Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی، محمدعلی فاضلی نسب در تبیین فعالیت های این کمیته اظهار کرد: برگزاری مسابقات استانی قرآن کریم، کاری فرهنگی است که می تواند نقش های موثری در جامعه داشته باشد.

وی ادامه داد: برگزاری این مسابقات قرآنی، بهانه و فرصتی است تا در افکار و اذهان جامعه و مخاطبین این مسابقات فضایی مثبت ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول کمیته متسابقین با اشاره به وظایف این کمیته ابراز کرد: نقش ما در این مسابقات، پذیرش تمامی شرکت کنندگان که در رشته هایی مانند قرائت، حفظ، اذان، دعا خوانی و تمامی کسانی که از سراسر استان به منظور مسابقه به این جا مراجعه می کنند  است.

وی خاطر نشان کرد: ما در این کمیته متسابقین را پذیرش و زمان مسابقه آن ها را نیز مشخص میکینم تا در زمان تعیین شده به رقابت  بپردازند.

فاضلی نسب افزود: به عبارتی از اول ورود تا پذیرایی، پذیرش، نقل و انتقال و تمامی امورات مربوط به متسابقین چه در بخش خواهران و چه در بخش برادران به عهده کمیته متسابقین می باشد که در این سه روز برگزاری مسابقه در خدمت این متسابقین خواهیم بود و امورات نقلیه، پذیرایی و فرهنگی  نیز ما عهده دار خواهیم بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برگزاری مسابقات قرآنی فرصتی است که قرآن آموز ها خود را محک زده و کسانی که به مسابقات کشوری راه پیدا می کنند مشخص شوند و نیز کسانی که موفق نمی شوند،   نقاط ضعف خود را برای سال های بعد بدانند و بر آن غلبه کنند تا در سال های آتی موفق شوند.

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف  و امور خیریه استان با تاکید بر این که در استان ما نیاز است که در حوزه قرآنی بیشتر از این فعالیت کنیم  تصریح کرد: چه در  رشته های حفظ و چه در رشته قرائت و رشته های دیگر نیاز به فعالیت بیشتر داریم.

وی با اشاره به این که استان ما جامعه قرآنی جایگاهی که شایسته است در کشور ما ندارد و ما نیز روز به روز این مسابقات را به شکل گسترده و قوی برگزار می کنیم ادامه داد: برگزاری دوره های آموزشی برای کسانی که نقاط ضعف دارند باعث جبران نقاط ضعف می شود تا جامعه قرآنی استان بتواند به جایگاه شایسته خود برسد.

کد خبر 4339513

منبع: مهر

کلیدواژه: اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی قرآن مسابقات قرآنی بوشهر خبرگزاری مهر کرمانشاه گرگان شیراز شهرکرد خرم آباد مشهد بیرجند مواد مخدر یاسوج آتش سوزی هفته قوه قضاییه کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۳۲۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی، پیشرفت‌های چشمگیر در سطح کشور را مدیون دانشگاه‌ها و دانشگاهیان دانست و گفت: این پیشرفت‌ها توسط خود دانشگاهیان روایت شود.

مالک رحمتی، چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت، در مراسم گرامی‌داشت روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، با تاکید بر اینکه باید دانشگاه و تلاشگران آن را قدر دانست، افزود: اینکه بیش از ۱۵ میلیون دانشجو فارغ‌التحصیل شده و سه میلیون نفر از آنها مشغول تحصیل هستند، به برکت مجاهدت‌های علمی دانشگاه‌ها است.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها را باید گفت تا جوانان به آینده امیدوار شوند، افزود: توقف در مسیر رشد و تعالی معنی ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی به سیر تحول در نسل‌های مختلف دانشگاه‌ها، اشاره کرد و گفت: زمانی آموزش در مراکز دانشگاهی، محور بود، بعد از آن تحقیقات اولویت یافت و امروز کارآفرینی در کنار آموزش و تحقیق، ماموریت اصلی دانشگاه‌ است.

وی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد، ارتباط خوبی بین دانشگاه و صنعت به وجود آمده که مایه امیدواری است، افزود: دانشگاه آزاد به دلیل برنامه‌ریزی دقیق و اتکا به ظرفیت‌های درونی خود دستاوردهای خوبی داشته است.

رحمتی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد در حوزه مهارت‌آفرینی نیز موفقیت‌های خوبی کسب کند و گفت: دستاوردهای دانشگاهی خوب روایت و منعکس نمی‌شود و مراکز دانشگاهی باید از ظرفیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی برای تبیین و روشنگری و آگاهی‌بخشی به مردم برای مقابله با جنگ روانی دشمن استفاده کنند.

وی تصریح کرد: هر استاد دانشگاه و هر دانشجو می‌تواند یک رسانه باشد و امیدآفرینی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • برگزاری مسابقات قرآنی دانش آموزی در شهرستان سروستان
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • درخشش بوکسور مراغه‌ای در مسابقات آسیایی
  • برگزاری ملاقات مردمی استاندار آذربایجان شرقی
  • برگزاری مراسم تجلیل از ورزشکاران آذربایجان شرقی
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • سلیمانی: تعلیق مسابقات لیگ ۲ اهمیت جایگاه داوران را نشان داد
  • رای کمیته انضباطی به برگزاری دیدار استقلال ملاثانی - فجر
  • حکم کمیته انضباطی به لغو جنجالی بازی لیگ یک صادر شد