Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، بسیج دانشجویی 7 دانشگاه بزرگ تهران طی نامه ای خطاب به رئیس سازمان انرژی اتمی نوشتند:  اگر سازمان متبوع شما اهتمامی جدی برای فراهم کردن مقدمات غنی سازی 190 هزار سو را دارد، صراحتا بیان بفرمائید چه برنامه‌هایی را تاکنون برای اجرای فرمان رهبری انجام داده‌اید؟ برای ایجاد 190 هزار سو چه تعداد از هر کدام از سانتریفیوژها (IR1، IR2m، IR4، IR6 و IR8) و بر اساس کدام زمان‌بندی مشخصی قرار است تا غنی سازی 190 هزار سوی ایران را انجام دهند؟ 

متن این نامه در ادامه آمده است:

« جناب آقای دکتر صالحی

ریاست محترم سازمان انرژی اتمی
سلام علیکم

مستحضر هستید پیرو دستور قاطعانه و حکیمانه رهبر معظم انقلاب مبنی بر آماده‌سازی همه امکانات لازم برای غنی سازی 190 هزار سو در چهارچوب برجام، سازمان انرژی اتمی اقداماتی را ترتیب داده که از جانب حضرتعالی و سخنگوی محترم سازمان بیان گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعا بر کسی چون شما که در عرصه دیپلماسی نیز فعالیت دارید، پوشیده نیست که اجرای دستور مقام معظم رهبری در شرایط پیچیده‌ای که اکنون مذاکرات در حال جریان است، حتما در پیشبرد مذاکرات به نفع جمهوری اسلامی ایران راهگشاست. 

بررسی فعالیت‌های سازمان بعد از دستور رهبری، که از سوی حضرتعالی اعلام گردیده، نشان از آن دارد که ظاهرا اهتمامی برای اجرای این دستور در سازمان وجود ندارد و بیان برخی اقدامات در تاریخ 15 و 16 خردادماه صرفا جنبه تبلیغاتی و نمایشی دارد.

ایجاد زیرساخت تامین برق سایت نظنز، آماده‌سازی کارخانه مونتاژ سانتریفیوژ و ساخت واحد اختلاط از اصلی‌ترین فعالیت‌هایی بود که از سوی حضرتعالی به عنوان اقدامات سازمان در راستای اجرای دستور رهبری بیان گردید.

موارد اعلام شده ابهامات فراوانی را برای بسیاری از متخصصین و کارشناسان ایجاد کرده است. به طور دقیق‌تر، منظور سازمان از ایجاد زیرساخت تامین برق برای سایت نظنز چیست؟ کارخانه مونتاژ سانتریفیوژ که به گفته خود حضرتعالی در سال 93 برای ساخت آن اقدام شده، چرا آماده‌سازی آن در برهه کنونی به عنوان فعالیت سازمان بعد از فرمان رهبری اعلام گردیده است؟ یا سالن اختلاط که تاثیر مهمی بر فرآیند غنی‌سازی ندارد و در فروردین سال جاری نیز بهره‌برداری شده، چگونه به عنوان برنامه سازمان در راستای اجرای دستور رهبری بیان شده است؟!       

جنابعالی خود می‌دانید فرمان رهبری مبنی بر مهیا نمودن شرایط برای غنی سازی 190 هزار سو، به عنوان پشتوانه‌ای برای تیم مذاکره کننده است که بتوانند عزتمندانه در مقابل استعمارگران اروپایی که اکنون اهرم فشار آمریکا بر ایران هستند، ایستادگی کنند؛ اما در این بین سازمان انرژی اتمی چگونه در صدد است تا با اقدامات نمایشی، کشور و مذاکره‌کنندگان را در برهه کنونی یاری کند؟ رفتارهایی که نه تنها تاثیر خارجی ندارند و تغییری در رفتار اروپایی‌ها ایجاد نکرده، بلکه مصرف داخلی نیز ندارد!

جناب آقای دکتر صالحی! اگر سازمان متبوع شما اهتمامی جدی برای فراهم کردن مقدمات غنی سازی 190 هزار سو را دارد، صراحتا بیان بفرمائید چه برنامه‌هایی را تاکنون برای اجرای فرمان رهبری انجام داده‌اید؟ برای ایجاد 190 هزار سو چه تعداد از هر کدام از سانتریفیوژها (IR1، IR2m، IR4، IR6 و IR8) و بر اساس کدام زمان‌بندی مشخصی قرار است تا غنی سازی 190 هزار سوی ایران را انجام دهند؟ در همین راستا هنوز برآورد کامل و  مشخصی از میزان ظرفیت معدنی اورانیوم کشور در دست نیست، سازمان انرژی اتمی برای اکتشاف و توسعه ظرفیت استخراج اورانیوم چه اقدامی را در دستور کار داشته و در آینده در نظر دارد؟ 

حضرتعالی بهتر از همگان می‌دانید که صنعت هسته‌ای از آن سو "صنعت" نام دارد که ایجاد، توسعه و بهره‌برداری از آن ارتباط تنگانگی با بسیاری از حوزه‌های مهندسی دارد. روزهای پر رونق نطنز و فردو محل رفت و آمد کارشناسان و متخصصان این حوزه‌ها بود که حلقه‌های تامین کننده زنجیره تجهیزات مرتبط با غنی‌سازی به شمار می‌رفتند.

حال که قرار است مقدمات اجرای دستور رهبری در چهارچوب برجام مهیا شود، سازمان چه اقدامی برای همکاری دوباره با این متخصصین و ایجاد مجدد شبکه تامین تجهیزات مرتبط با غنی سازی به خصوص تجهیزات مکانیکی و برقی ماشین‌های سانتریفیوژ و روتورها انجام داده است؟ برای برخی از تجهیزاتی که هنوز ساخت آن بومی نشده، در چند سال اخیر که محدودیت‌های هسته‌ای اعمال شده بود، اقدامی صورت گرفته است؟ برنامه آینده سازمان در این مورد چیست؟ 

نیروی انسانی ماهر و متخصص سازمان که نقشی کلیدی در راه‌اندازی فرآیند غنی‌سازی هسته‌ای ایفا کردند، اما به واسطه محدودیت‌های برنامه هسته‌ای در برجام اخراج شدند، سرمایه اصلی سازمان در پیشبرد و تحقق فرمان رهبری و پس از آن برنامه‌های توسعه غنی‌سازی کشور هستند. برنامه سازمان بعد از دستور رهبری برای بکارگیری این نیروها چیست؟ برجام تنها محدودیت‌هایی را در حوزه غنی‌سازی اورانیوم ایجاد کرده است، اما کاربردهای دیگر صلح آمیز انرژی هسته‌ای در حوزه‌های کشاورزی، پزشکی، طراحی و ساخت پیشران‌های اتمی و ... محدودیتی ایجاد نشده و با این وجود، فعالیت در این حوزها محدود و متوقف شده است. حال سازمان فارغ از اقدامات نمایشی چه دستاوردهایی در حوزه‌های فوق فراهم آورده و برنامه سازمان بعد از اجرای فرمان رهبری در حوزه‌های ذکر شده، چیست؟ 

حضرتعالی نیک می‌دانید هم اکنون که کشور در شرایط مهم و تاریخی به سر می‌برد وحدت و همدلی یاد شده از سوی مسئولین، تنها زمانی میسر خواهد شد که همگان و به ویژه مسئولین در مسیر مبارزه با استعماگران و مستکبران جهانی، تمام همت خود را به کار گیرند و در این صورت است که عموم ملت از مسئولین خود در این مسیر قاطعانه حمایت خواهند کرد.

صرف رفتارهای تبلیغاتی و نمایشی بلافاصله بعد از بیانات رهبری از سوی شما و سازمان متبوع‌تان هم حیثیت کشور را در عرصه جهانی خدشه‌دار می‌کند و هم دستاوردهای حقیقی جوانان و شهدای هسته‌ای کشور را متزلزل می‌نماید. از طرفی پشتوانه کشور را در عبور از شرایط کنونی تضعیف می‌کند.

در پایان لازم به ذکر است پاسخ به ابهامات ذکر شده می‌تواند افکار عمومی و  به خصوص کارشناسان و متخصصان حوزه‌های مربوطه را در مسیر تحقق فرمان رهبری اقناع کند، و مردم خود نیز بهترین قضاوت‌ها را پیرامون عملکرد شما خواهند کرد.»

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۰۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی است

رئیس بسیج سازندگی اصفهان گفت: حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی برای جوانان است و باید از این ظرفیت مردمی به بهترین وجه استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ظهر امروز_ پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ سرهنگ حسن عجمی در نشست خبری که به مناسبت هفته بسیج سازندگی برگزار شد، اظهار کرد: نهادهایی چون جهاد سازندگی و بسیج سازندگی که در زمان حیات امام خمینی (ره) و در زمان زعامت رهبر معظم انقلاب ایجاد شد، کمک حال نظام و مردم است.

وی با اشاره به ایجاد بسیج سازندگی در سال ۱۳۷۹ افزود: محوریت فعالیت در چهار قالب خدمت‌رسانی، محرومیت‌زدایی، اقتصاد مقاومتی و حرکت جهادی است.

عجمی به فعالیت گروه‌های جهادی در دوره کرونا برای ضدعفونی اماکن و فضاهای عمومی و تولید ماسک اشاره کرد: با وجود اینکه بیشتر کشورها درگیر مشکل ماسک بودند، با فعالیت گروه‌های جهادی و مردمی مشکلی در زمینه نداشتیم.

وی ادامه داد: در دوران شیوع کرونا، بحث کمک مومنانه به فرمان رهبر انقلاب با محوریت بسیج انجام شد که با استفاده از ظرفیت مردمی، سه میلیون بسته معیشتی به نیازمندان اهدا شد.

به گفته رئیس بسیج سازندگی اصفهان، با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی در موضوع ازدواج آسان، سه هزار کمک جهیزیه اعطا شد.

وی آزادسازی زندانیان با کمک سازمان زندان‌ها و طرح کاسب امین را از دیگر اقدامات بسیج سازندگی برشمرد.

عجمی موضوع آب را یکی از مشکلات کشور دانست و گفت: قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با محوریت مشکلات آبی کشور ایجاد شده که بسیج سازندگی نماینده آن در استان است و در شهرهای نائین، سمیرم و فریدون‌شهر اقداماتی در دست اجراست که از جمله در ۴۰ روستا از نعمت آب شرب پایدار برخوردار شدند.

به گفته وی، در طرح شهید عجمیان، ۵۵۰ مدرسه در سطح استان با محوریت گروه‌های جهادی فعالیت‌های مهمی انجام گرفته است.

مطالبه‌گری برای تحقق شعار سال

رئیس بسیج سازندگی اصفهان رهبر انقلاب سال‌هاست محور اقتصادی برای شعار سال انتخاب کرده‌اند و امسال نیز سال جهش تولید با مشارکت مردم نامیده شده و وظیفه داریم در خصوص شعار سال و موانعی که بر سر راه است، مطالبه‌گری کنیم.

عجمی با بیان اینکه هدف بسیج خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی است، تصریح کرد: ۱۶۴۹ صندوق قرض‌الحسنه ایجاد شده که نقش بسیج سازندگی، آموزش به تسهیل‌گران آموزش داده شده که این صندوق‌ها مردم محور و اشتغال‌زا است، در طرح جهاد روشنایی نیز با راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی، پنج و نیم مگا بایت به ظرفیت برق استان اضافه شد.

وی حرکت‌های جهادی را کارخانه انسان‌سازی برای جوانان نامید و تاکید کرد باید از این ظرفیت مردمی به بهترین وجه استفاده شود.

عجمی اهدا بسته معیشتی، افتتاح نیروگاه خورشیدی، افتتاح مزرعه اقتصاد مقاومتی، افتتاح طرح‌های کارفرمایی، افتتاح استخر ذخیره آب و اعزام ۱۰۰ گروه جهادی به مناطق هدف را از جمله برنامه‌های شاخص هفته بسیج سازندگی عنوان کرد و از اصحاب رسانه خواست با تعامل دو جانبه، اقدامات انجام شده را به اطلاع مردم برسانند.

به گزارش ایمنا، در ادامه این نشست، رئیس بسیج سازندگی اصفهان به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و عماد مرادی مدیرقرارگاه مقاومتی، جواد شجاعی مسئول فرهنگی و رسانه، عماد کاویانی مدیرگروه های جهادی نیز به ارائه توضیحاتی در حوزه مسئولیتی خود پرداختند.

کد خبر 750051

دیگر خبرها

  • سناتور آمریکایی خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • سندرز خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه در وین در آستانه سفر گروسی به تهران
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رایزنی نماینده ایران با اولیانوف در وین
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • دیدار نمایندگان ایران و روسیه در آستانه سفر گروسی به تهران
  • آژانس به مسیر عقلانیت باز می گردد؟
  • حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی است