Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@21:25:12 GMT

سواحل گیلان حریم خصوصی افراد نیست

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۳۳۹۵۵

سواحل گیلان حریم خصوصی افراد نیست

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان گفت:‌ مواهب طبیعی و تفرجگاه‌های گیلان به‌ویژه سواحل آن حریم خصوصی افراد هنجارشکن و گردشگرنما نیست. ۱۵ تير ۱۳۹۷ - ۰۲:۲۶ استانها گیلان نظرات

احمد آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت:‌ مواهب طبیعی استان گیلان از انواع تفرجگاه‌ها در جنگل و کوه گرفته تا نوار ساحلی زیبای آن متعلق به همه مردم و شهروندان است و به هیچ عنوان محیط اختصاصی و خصوصی افراد گردشگرنما و هنجارشکن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان عنوان کرد: ‌یکی از بزرگترین و ارزشمندترین نعمت‌هایی که خداوند متعال به استان گیلان عطا فرموده برخورداری از انواع مواهب طبیعی نظیر جنگل‌،‌ مرتع،‌ انواع تفرجگاه‌ها و سواحل زیبای آن است.

آقایی به تأثیر این مواهب طبیعی در امنیت معیشتی،‌ اشتغال و رفع محرومیت‌ها اشاره کرد و ابراز داشت:‌ بسیاری از مردمان این خطه از این فرصت‌ حضور گردشگران در راستای کسب درآمد حلال برای خود به وسیله فراهم آوردن امکانات رفاهی و تفریحی برای مسافران استفاده می‌کنند.

وی استفاده از سواحل را از حقوق عامه مردم یک جامعه دانست و تصریح کرد:‌ به علت بروز برخی رفتارهای خلاف ارزش‌های جامعه اسلامی و غیرمتعارف در سواحل گیلان که از سوی افراد اندکی به‌وقوع می‌پیوندد محیط برای حضور بدون دغدغه خانواده‌ها کاملاً ناامن می‌شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان خاطرنشان کرد:‌ استفاده از پوشش‌های نامناسب و انجام رفتارهایی خلاف ارزش‌های حاکم بر جامعه از سوی برخی گردشگرنماها دستگاه‌های متولی دفاع از حقوق عامه را به برخورد قانونی با این افراد وا می‌دارد.

آقایی از لزوم برخورد نهادهای حاکمیتی و متولی امر برقراری نظم و انظباط با هنجارشکنان سخت گفت و افزود:‌ در کنار این‌ها قانونگذار نیز در جهت حفظ حقوق مردم از خود واکنش نشان داده و مواد قانونی لازم جهت برخورد با عوامل جریحه‌دار کردن عفت عمومی را تدوین کرده است.

وی با تأکید بر اینکه باید توسط متولیان امر تذکرات لازم به افراد هنجارشکن داده شود تصریح کرد:‌ محیط دریا و سواحل مانند محیط خصوصی و اختصاصی افراد نیست که هر نوع پوشش دلخواه و یا رفتاری را در آن مرتکب شوند بلکه به همه مردم و عامه شهروندان تعلق دارد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان احترام به قوانین اجتماعی را ضروری دانست و افزود:‌ وقتی شخصی وارد فضاهای عمومی مثل خیابان،‌ پارک،‌ گردشگاه و یا مانند این‌ها می‌شود باید رفتارهای خود را بر اساس شرایط حاکم در جامعه کنترل و هدایت کند.

آقایی تعداد افرادی که در مکان‌های عمومی تابع قوانین و نظام حاکمیتی جامعه نیستند را قلیل اعلام کرد و اظهار داشت:‌ قانونگذار نسبت به افرادی که در مکان‌های عمومی پوشش متعارف را رعایت نکرده و حرکات غیراخلاقی از خود بروز دهند از خود واکنش نشا‌ن خواهد داد.

وی از ناامن کردن سواحل و سایر‌ تفرجگاه‌ها برای هنجارشکنان توسط قانون سخن گفت و عنوان کرد:‌ در مرحله نخست جهت جلوگیری از ادامه رفتارهای ساختارشکنانه به این افراد تذکرات لازم داده می‌شود و در صورت عدم توجه، قانونگذار و‌ ضابطان نظم و امنیت قطعاً با آنان برخورد می‌کنند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان مسئله تأمین امنیت در جامعه را امری ضروری و بسیار حساس دانست و گفت:‌ وظیفه تأمین امنیت در سواحل و برخورد با کج‌ رفتاری‌ها به ویژه پوشش‌های نامناسب در مکان‌های عمومی بر عهده نهادهای امنیتی است.

آقایی فراهم بودن یک فضای دلچسب، آرام و مملو از‌ امنیت را حق تمام مردم و شهروندان اعلام کرد و ابراز داشت:‌ سواحل و تفرجگاه‌های سراسر کشورمان متعلق به فرد فرد مردم و شهروندان است و هیچ کسی اجازه تبدیل کردن آن به محیط اختصاصی خود را ندارد.

انتهای پیام/ش

R7877/P1010113/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۳۳۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سن مناسب برای انجام تست دیابت

اعظم کوه‌کن، با بیان اینکه جامعه نسبت به بیماری دیابت آگاهی کافی و لازم ندارد،  گفت: بسیاری از افراد جامعه نمی‌دانند که بهترین سن و زمان مناسب برای انجام تست دیابت  چه موقع است. با توجه به شیوع روزافزون دیابت و براساس دستورالعمل های جهانی، تست غربالگری قند خون از  ۴۵ سالگی به ۳۵ سالگی کاهش یافته، به همین دلیل، افراد بالای ۳۵ سال باید نسبت به انجام تست قند خون اقدام کنند.

وی با اشاره به برگزاری پویش «سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا» طی سال گذشته از سوی وزارت بهداشت، افزود: با توجه به اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است، مسئولان باید به این مهم توجه کنند. نتایج حاصل از اجرای این پویش می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌های آینده به کار گرفته شود. گام نخست برای کنترل و پیشگیری از چاقی، دیابت و فشار خون در جامعه، برنامه‌ریزی صحیح کشوری در حوزه سلامت و تغییر سبک زندگی آحاد جامعه است.

کوه‌کن ادامه داد: همچنین اطلاع‌رسانی وآگاهی‌بخشی به مخاطبان  از اهمیت و اعتبار فراوانی برخوردار است. در این خصوص افراد مستعد دیابت که شامل افراد با تغذیه نادرست، زندگی کم تحرک، خویشاوندان درجه اول مبتلا به دیابت باید نسبت به انجام تست قند خون تشویق شوند و در این زمینه باید اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی از طریق «رسانه‌های عمومی» و «آموزش و پرورش» در مجامع عمومی صورت گیرد و این باور که چاقی یک بیماری است و سلامتی را تهدید می‌کند، در ذهن جامعه نهادینه شود. در این راستا لازم است برنامه‌ریزی‌های مناسب برای پیشگیری و کنترل فراهم شود؛ به نحوی که مراکز آموزشی معتبر درباره دیابت و برای بیماران دیابتی و خانواده‌ها در تمام شهرها وجود داشته باشد. 

وی درباره ضرورت برنامه‌ریزی برای بیماران دیابتی گفت: به طور کلی می‌توان گفت اقدامات لازم برای پیشگیری و کنترل بیماری دیابت را در ۳ بخش می‌توان متمرکز کرد؛ گام نخست، آموزش همگانی و مردمی و روز آمد کردن دانش پزشکان و گام دوم، دسترسی به تجهیزات، داروها و فناوری روز حوزه دیابت و سومین گام، اقدامات موثر است؛ منظور این است که مراکز درمانی به صورت جامع‌نگر به درمان چاقی و دیابت توجه کنند؛ یعنی فقط دارو تجویز نکنند بلکه باید با مشاوره رو در رو با افراد دیابتی و خانواده‌ها بار تحمیل بر جامعه و کشور را کاهش داد. مشاوره‌های لازم با بیماران از جمله سیاست‌های تاثیرگذار مثبت است که پذیرش بیماری برای بیماران و اطرافیان را فراهم می‌کند. اجرای این برنامه‌ها به پشتیبانی وزارت بهداشت و دولت نیاز دارد. 

این متخصص با بیان اینکه بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر این است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید، افزود: به طور مثال، برخی از افرادی که به دیابت مبتلا هستند اطلاعی درباره میزان قند ناشتا یا قند ۲ ساعته ندارند؛ مشاهده می‌شود در پاره‌ای موارد حتی افراد تحصیل‌کرده نسبت به میزان قند خون خود بی‌اطلاع هستند. برنامه‌های مربوط به دیابت باید به صورت فصلی یا ماهانه انجام شود؛ به نحوی که عموم مردم نسبت به بیماری دیابت آگاهی داشته باشند. هنگامی که مردم نسبت به دیابت آگاهی داشته باشند، دانش عمومی افزایش می‌یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • انگلیس از وقوع ۲ انفجار در سواحل یمن خبر داد
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • عکس‌های خصوصی دختر شیرازی برای انتقام گیری پخش شد!
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • مد خوب، مد بد!
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت