Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@01:52:53 GMT

آخرین وضعیت راه اندازی دانشگاه «دی ۸» در همدان

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۴۹۸۲۰

رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان گفت: دانشگاه «دی ۸» زیر نظر این دانشگاه در ۸ رشته و ۱۴ گرایش از مهرماه امسال پذیرش دانشجو خواهد داشت.

به گزارش مهر، یعقوب محمدی فر گفت: دانشگاه بوعلی سینا به عنوان مرجع راه اندازی دانشگاه «دی ۸» در کشور انتخاب شده است.

وی افزود: برای راه اندازی دانشگاه «دی ۸» در کشور رقیب های جدی مانند دانشگاه های تربیت مدرس، شیراز، دو واحد دانشگاه آزاد وجود داشت اما پس از پیگیری های صورت گرفته دانشگاه بوعلی سینا به عنوان مرجع راه اندازی این دانشگاه در ایران انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هفته گذشته اساس نامه راه اندازی دانشگاه «دی ۸» در کشور ترکیه مورد تایید قرار گرفت و قرار است در بلند مدت تمامی رشته های دانشگاهی در این مرکز راه اندازی شود.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان خاطرنشان کرد: در صورتی که رشته هایی مورد نظر برای راه اندازی در دانشگاه «دی ۸» در دانشگاه همدان وجود نداشته باشد قرار است از دانشگاه های همکار در این زمینه استفاده کنیم.

محمدی فر عنوان کرد: رسالت دانشگاه «دی ۸» این نیست که تبدیل به پردیس شده و شاهد اتفاق های بدی که در آموزش عالی اتفاق افتاد باشیم.

وی تاکید کرد: این دانشگاه تنها پذیرش دانشجوی خارجی دارد مگر به صورت استثنا از ایرانیان مقیم خارج از کشور دانشجو اخذ کند.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان گفت: این دانشگاه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری فعالیت خواهد کرد که مقطع کارشناسی ارشد به صورت آموزشی و پژوهشی و مقطع دکتری تنها تحقیقاتی است.

محمدی فر تاکید کرد: در این دانشگاه فعالیت از طریق همکاری استاد و دانشگاه است و عرف بین المللی برای برگزاری دوره ها رعایت می شود به نحوی که اساتید، دانشجویان را انتخاب و همکاری ادامه می یابد.

وی افزود: قرار است در این دانشگاه ۸ رشته با ۱۴ گرایش راه اندازی شود که اولویت پذیرش مربوط به دانشجویان کشورهای عضو «دی ۸» خواهد بود که شهریه آنها با ۵۰ درصد تخفیف است.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان گفت: میزان شهریه دانشجویان این دانشگاه تصویب شده است.

محمدی فرعنوان کرد: پذیرش از دیگر کشورها نیز در این دانشگاه صورت می گیرد اما شهریه آنها کامل پرداخت خواهد شد.

وی ادامه داد: ساخت سردر دانشگاه «دی ۸» شروع شده و دبیرکل این سازمان قرار است اوایل مردادماه از فعالیت های صورت گرفته دراین زمینه بازدید کند.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا تاکید کرد: در ابتدا قرار است دانشگاه «دی ۸» در ساختمان دانشکده علوم فعالیت کند اما ما درحال ساخت ساختمان مستقلی برای آن هستیم.

محمدی فر تاکید کرد: این دانشگاه در ابتدا زیر نظر دانشگاه همدان خواهد بود و پس از ۸ سال مستقل خواهد شد.

وی گفت: دروس دانشگاه به زبان انگلیسی تدریس می شود اما دوره های خاص زبان فارسی نیز برای دانشجویان برگزار خواهد شد.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان تاکید کرد: برنامه داریم از مهرماه امسال در این دانشگاه پذیرش دانشجو داشته باشیم.

به گزارش مهر، «دی ۸» گروه اقتصادی متشکل از هشت کشور اسلامی در حال توسعه است که در ۱۵ ژوئن ۱۹۹۷ با هدف تقویت همکاری‌های اقتصادی کشورهای عضو تشکیل شده است.

کشورهای جمهوری اسلامی ایران، ترکیه، پاکستان، ‌ بنگلادش، ‌اندونزی، مالزی، ‌ مصر و نیجریه عضو این گروه هستند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۴۹۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد

در جلسه مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها، مباحث درباره راه‌اندازی کانون نهج البلاغه در دانشگاه‌ها و همچنین تعیین مسئول و میزبان بخش دانشگاهی دوره آینده نمایشگاه بین‌المللی قرآن تعیین تکلیف شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، جلسه یکصد و سی و ششم مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها با حضور مدیران فرهنگی و قرآنی دستگاه‌های دانشگاهی در محل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد.

گزارش مشکلات نمایشگاه قرآن و تعیین میزبان دوره آینده

در این جلسه چهار دستور قرآنی مورد بحث و بررسی کارشناسان قرار گرفت. در ابتدا نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از شرایط برپایی بخش دانشگاهی سی و یکمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم ارائه دادند و کم و کیف این حوزه مورد تحلیل قرار گرفت.

بر اساس تحلیل‌های عنوان شده و نظرات کارشناسان و نمایندگان، مقرر شد دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان میزبان بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن نامه‌ای مبنی بر ضعف‌ها و مشکلات نمایشگاه قرآن ارائه دهد.

در ادامه این نشست و پس از تحلیل‌های انجام شده در حوزه نقش دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، مقرر شد میزبانی بخش دانشگاهی دوره آینده نمایشگاه بین‌المللی قرآن که در اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود، برعهده وزارت علوم باشد.

 

حفظ موضوعی ‌زمینه‌ای برای رواج "حفظ تخصصی قرآن" در کشور است

 

راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا طاهری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم، در این جلسه گزارشی از جشنواره نهج‌البلاغه ارائه کرد. دانشگاه علوم پزشکی قم میزبانی این جشنواره را بر عهده داشته است.  

در این رابطه مقرر شد با حضور رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، معاونان و مدیران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و تأثیرگذاران حوزه نهج‌البلاغه تشکیل شود و در آن جلسه تصمیم‌سازی‌هایی در مورد فعالیت‌های بیشتر در حوزه نهج‌البلاغه صورت گیرد.

از دیگر مصوبات مربوط به این دستور تشکیل کانون نهج‌البلاغه در دانشگاه‌ها بود که بر اساس این مصوبه مقرر شد هر دانشگاه یک کانون نهج‌البلاغه داشته باشد.

گزارش دستگاه‌ها از جشنواره‌های داخلی قرآن و عترت

یکی دیگر از دستورها که مربوط به ارائه گزارش دستگاه‌ها از جشنواره‌های داخلی قرآن و عترت و ارائه گزارشی از تمهیدات در نظر گرفته شده برای برگزاری جشنواره ملی قرآن و عترت بود، در این جلسه مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

در این بخش و پس از طرح مباحث مختلف مقرر شد زمان و مکان اختتامیه سی و هشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت که به میزبانی وزارت بهداشت برگزار می‌شود، در جلسه آینده مجمع مشورتی اعلام شود.

تصمیم‌گیری برای اضافه شدن یا اضافه نشدن بخش اساتید و کارکنان به جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان نیز به جلسه آینده مجمع مشورتی موکول شده است تا در این رابطه در آینده تصمیم‌گیری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم
  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • وضعیت اجرای نهضت ملی مسکن در همدان
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • تجمع دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود