Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-29@10:40:34 GMT

ارتباط استرس صبحگاهی با این بیماری های هولناک

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۴۵۳۸۸

ارتباط استرس صبحگاهی با این بیماری های هولناک

رکنا: استرس در زمان بیدار شدن سلامتی را با مخاطره رو به رو می کند.

برای داشتن روزی خوب و سرشار از موفقیت، ذهن را از استرس پاک کنید و روز خود را با افکار مثبت آغاز کنید.

 کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند داشتن احساس‌های منفی و ناراحت کننده در زمان بیدار شدن از خواب بر روحیه فرد اثر منفی می‌گذارد وسبب دگرگونی در خلق و خو و داشتن یک روز کسل و پردردسر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند برای به دست آوردن موفقیت کاری، خانوادگی و تحصیلی هر روز با روحیه مثبت از خواب بیدار شوند و به اتفاق‌های تلخ و ناراحت کننده فکر نکنند.

حتی فکر کردن به اینکه فردا روز بد و پر استرسی است مانند داشتن عمل جراحی، رفتن به مسافرت پراسترس، داشتن امتحان یا مسابقه ورزشی قبل از خواب می‌تواند سبب بدخوابی و بروز کسالت در زمان بیدارشدن از خواب شود که بر کیفیت زندگی فرد در آن روز اثر منفی می‌گذارد.

افکار منفی سبب آسیب به حافظه و کاهش تمرکز ذهن می‌شوند درعوض افکار مثبت سبب افزایش تمرکز، انگیزه و نوآوری در افراد می‌شوند.

این پژوهش به وسیله دانشمندان دانشگاه پنسیلوانیا برروی ۲۴۰ فرد داوطلب بزرگسال در بازه ۲۵ تا ۶۵ سال انجام شده و پژوهشگران از آن‌ها خواسته اند میزان استرس خود در طول روز را ثبت کنند.

همچنین از داوطلبان تست حافظه گرفته شده است، افرادی که صبح‌ها دیر ازخواب بیدار می‌شوند یا با افکار منفی به خواب می‌روند و در اول صبح به اتفاق‌های ناراحت کننده و استرس آور می‌اندیشند در آزمون حافظه نمره‌های پایین تری کسب کرده‌اند و میزان استرس آن‌ها بیشتر از سایر داوطلبان بوده است.

استرس در اوایل صبح سبب افزایش فشار خون، بالا رفتن ضربان قلب Heart و تنفس کوتاه و سریع می‌شود، استرس همچنین سبب ترشح هورمون کورتیزول می‌شود که در اثر آن بدن حالت تدافعی به خود می‌گیرد و این موضوع بر عملکرد بخش‌هایی از آن اثر منفی می‌گذارد.

استرس طولانی مدت سبب فرسودگی بدن، بالا رفتن فشارخون، ریزش مو، نوسان‌های خلقی، دیابت، چربی خون و درنهایت امکان بروز حمله قلبی وسکته مغزی می‌شود.

انسان‌ها دارای قدرت پیش بینی اتفاق و رویداد‌ها با استفاده از حواس، تجربه و اتفاق‌های گذشته خود هستند و این سبب می‌شود که در زمان خواب به آن‌ها فکر کنند و با استرس به خواب روند.

استرس در زمان خواب سبب بی خوابی، بدخوابی و بیدار شدن همراه با ناراحتی شود که سبب بدتر شدن وضعیت فرد درآن روز می‌شود.

پژوهشگران به افراد توصیه می‌کنند برای داشتن خواب راحت و فردایی با آرامش، قبل از خواب افکارخود را سامان دهند، یادداشت مطالبی که ذهن آن‌ها را درگیر کرده است، نوشیدن شیرگرم، چای سبز و سایر دمنوش‌های گیاهی آرامش بخش، گفتگو با نزدیکان و افراد مورد اعتماد وعلاقه، تنظیم دمای اتاق خواب و استحمام با آب ولرم می‌تواند اثربخش باشد.

در زمان بیدارشدن ازخواب نیز به افکار مثبت بیندیشید، اگر دچاراسترس شدید هستید از تکنیک تنفس عمیق (تنفس دیافراگمی) استفاده کنید، مصرف مواد غذایی سالم در وعده صبحانه، پوشیدن لباس‌های منظم و با رنگ‌های هم خانواده، گفتگو با نزدیکان و درنهایت گوش دادن به موسیقی مورد علاقه می‌تواند از استرس و هیجان شما بکاهد و به چاره جویی شما در زمینه موارد مختلف کمک کند.

داشتن استرس بیش از اندازه و کنترل نشده سبب اختلال در عملکرد مغز و ناتوانی در انجام کارهایی چون تصمیم گیری و پیدا کردن راه حل‌های مفید می‌شود.

 

 

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: جام جهانی سلامت مهم ترین های 24 ساعت موفقیت مسافرت قلب Heart چای استرس هولناک موفقیت احساس بیماری عکس حوادث قتل تهران فیلم تصاویر زن جوان قاتل وحید مرادی قتل وحید مرادی در زندان قتل وحید مرادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۴۵۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ترافیک‌صبحگاهی تهران

عکس آرشیوی است.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سرهنگ اسماعیل احسان پور درباره ترافیک امروز شهر تهران گفت: با رصدی که از طریق مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودروها در ساعات ابتدایی صبح روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از سطح معابر بزرگراه‌هایی شهر تهران انجام شد، شاهد شروع ترافیک در مسیرهای غربی، شرقی و جنوبی به سمت مرکز شهر تهران و معابری پرتردد و دارای ترافیکی سنگین و نیمه سنگین اما روان در سطح پایتخت بودیم.

وی ادامه داد: ترافیک در آزادراه تهران_ کرج در هر دو مسیر بدون مشکل و روان است، بزرگراه های‌شهید سلیمانی _صیاد، بابایی _نیروی زمینی، زین زین‌الدین صدف، علامه _ شقایق، امام علی (ع) _جانبازان، شهید سلیمانی _ستاری، بزرگراه لشگری _شیشه مینا و رسالت قبل از پل سید خندان هم بدون ترافیک است.

رئیس مرکز کنترل ترافیک هوشمند پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص ترافیک در محورهای غربی پایتخت افزود: ترافیک در بزرگراه‌های شیخ فضل الله _ یادگار روان و در حال حرکت است، در بزرگراه‌های آبشناسان _ سردار جنگل، همت _جنت آباد، چمران _نهج‌البلاغه، یادگار امام (ره) تا مقطع صالحی تا شیخ فضل الله از جلال آل احمد، محمد علی جناح بعد از پل شیخ فضل الله نیز ترافیک روان است.

سرهنگ احسان پور بیان داشت: خیابان آزادی در مسیر غرب به شرق از شهیدان و جانبازان از میدان امام رضا (ع) و مسیر جنوب به شمال نواب از نهم دی دارای بار ترافیکی سنگینی است و داخل تونل توحید ترافیک منظم و در حال حرکت است.

وی بیان داشت: هم اکنون محدوده آزادراه در محدوده غربی می‌تواند مسیر خوبی به دلیل خلوتی این محل برای تردد رانندگان باشد.

سرهنگ احسان پور گفت: در اکثر معابری که گذرگاه عابر پیاده وجود دارد و تردد عابرین پیاده را شاهد هستیم توسط تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ طرح گذرگاه عابر پیاده به منظور افزایش ایمنی این افراد اجرا می‌شود که از رانندگان می‌خواهیم به همین منظور در ترددهای خود دقت بیشتری داشته باشند و حق تقدم عبور عابرین پیاده را رعایت کنند تا عابرین پیاده بدون کمترین مشکل از مقاطع و گذرگاه‌ها عبور کنند.

دیگر خبرها

  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • تفال به حافظ یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ به جان او که گرم دسترس به جان بودی...
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • آغاز ترافیک‌صبحگاهی تهران
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • عادت عجیب زرافه‌ها در خوابیدن؛ زرافه چطور می‌خوابد؟
  • بهترین زمان نوشیدن شیر برای کاهش وزن