Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از روابط عمومی سازمان ادارای و استخدامی کشور سیدصدرالدین صدری نوش‌آبادی تصریح کرد: سازمان اداری و استخدامی کشور تادیه حقوق این بخش از جامعه را وظیفه خود می‌داند و برای تسهیل در امور ایشان از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: در اجرای تبصره یک ماده ۱۵ قانون حمایت از حقوق معلولان مصوب ۲۰‌/۱۲‌/۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی، به منظور جذب معلولان در تمام آزمون‌های استخدامی که مجوز استخدام و انتشار آگهی آن از طریق سازمان اداری و استخدامی کشور صورت پذیرفته و یا خواهد پذیرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سه درصد از سهمیه های استخدامی به معلولین عادی اختصاص یافته است و بر اساس آن افراد معلول واجد شرایط متناسب با مشاغل اعلام شده، پس از کسب حد نصاب لازم و در رقابت با سایر افراد معلول، در دستگاه‌های اجرایی، استخدام خواهند شد و بدیهی است درصورت عدم تکمیل ظرفیت پیش‌بینی شده (تا سقف سه درصد) در آزمون‌های استخدامی، باقیمانده ظرفیت سهمیه آنان برای داوطلبان موصوف در آزمون‌های آتی لحاظ خواهد شد.

وی افزود: برای نمونه، در پنجمین آگهی استخدامی مشترک فراگیر دستگاه های اجرایی کشور، سهمیه سازمان دامپزشکی کشور ۷۲ نفر بوده و بر اساس آن سهمیه ۳ درصد معلولین در سازمان یاد شده، باید نزدیک به سه نفر باشد، لکن همانطور که در صفحه ۱۲ دفترچه راهنمای ثبت نام پنجمین امتحان مشترک فراگیر اشاره گردیده، سهمیه معلولین در این سازمان ۸ نفر اعلام شده است. که بدیهی است این افزایش سهمیه به دلیل عدم تکمیل سهمیه ۳ درصد معلولین در آزمون قبلی بوده است.

صدری نوش آبادی خاطرنشان کرد: در چهارمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه های اجرایی کشور، در دستگاه‌هایی که سهمیه سه درصد معلولین آنان تکمیل نشده، باقیمانده سهمیه آن ها توسط سازمان سنجش آموزش کشور به عنوان موسسه مجری آزمون با هماهنگی این سازمان حفظ گردیده و متعاقباً در آزمون های آتی آنان لحاظ خواهد شد.

معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور تصریح کرد: این سازمان حسب وظیفه قانونی خویش مبنی بر الزام جذب سهمیه معلولین، همواره پیگیری ها و نظارت های لازم را انجام داده و در همین راستا به صورت واضح و روشن در بند (ج) سهمیه ها و امتیازات قانونی صفحه ۵ پنجمین آگهی استخدامی منتشره، اعلام کرده است که: «جذب معلولین عادی با ارایه معرفی نامه ازسازمان بهزیستی کشور از محل سهمیه استخدامی ۳ درصد" قانون حمایت از حقوق معلولان" صرفاً از طریق شرکت در امتحان مشترک فراگیر، کسب حد نصاب لازم و رقابت بین کلیه داوطلبان معلول و بر اساس نمره مکتسبه آنان در امتحان مشترک فراگیر و به میزان حداکثر دو برابر ظرفیت جهت معرفی به دستگاه های اجرایی جهت انجام مصاحبه استخدامی صورت می پذیرد.

وی افزود: بدیهی است انتخاب افراد برتر جهت استفاده از سهمیه یاد شده از طریق رقابت بین جامعه معلولین صورت خواهد پذیرفت و تاکید می گردد که  سهمیه مذکور قابل تخصیص به سایر داوطلبان نبوده و در صورت عدم تکمیل، باقیمانده ظرفیت این سهمیه نیز محفوظ خواهد ماند.

صدری نوش آبادی افزود: با توجه به ماده ۵ آیین نامه اجرایی بند (ز) ماده ۴۲ قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب شماره ۴۴۱۷۸/۸۸۳۸۴ مورخ ۱۳۸۹/۴/۲۲ که اعلام نموده «استخدام معلولان به شرط آنکه به تشخیص سازمان بهزیستی کشور، معلولیت مانع از ماموریت کاری نباشد، بلامانع است»، افراد معلول باید توانایی انجام وظایف آن شغل را داشته باشند.

وی افزود: به همین دلیل تعداد محدودی از دستگاه‌های اجرایی برای برخی از مشاغل خاص، شرایط سلامت پزشکی را مطرح می‌کنند.

برای نمونه وزارت آموزش و پرورش در پنجمین آزمون فراگیر مشترک در صفحه ۱۴ آگهی اعلام کرده است که (کمی شنوایی داوطلب نباید بیش از ۴۰ دسی بل باشد و داوطلب باید صدای نجوا را از فاصله ۶ متری به خوبی بشنود)، البته توضیح ضرورت این شرط و سایر شروط مطروحه به عهده وزارت مذکور است.

معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی افزود: این موضوع مانع از جذب افراد معلول تا سقف تعیین شده در سایر مشاغل وزارت مذکور نبوده، چرا که در معرفی افراد پذیرفته شده در هر صورت، رعایت سهمیه سه درصد معلولین الزامی بوده و بدیهی است در صورت عدم وجود داوطلبان معلول واجد شرایط، باقیمانده ظرفیت سهمیه موصوف حفظ شده و به هیچ وجه قابل اختصاص به سایر سهمیه‌ها نخواهد بود و بر اساس ماده ۵ آیین نامه فوق الذکر تشخیص توانایی انجام کار معلولین عادی به عهده سازمان بهزیستی کشور است.

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: حقوق دستگاه های اجرایی سرمایه قانون استخدام معلولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۱۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول ریلیِ دولت سیزدهم با محوریت وزارت کشور

به گزارش خبرنگار سیاسی ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهیاری‌های کشور، متن جوابیه این سازمان به این شرح است: قرارداد تأمین ۶۳۰ دستگاه واگن برای خطوط متروی تهران پس از پنج سال از امضای قرار داد در دوران خدمت رسانی دولت سیزدهم و با همت مقام عالی وزارت کشور وارد مرحله عملیاتی شد.

همچنین الحاقیه قرارداد فوق به میزان ۱۶۱دستگاه واگن که جمعا ۷۹۱ دستگاه واگن را تحویل متروی تهران می‌دهد، در سال گذشته به امضا رسید.

با تدبیر ایمرو (سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور) و از طریق مطالعه فشرده اسناد و جلسات متعدد، زمان ۶ ماهه مندرج در قرارداد حتی به میزان سه ماه تاکنون کاهش یافته است. (طراحی پایه در شرف تأیید تا هفته اول اردیبهشت ماه است)

از این رو، به رئیس محترم شورای شهر تهران توصیه می‌شود نکات زیر را مورد امعان نظر ویژه قرار دهند:

۱- انقلاب مترویی کشور با زمینه‌سازی و عقد قرارداد و اجرایی ساختن طرح ۲۰۰۰ دستگاه واگن به ناوگان مترویی کشور، در این دولت و توسط وزارت کشور ( ایمرو) محقق شده است.

۲- انجام چنین قرار داد بزرگی طبیعتا پیچیدگی‌های فنی و مالی خاص خود و در عین حال زمانبر بودن فرآیند را به همراه دارد که بحمدالله بدون مشکل در حال انجام است.

۳- قرارداد ۶۳۰ دستگاه واگن مترویی تهران پس از پنج سال در این دولت و توسط وزارت کشور در طی یک‌سال گذشته اجرایی و وارد مرحله عملیاتی شده است.

۴- الحاقیه ۱۶۱دستگاه واگن به قرار داد ۶۳۰ دستگاهی تهران در همین دولت و در نیمه اول سال ۱۴۰۲ منعقد شده و ظرفیت تهران در این حوزه را افزایش داده است.

۵- قرارداد ۶۹۹ دستگاه واگن برای سایر کلان‌شهرهای کشور در طی یک ‌سال گذشته منعقد شده است.

۶- قرارداد ۲۸۰ دستگاه واگن متروی تهران در طی چند ماه گذشته امضا شده است. ( البته از سوی یکی از اعضای کنسرسیوم که متولی ساخت داخل می باشد تاکنون امضا نشده است.)

۷- شهرهای اهواز و کرمانشاه از محل ۲۰۰۰ دستگاه واگن فوق‌الذکر هر کدام بنا بر سهم خود دارای واگن مترو خواهند شد.

۸-این سازمان برای تامین پیش پرداخت ۶۳۰ دستگاه واگن و خرید اتوبوس با استفاده از تهاتر نفت اقدام به فروش نفت و واریز وجوه مربوط به قراردادها نموده است و تمام آنچه تاکنون اتفاق افتاده مدیریت وجوه فروش نفت و مصرف آن در ردیف های مختص خود بوده است.

۹-تمامی موارد فوق توسط کارشناسان و عوامل اجرایی و مدیریتی سازمان شهرداری ها و دهیاریهای کشور که همگی در زمره نخبگان و دارای تحصیلات عالیه در صنعت ریلی و حمل و نقلی کشور هستند منعقد و اجرایی شده است.

۱۰- درباره موضوع واردات اتوبوس های برقی نیز مطالب بیان شده به دور از واقعیت بوده و تایید نمی شود.

در پایان باید خاطر نشان‌ کرد بهتر بود رییس محترم شورای شهر تهران پیش از اظهار نظر در این خصوص،با تماس یا برگزاری جلسه کارشناسی، اطلاعات دقیق‌تر را دریافت می‌کردند تا اظهاراتشان مورد سوء استفاده مغرضان قرار نگیرد.

انتهای پیام/

فاطمه نورنژاد کد خبر: 1227155 برچسب‌ها سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های اجرایی مرتبط تکمیل به‌موقع پل جدید انجیرلو را به‌صورت مستمر پیگیری کنند
  • ارسال نامه‌های هشدار به قانون جوانی جمعیت به دستگاه‌ های اجرایی
  • ارسال نامه‌های هشدار به قانون جوانی جمعیت به دستگاه‌های اجرایی
  • اخذ دفاع و توضیح از ۱۵۳ مدیر مستنکف در اجرای قانون جوانی جمعیت
  • تحول ریلیِ دولت سیزدهم با محوریت وزارت کشور
  • همه فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد آذربایجان شرقی استخدام می‌شوند
  • احداث دو ورزشگاه برای معلولان در دست اقدام است
  • مقاوم‌ سازی ۳۲۳ ساختمان پرخطر / ۱۳۷ بیمارستان ناایمن در پایتخت
  • مقاوم‌سازی ۳۲۳ ساختمان پرخطر/ ۱۳۷ بیمارستان ناایمن است
  • جایگاه دوم فوت شدگان ناشی از تصادفات کشور به تهران اختصاص دارد