Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ایکنا از خراسان رضوی، در یک روز تابستانی زمانی که کشاورزان در گرمای هوا سر زمین‌های کشاورزی خودشان مشغول به کار هستند، به سراغ یکی از خیران شهرستان خوشاب می‌روم، کشاورزی که تاکنون میلیاردها ریال از اموال خودش را جهت وقف، انفاق در راه خدا از جمله ساخت و بازسازی مساجد، ساخت ضریح برای فرزند امام موسی کاظم(ع)، تعمیر مدارس و غیره هزینه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انفاق یک دانه‌ای، درآمد 700 برابری
او معتقد است هر چقدر در راه خدا هزینه کرده خداوند متعال با لطف و عنایت خودش چندین برابرش را به او بازگردانده و همیشه با لطف و محبت بی‌نظیرش او را شرمنده کرده است. همان وعده‌ای که در آیه 261 سوره بقره داده است:« مَثَلُ‌ الَّذِينَ‌ يُنْفِقُونَ‌ أَمْوَالَهُمْ‌ فِي‌ سَبِيلِ‌ اللَّهِ‌ کَمَثَلِ‌ حَبَّةٍ أَنْبَتَتْ‌ سَبْعَ‌ سَنَابِلَ‌ فِي‌ کُلِ‌ سُنْبُلَةٍ مِائَةُ حَبَّةٍ وَ اللَّهُ‌ يُضَاعِفُ‌ لِمَنْ‌ يَشَاءُ وَ اللَّهُ‌ وَاسِعٌ‌ عَلِيمٌ‌؛ کسانی که اموال خود را در راه خدا انفاق می‌کنند، همانند بذری هستند که هفت خوشه برویاند؛ که در هر خوشه، یکصد دانه باشد؛ و خداوند آن را برای هر کس بخواهد (و شایستگی داشته باشد)، دو یا چند برابر می‌کند؛ و خدا (از نظر قدرت و رحمت،) وسیع، و (به همه چیز) داناست.»
غلامحسن چاهه، خیر و نیکوکار ساکن روستای چاهه شهرستان خوشاب در گفت‌وگو با ایکنا با بیان اینکه در سال 1329 در روستای چاهه متولد شدم و انجام کارهای خیر را از پدرم به ارث برده‌ام، اظهار کرد: از کنار هر مسجد در حال ساختی که تا کنون عبور کرده‌ام، در حد توانم کمک مالی کرده‌ام.
وی افزود: تاکنون به تمام مدارس شهر سلطان آباد کمک مالی داشتم و از موارد دیگری که به یاد دارم، کمک به برخی از ادارات دولتی برای تعمیر و بنای ساختمان‌ها بیش از 500 میلیون ریال و ساخت خانه عالم روستای چاهه است.
این خیر نیکوکار خوشابی که تنها آرزویش زیارت ائمه بقیع و انجام اعمال حج است، گفت: تاکنون بیش از پنج بار به زیارت عتبات و عالیات رفتم و دوازده مرتبه به لطف خدا توفیق انجام اعمال حج تمتع و عمره و زیارت ائمه اطهار(ع) را در بقیع داشتم.

افزایش درآمد بعد از انفاق
وی که تفریحش از جوانی کار کردن، زراعت و باغداری است، تصریح کرد: از 20 هکتار باغ پسته‌ای که دارم 10 درصد درآمدش را برای هزینه در بقعه متبرکه امامزاده جعفر(ع) در کنار روستای چاهه اختصاص داده‌ام و وصیت کرده‌ام این کار بعد از مرگم نیز ادامه داشته باشد.
چاهه با اشاره به زمانی که ساخت ضریح این امامزاده معزز را متقبل شده بود، گفت: با خودم در ابتدا فکر کردم هزینه یک میلیارد ریالی ساخت این ضریح زیاد است و از عهده ساختش برنمیام ولی به لطف خدا در زمانی که ساخت این ضریح به اتمام رسید در آمد پسته باغمان دو میلیارد ریال شد و چندین برابر درآمدی بود که توقع داشتم برداشت کنم.
وی که ارادتی خاص به این فرزند گرامی امام موسی کاظم(ع) پیدا کرده و او را به عنوان دوست خودش خطاب می‌کند، ابراز کرد: بعد از ساخت ضریح سه میلیارد ریال در چند سال اخیر برای محوطه سازی، سنگ فرش محوطه و آئینه کاری این بقعه متبرکه هزینه کردم.
این خیر خوشابی با بیان اینکه در حال حاضر ساخت حسینیه در روستای چاهه را در سه طبقه با متراژ بیش از هزار متر آغاز کرده‌ام، اظهار کرد: هزینه ساخت این حسینیه در حدود 10 میلیارد ریال تمام خواهد شد که به دلیل بالا رفتن هزینه‌ ساخت آن از مردم و خیرین دیگر درخواست کمک کرده‌ام.
چاهه اضافه کرد: از دیگر کارهایی که تاکنون انجام داده‌ام ساخت خانه عالم با بهترین امکانات برای حضور روحانی در این روستای 100 خانواری و پرداخت بخشی از هزینه‌های سکونت وی در این منطقه برای تبلیغ دین اسلام است.

تشویق خانواده به انفاق
وقتی از او سئوال می‌کنم اعضای خانواده و همسرتان مانع انجام کارهای خیرتان نمی‌شوند، گفت: آن‌ها نیز مرا تشویق به انجام کارهای خیر و انفاق در راه خدا می‌کنند و این لطف و بی دریغ خدا است که نصیب خانواده ما شده است.
وی با بیان اینکه همانگونه که پیامبر اسلام حضرت محمد(ص) فرموده‌اند:« «مَا نَقَصَتْ صَدَقَةٌ مِنْ مَالٍ؛ هيچ صدقه‌اى مال را کم نمي‌كند.»، گفت: تجربه 68 ساله زندگی در این دنیای فانی عملا به من آموخته است که هر چقدر در راه خدا بیشتر انفاق کنم و هر چقدر بیشتر زکات اموالم را پرداخت کنم به جای کم شدن بر مال و ثروتم و نعمتی که خداوند سبحان به من عطا کرده است، افزوده خواهد شد.
علی اکبر ملکی
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی شهرستان ها سبزوار شهرستان خوشاب انفاق در راه خدا زکات قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۴۹۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان با اشاره به ضرورت مولدسازی مدارس و مراکز آموزشی مستعد مولدسازی در این شهرستان گفت: هزینه‌های چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز مانع جدی برای مولدسازی مراکز آموزشی مشمول این طرح شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسن مدرس‌زاده در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: دو دبیرستان واثقی و شیخ فضل الله نوری در مناطق پرتردد و تجاری گرگان با بَر مطلوب (عرض تجاری)، قابلیت مولدسازی را دارند؛ اما هزینه‌های سنگین و چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز سبب شده نتوانیم پروسه مولدسازی را عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به تحصیل ۹۰ هزار دانش آموز در شهرستان گرگان گفت: ۵۲ درصد دانش آموزان دختر و ۴۸ پسر هستند که در ۴۸۰ مدرسه دولتی و غیردولتی تحصیل می‌کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش گرگان شهرستان گرگان افزود: ۱۱۰ مدرسه شهرستان گرگان غیرانتفاعی و ۳۷۰ مدرسه دولتی هستند که در مجموع ۲ هزار و ۵۹۶ کلاس درس دارند.

وی گفت: عدم تحقق دستیابی به زیرساخت‌های آموزشی عادلانه در سنوات گذشته سبب شده تا بخش زیادی از خانوار‌های روستایی و حتی ساکن شهر‌های قرق، سرخکلاته و جلین ترجیح دهند که فرزندانشان در مرکز شهرستان و شهر گرگان تحصیل کنند.

مدرس زاده ادامه داد: حدود ۷۸ هزار دانش آموز شهر گرگان و البته از شهر‌ها و روستا‌های پیرامونی در ۳۰۰ مدرسه شهر گرگان تحصیل می‌کنند.

وی سرانه آموزشی شهرستان گرگان را حدود ۴.۲ متر مربع دانست و گفت: میانگین متوسط سرانه آموزشی در کشور ۵.۲ متر مربع است و بر اساس برآورد‌ها حدود ۲۲ مدرسه در شهرستان گرگان کم داریم.

مدرس‌زاده ادامه داد: با تلاش مدیران بالادستی و استاندار محترم اعتبار لازم برای ساخت مدارس به ویژه در مناطق جنوبی شهر گرگان تامین شده است؛ اما مشکل تامین زمین در این مناطق، فرایند احداث مدرسه را ابتر گذاشته است.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان ادامه داد: ۴ هزار متقاضی طرح ترمیم نمره، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع دهم، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع یازدهم و ۳۴۰۰ دانش آموز مقطع دوازدهم مشمول اجرای امتحانات نهایی در شهرستان گرگان هستند که ۱۹ حوزه امتحانی نهایی برای آن‌ها یش‌بینی شده است.

دیگر خبرها

  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • عملیات وعده صادق، مصداق بارز اقتدار ایران است
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • قیمت مسکن ملی پرند؛ متری ۱۰ میلیون تومان
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان برآورد می شود
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان
  • اسکله نظامی آمریکا در غزه ۳۲۰ میلیون دلار هزینه دارد
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند/ آورده ۷۰۰ میلیونی متقاضیان