Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: راه برون رفت از قاچاق نگاه پیشگیرانه به اين پديده است و دولت هم با این نگاه به مقابله با قاچاق کالا و ارز می پردازد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومی استانداری، سردار علی مویدی در بندرعباس با بيان اينكه قاچاق یک پدیده بسیار پیچیده و دارای ابعاد متعدد است، عنوان كرد: ورود به مباحث اطلاع رسانی در حوزه قاچاق بايد سنجیده و با در نظر گرفتن قوانین و مقررات باشد و در حالي كه عین واقعیت گفته مي شود نبايد موجب تشویش اذهان عمومی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وي ادامه داد: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به عنوان مرجع ملی که در موضوعات کلان مرتبط با قاچاق اظهار نظر می کند، معتقد است قبل از قطعی شدن هر پرونده ای، رسانه ای کردن موضوعات هزینه هایی برای مردم و نظام دارد و به مصلحت نیست.

 

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: سیاست دولت و ستاد مبارزه با قاچاق کالا این است که هیچ موضوعی از مردم نباید پنهان شود اما اطلاعات باید زمانی به مردم داده شود که حداکثر استفاده را ببرند و هیچ شائبه ای ایجاد نشود و هرگاه پرونده ای قطعیت پیدا کند اطلاع رسانی لازم به مردم صورت خواهد گرفت.

 

مویدی با بيان اينكه مرزنشینان سرمایه های اصلی نظام در جهت حراست از مرز و بوم ایران اسلامی هستند، تصريح كرد: مرزنشینان از دلسوزترین افراد برای این مرز و بوم هستند و نقش مرزنشینان در کشور کاملا ملموس است.

 

وي گفت: نگاه ما به تجارت سنتی مرزنشینان تهدیدآمیز نیست و به شرط اینکه در قالب قانون و مقررات صورت گیرد و می تواند فرصتی فراهم کند و در اين راستا در ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز آئین نامه تجارت ملوانی و کوله بری در مرزها با اولویت تدوین شد.

 

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز بيان داشت: راه برون رفت از قاچاق نگاه پیشگیرانه به اين پديده است و دولت هم با این نگاه به مقابله با قاچاق کالا و ارز می پردازد و با این رویکرد بسیاری از آسیب ها کاهش خواهد یافت و اقتصاد سالمی خواهیم داشت.

 

مویدی با بيان اينكه با راه اندازی سامانه ها و ایجاد فضای هوشمندانه در ساختارها مي توانيم پدیده قاچاق را کاهش دهیم، خاطرنشان كرد: نزدیک به 10 سامانه اصلی و 20 زیرسامانه در چهار سال اخیر از سوی دولت در راستاي كاهش قاچاق طراحی شد که اجراي طرح رجیستری تلفن همراه از دستاوردهای مهم دولت در اين زمينه بوده است و دیگر کالاها نيز در قالب سامانه قرار خواهند گرفت.

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس اوقات فراغت ارزانی جشن های دهه کرامت شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت اقتصاد دولت دهه کرامت سردار مویدی قاچاق کالا هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۳۳۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام هرگونه جا به جایی دام را بدون اخذ مجوزهای لازم از این شهرستان ممنوع اعلام کرد.

باقر خدادادی در گفت و گو با ایسنا، از وجود ۳۶۰ هزار رأس دام سبک و ۱۲ هزار رأس دام سنگین در شهرستان خبر داد و افزود: قبل از هرگونه جابجایی دام باید مجوزهای قانونی از جمله سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام از شبکه دامپزشکی اخذ شود.

وی هرگونه جا به جایی دام بدون مجوزهای لازم را مصداق قانون قاچاق دانست و اظهار کرد: مبارزه با قاچاق دام برای امنیت غذایی جامعه انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام مبارزه با قاچاق دام را گامی مهم در راستای تأمین امنیت غذایی دانست و عنوان کرد: اجازه نخواهیم داد با قاچاق دام در امنیت غذایی شهروندان خللی ایجاد شود.

وی با تأکید بر اینکه به جد با قاچاق دام برخورد می‌کنیم، گفت: با توجه به اینکه کشاورزان و دامداران نقش مهمی در تأمین امنیت جامعه دارند، بهره‌برداران و دامداران موظف هستند هنگام جا به جایی دام مجوزهای قانونی نظیر سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام را همراه داشته باشند.

 خدادادی خاطرنشان کرد: به استناد تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز دام‌های بدون مجوز مکشوفه ضبط و متخلفین نیز به پرداخت جزای نقدی محکوم می‌شوند.

وی با بیان اینکه مبارزه با قاچاق دام در راستای قانون و برای جلوگیری از بین رفتن دام مولد و خروج دام از کشور انجام می‌شود، از راه‌اندازی بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده شرق خراسان رضوی در این شهرستان خبر داد و گفت: این  میدان عرضه دام سنگین و سبک در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع به بهره‌برداری رسیده است.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌ جام، ظرفیت این مرکز را ۲۵۰۰ رأس دام سبک و سنگین در حاشیه شهر «احمدآباد صولت» و در هشت کیلومتری جاده تایباد- تربت‌جام اعلام کرد و گفت: میدان عرضه دام زنده تربت‌جام شامل پست دامپزشکی، محل کشتار اضطراری، اتاق معاینات دامپزشکی، مرکز خدمات دامپزشکی و دام‌پروری، سکوی تخلیه و بارگیری دام، کوره لاشه‌سوز، انبار علوفه و مواد کنسانتره، محل شب ماند دام، باجه بانکی، باسکول و پارکینگ است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • کشف ۲۵ تن شکر قاچاق در مراغه
  • کشف ۴ تن روغن قاچاق
  • ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان کشف و ضبط شد
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟