Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@22:33:01 GMT

خطرناک‌ترین دسر تابستانی برای سلامت

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۳۳۹۷۵

در سال‌های اخیرمصرف بستنی زغالی به همراه نان سیاه جذابیت بالایی به ویژه بین جوان‌ها در سراسر دنیا پیدا کرده است و بسیاری از علاقه‌مندان به بستنی طعم عجیب و غیرعادی آن را تجربه کرده اند.

کارشناسان در پژوهش‌های خود دریافتند مصرف این بستنی باعث یبوست، برهم خوردن چرخه مصرف دارو‌های کنترل باروری در زنان و کم آبی بدن و مشکل‌های ناشی ازآن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از کربن فعال دربیمارستان‌ها و مراکز درمانی برای سم زدایی در مسمومیت‌های ناشی از سوء مصرف دارو استفاده می‌شود، اما مصرف آن به شکل بستنی می‌تواند سبب ابتلا به انواع بیماری‌ها شود.

کارشناسان بهداشتی مصرف زغال چوب را مضر برای سلامت اعلام کرده اند و از فروشگاه و رستوران‌ها خواسته اند مصرف آن را متوقف کنند.

اکنون افزون بر بستنی از زغال چوب در مواردی، چون خمیر دندان، ماسک زیبایی و مواردی از این دست استفاده می‌شود.

کارشناسان اعلام کرده اند اطلاعات کاملی در خصوص چگونگی اثرگذاری این ماده بر بدن انسان ندارند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دسر تابستانی بستنی زغالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۳۳۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، گفت: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل 30 دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد. 

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • دونگ کوای ؛ جینسنگ زنانه و نسخه ای که می تواند خطرناک باشد(+عکس)
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • سم‌زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار!
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • پرِگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • ببینید | کامیون بستنی بدون راننده!
  • پرگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • انواع قارچ‌های خطرناک را بشناسید
  • هشدار اورژانس ؛ این قارچ‌های خطرناک را مصرف نکنید