترین نهاد رسمی برای ترویج حجاب و مقابله با بی‌حجابی است، بنابراین باید قوی‌ترین فرد حکومت در توجیه و دفاع از حجاب باشد ولی تعجب از این رو بود که اصولا ایشان چگونه پذیرفته که در چنین گفت‌وگویی شرکت کند.

کافی است به حدود ۳۰۰۰ نظری که فقط طی دو روز در زیر فیلم این مناظره گذاشته شده است، نگاهی بیندازند تا ببینند آن‌گونه دفاع کردن از حجاب و خدا و حکومت اسلامی دقیقا تایید تحلیل آقای برهانی است که نه تنها موجب تقویت حجاب نمی‌شود، سهل است که منجر به بدبینی بیشتر مردم از ارزش‌های اسلامی و حکومتی نیز می‌شود. در واقع باید توصیه کرد که همه دست‌اندرکاران حکومت این مناظره را ببینند. اگر واقعا کفه گفت‌وگو را به سود دبیر سابق ستاد امر به معروف و نهی از منکر دیدند خب این را رسما اعلام دارند تا همه متوجه شوند مبنا و منطق قانون‌نویسی و سیاستگذاری در ایران چیست و دیگر بحث را ادامه ندهند.

ولی اگر معتقدند که استدلال‌های مهم‌تری برای دفاع از سیاست‌های جاری در امر حجاب دارند آنها را در گفت‌وگویی دیگر اظهار کنند. خوبی گفت‌وگو در این است که شنونده یکسویه به قاضی نمی‌رود. نکته بسیار مهم‌تر در ذهنیت نادرستی است که این افراد از نقش مردم در جمهوری اسلامی دارند که گفت‌وگو را بلاموضوع می‌کنند و این خطرناک است. چنین رویکردی در آغاز انقلاب مطلقا جایگاهی نداشت و اصولا هم نمی‌توانست با مفهوم انقلاب سازگاری داشته باشد. ولی چگونه شده که ۴۵ سال بعد از انقلاب عده‌ای به خود جرات می‌دهند که خود را متولی حقانیت معرفی کرده و برتر از اراده مردم تعریف کنند؟ جالب‌تر اینکه طرفداران این رویکرد حتی قادر به ارایه یک اندیشه منسجم از آنچه می‌خواهند انجام دهند، نیستند. نه درکی از تفاوت حق و تکلیف و نه تحلیلی از فلسفه حقوق و جامعه‌شناسی کیفری دارند. استدلال‌های رایج‌شان در حد روزنامه‌نگاری دیواری مدارس است. به علاوه شیوه مواجهه با مردم و اقناع آنان باید بر اساس عقلانیت و ادبیات عمومی و سخنان دقیق و مبتنی بر آمار و منطق علمی باشد.

اینکه کسانی خود را دانا به دستورات خدا دانسته و از این منظر بخواهند به مردم امر و نهی کنند، جوابگوی نسل جدید نیست. این استدلال‌های درون دینی شاید برای گروه‌های حوزوی مناسب باشد. برای مقابله با بی‌حجابی همه اصول و قواعد شرعی، حقوقی، سیاسی و نیز اجرایی و انتظامی را دچار اختلال جدی می‌کنند تا این پدیده رخ ندهد در حالی که اندکی تامل نشان می‌دهد که احتمال چندانی برای تحقق این هدف، نه تنها وجود ندارد، بلکه بسیار پرهزینه خواهد بود.

عجیب‌تر اینکه قرار دادن پلیس و دستگاه قضایی جلوی مردم و به میدان آوردن تمام توان حکومت برای مقابله با امری اجتماعی که ماهیت آن مجرمانه نباشد، قابل فهم و دفاع نیست و همه این نیروها را مستهلک و اتفاقا مردم و زنان را بیشتر عصبانی و منزجر می‌کند. ادامه رسیدگی به طرح حجاب با گفت‌وگوهای غیرشفاف گویای واقعیت است. چرا شورای نگهبان چنین وضعیتی را می‌پذیرد و مذاکرات با تعدادی از دست‌اندرکاران طرح درباره جزییات این قانون را شفاف نمی‌کند؟ چرا باید موضوعی را جرم‌انگاری کرد در حالی که مردم نه تنها از آن حمایت نمی‌کنند، بلکه از زنان و دخترانی که مورد هجوم واقع می‌شوند، حمایت می‌کنند؟

مردم باید از اجرای قانون توسط نیروی انتظامی یا هر نهاد دیگر استقبال کنند ولی این چه قانونی است که امام جمعه قم می‌گوید: از نیروی انتظامی و همه کسانی که زخم زبان‌ها را به جان خریدند، تشکر می‌کنیم یا فرمانده انتظامی بگوید: «هیچ اراده‌ای، تهمتی، افترایی، هیچ سرزنشی و شماتتی ما را از این راه پر فیضی که حضرت حق در برابرمان قرار داده به عقب نخواهد راند.» مگر قرار است در مواجهه با جرم کسی را سرزنش کنند؟ پس آنچه که با آن مقابله می‌شود حداقل از نظر مردم جرم نیست.

دیگر خبرها

  • جهاد اسلامی: جنگ جز با توقف تجاوز و عقب‌نشینی دشمن پایان نمی‌یابد
  • نظام استکباری غرب با چالش بزرگ خیزش افکار عمومی روبه‌رو است
  • سومین جشنواره ملی «افتخار من» به کار خود پایان داد
  • ببینید | مقابله به مثل؛ راهبرد حزب الله برای دفاع از مرجعیون و کفرکلا
  • مقابله به مثل؛ راهبرد حزب الله برای دفاع از مرجعیون و کفرکلا
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • دهه کرامت فرصتی برای مقابله با توطئه دشمنان است
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • اختتامیه سومین جشنواره «افتخار من» برگزار می‌شود