Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در کمیته زنان و خانوده گفت : اگر تنها بخواهیم دستاورد‌های انقلاب اسلامی در حوزه زنان و خانواده را به صورت تیتر ینوسیم حداقل یک کتاب ۲۵۰ صقحه‌ای می‌شود.

 به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان ، کبری خزعلی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوازدهمین شنبه انقلاب با محور زنان و خانواده که به همت جنبش مردمی پاسداشت چهل سال انقلاب اسلامی در منزل خانم رقیه حداد برگزار شد در سخنانی با اشاره به اهداف انقلاب اسلامی از بدو تاسیس تا به امروز اظهار داشت: هدف نخست پیروزی انقلاب اسلامی بود و این انقلاب با پیش بینی‌های ائمه اطهار حاصل شد همانطور که در روایات آمده است مردی از قم بر می‌خیزد و حکومت الهی و اسلامی ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خزعلی ادامه داد: دومین هدف از انقلاب اسلامی، بیداری کشور‌های اسلامی و طغیان علیه ظلم و استبداد بود و نتیجه این اهداف به سومین هدف ختم می‌شود که ان شاالله انقلاب اسلامی به انقلاب بزرگ جهانی حضرت مهدی (عج) و ظهور ایشان پیوند بخورد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اقدامات قابل توجه انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده،تصریح کرد: اگر تنها بخواهیم دستاورد‌های انقلاب اسلامی در این حوزه را به صورت تیتر ینوسیم حداقل یک کتاب ۲۵۰ صقحه‌ای می‌شود. قبل از انقلاب، حکومت‌های قبلی در صدد به ابتدال کشاندن زن در جامعه و خانواده بودند تا بتوانند زن را مانند یک کالا در جامعه رواج دهند.

این فعال حوزه زنان و خانواده با اشاره به نوع نگاه پهلوی به جایگاه زن خاطرنشان کرد: جایگاه زن در دوران پهلوی بسیار نامناسب و دون شان یک زن ایرانی و اسلامی بود.این سیاست غلط در دوران پهلوی با موضوع برابری جنسیتی زن و مرد مطرح و باعث شد زنان در معرض آسیب‌های اجتماعی قرار گیرند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه به سیاست‌های انقلاب اسلامی برای حفظ جایگاه زنان اشاره و بیان کرد: انقلاب اسلامی تشکیلاتی برای ارتقاء جایگاه زن ایجاد کرد که آن را در بالاترین جایگاه قرار داده و بتواند در سیاست‌های کلان کشور صاحب نظر باشد.بعد از انقلاب اسلامی، شورایی با عنوان شورای فرهنگی اجتماعی زنان تشکیل شد که به لحاظ جایگاه اثرگذاری و تصویب قوانین بالای سه قوه عالی کشور قرار دارد؛ همین موضوع به خوبی از نگاه ویژه انقلاب اسلامی به جایگاه زن در تصمیمات کلان اشاره دارد.

خزعلی بیان داشت: شورای عالی زنان در همه بخش‌هایی که مرتبط با زنان و خانواده است از جمله ورزش، حجاب و عفاف، خانواده، احتماع، سیاست و ... مصوباتی داشته که این مصوبات با ۲۳۶ بند به تصویب رسیده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنکی با انتقاد از برخی سیاست‌های غلط در حوزه زنان خاطرنشان کرد: سالیان گذشته سیاست‌های غلط فمنیستی درباره خانواده در کشور در حال اتفاق بود که با تشکیل شورای خانواده تا حدودی توانستیم این سیاست غلط را خنثی کنیم.

وی با اشاره به تداوم برخی از همین سیاست‌های غلط در سال‌های اخیر تصریح کرد: در سال ۹۴ برخی چه به صورت بودجه‌ای و جه در عمل در فکر حذف و انحلال شورای عالی زنان بودند، اما موفق نشدند. در سال ۹۲ نیز سیاست‌هایی درباره زنان که با بیش از ۳۰۰ بند در حال اجرا بود متوقف شد که با اصرار شورای عالی و زنان، این جلسه در سال گذشته و بعد از مدت‌ها تشکیل شد.

وی ادامه داد: مصوبه این جلسه این بود که رویکرد ما باید بر اساس سیاست‌های جوامع بین المللی انجام شود؛ یعنی بازگشت به همان سیاست‌های اشرف پهلوی که این یک عقب گرد برای کشور و نظام بود.

خزعلی با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی ثابت شد که زن در جایگاه والایی قرار دارد تصریح کرد: کشور احتیاج به یک وزارتخانه‌ای مخصوص زنان و خانواده دارد که بتواند بر اساس سیاست‌های مقام معظم رهبری و نظام اسلامی بتواند اجرا کند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنکی ادامه داد: هدف از تشکیل وزارتخانه زنان و خانواده باید حمایت از زنان، خانواده ها، کودکان و نوجوانان باشد تا بتواند با کمک به خانواده‌ها زمینه‌ساز ایجاد خانواده ایرانی واسلامی شود.

 انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شورای عالی انقلاب فرهنگی زنان و خانواده انقلاب اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۱۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای سازمان اوقاف در مسیر انقلاب اسلامی است

مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای نهاد وقف در راستای معرفی عملکرد و دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه امروز، یکشنبه ۹ اردیبهشت، در سالن همایش‌های هتل ارم تهران برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای نهاد وقف در راستای معرفی عملکرد و دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه امروز، یکشنبه 9 اردیبهشت، در سالن همایش‌های هتل ارم تهران برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، طی سخنانی با تأکید بر حرکت در مسیر فرمایشات مقام معظم رهبری، اظهار داشت: من به وجود ایشان تبریک می‌گویم که پس از عمل به وعده صادق آثار زیادی از آن می‌بینیم. افتخار ما این است که در این زمان زندگی می‌کنیم و سازمان وقف خود را پیشرو در مسیر انقلاب اسلامی می‌داند.

او خاطرنشان کرد: ما برای مهم است که در عالم واقع و خارج چگونه به این موقوفه رسیدگی می‌کنیم، اینکه آیا موقوفه حرکت می‌کند یا زمین وسیعی است که حرکت نمی‌کند؟ بسیاری از زمین‌های موقوفه در موقعیت‌های جغرافیایی بایر هستند و ما طرح‌هایی داریم که در زمین‌هایی در استان‌های جنوبی به فکر رسیدگی به این وضعیت افتادند.

رئیس سازمان اوقاف با اشاره به برخی از طرح‌ها و محصولاتی که در این نمایشگاه حضور داشت گفت: ما سوسک‌های خرطوم داری در کرمان داریم که اگر به سراغ نخل‌ها بروند محصولات خرما به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند و ما طرح‌هایی برای استفاده از پرتو افشانی برای از بین بردن این حشرات داریم تا مشکل کل نخلستان‌ها حل شود.

 

حضور 39 شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف

 

خاموشی ادامه داد: ما از دانش کافی برای بهینه‌سازی تولید برخورداریم. ما با موتورهایی توانایی کنترل کردن سرمازدگی محصولات کشاورزی هم داریم. تمام این موارد می‌تواند کمک بزرگی به کشاورزی ما بکند. ما در وقف درگیر این مسائل هستیم و باید به همه آن‌ها به صورت علمی نگاه کنیم.

او تصریح کرد: اگر این حرکات را ادامه دهیم جهش تولید ادامه پیدا می‌کند. علوم دانش بنیان می‌تواند در این مسیر بسیار اثرگذار باشد.

رئیس سازمان اوقاف با بیان اینکه دام سبک در کشور هر سال یک زایش دارد، اظهار داشت: مجموعه‌ای از دانشگاه تهران در حوزه دام رومن مراجعه کرد و بر اساس تحقیقات، مشخص شد هر سال از یک دام 7 رأس تولید می کند. از این مجموعه سه مجموعه در فارس قزوین و شهریار آماده شد و مجموعه‌ای نیز در کرمان است که پس از ورود 630 رأس، در حال حاضر این تعداد به 3500 رأس رسیده است.

خاموشی از انتقال جنین در دام یاد کرد و گفت: در این فعالیت نیز در مجموعه‌ای در جهاد دانشگاهی در کرج انجام می‌شود که در این باره قراردادی با آفریقا بسته شد.

او همچنین از راه‌اندازی کارخانه دانش سلامت کوثر در طول 8 ماه خبر داد و گفت: نیات برخی واقفین در حوزه پزشکی است که راه‌اندازی کارخانه دانش سلامت کوثر به عنوان مجموعه‌ای که تماماً موقوفه است، در همین راستا انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حکمرانی نخبگانی، سلسله مراتبی نیست بلکه یک شبکه است/ هیئت‌های اندیشه‌ورز با حضور حداکثری نخبگان در استان‌ها تشکیل شود
  • انتخاب عاطفه خادمی به عنوان دبیر جدید شورای فرهنگ عمومی کشور
  • صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
  • رئیس دیوان عالی کشور: منشأ موج بیداری دانشجویان آمریکایی، انقلاب اسلامی است
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست
  • دستاوردهای سازمان اوقاف در مسیر انقلاب اسلامی است