Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@08:22:43 GMT

افراد ۷ تا ۱۸ ساله بیشتر گرفتار چاقی هستند

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۵۱۸۳۳

افراد ۷ تا ۱۸ ساله بیشتر گرفتار چاقی هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر زهرا عبداللهی در برنامه نبض شبکه خبر درباره چاقی، اظهار داشت: چاقی زمانی اتفاق می افتد که انرژی دریافتی بدن بسیار بیشتر از انرژی تولیدی باشد. اگر مقدار مواد غذایی دریافت شده در بدن بیش از حد باشد و مصرف نشود چاقی اتفاق می افتد. در بزرگسالان با اندازه گیری توده بدنی می توان چاقی را اندازه گیری و مشخص کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در کودکان با اندازه گیری قد و وزن و با اندازه گیری بی ام آی طبق منحنی های رشد کودک و براساس سن کودک، محاسبات لازم صورت می گیرد و مشخص می شود که کودک به چاقی دچار شده و یا به آن مبتلا نیست.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، تصریح کرد: برای کودکان از دو سالگی محاسبه توده چاقی براساس سن تا ۱۸ سالگی مشخص شده و بعد از آن مانند بزرگسالان این مورد، محاسبه می شود.

عبدالهی افزود: چاقی کودکان و نوجوانان خطرناک تر است، چراکه اگر تعداد سلول های چربی بیشتر از حد مورد نیاز ساخته شود، در بزرگسالی به محض دریافت کالری و چربی بیش از اندازه به صورت چربی در بدن ذخیره می شود. علت دیگر این است که چاقی و اضافه وزن، زمینه ابتلا به بیماری های دیگر را افزایش می دهد. کودک چاق در بزرگسالی به نسبت بیشتری به چاقی مبتلا می شود. تمام بیماری ها مثل دیابت، سرطان و بیماری های غیر واگیر در بین افراد چاق، شیوع بیشتری دارند.

وی همچنین گفت: در ۱۰ سال گذشته میزان شیوع چاقی افزایش یافته و بیشتر در سنین ۷ تا ۱۸ اختصاص دارد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، افزود: مهم ترین کار برای پیشگیری از چاقی و اضافه وزن در کودکان این است که برنامه غذایی درست و حساب شده ای داشته باشند. در برنامه غذایی ضمن تنوع و تامین نیاز روزانه از قبیل پروتئین، ویتامین و مواد نشاسته ای باید از خوردن بی رویه کودکان جلوگیری کرد.

عبداللهی گفت: کودکان تحت تاثیر الگوهای رفتاری و اعضای خانواده هستند، بنابراین با الگوی درست در سبک غذایی می توان به کودکان آموزش داد.

وی بیان داشت: آموزش و فرهنگ سازی در استفاده از الگوی برنامه غذایی بسیار مهم است که می توان از طریق صدا و سیما آموزش لازم را داد.

عبداللهی اظهار داشت: در نزدیک ترین محل زندگی افراد پایگاه های سلامت قرار دارند که با تشکیل پرونده سلامت مراقبت ها و خدمات تغذیه و سلامت برای اعضای خانواده و فرزندان داده می شود و توصیه های تغذیه ای و مشاوره ارائه می شود.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، خاطرنشان کرد: چاقی یک مشکل چند بعدی است. وزارت بهداشت، آموزش های لازم را ارائه می دهد و وزارت ورزش می تواند با امکانات مختلف ورزشی زمینه را برای تحرک افراد فراهم کند. صنایع غذایی هم با نوع محصولاتی که به بازار عرضه می کنند می توانند همکاری داشته باشند. شهرداری و صدا و سیما نیز می توانند با کنترل تبلیغات در کنترل چاقی نقش مهمی در این زمینه ایفا کنند.

کد خبر 4340588 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: تغذیه چاقی زهرا عبداللهی وزارت بهداشت دارو سازمان غذا و دارو کمیسیون بهداشت و درمان دیابت سازمان نظام پرستاری تجهیزات پزشکی بیمارستان چاقی داروخانه پرستار آلزایمر سید حسن هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۱۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش‌نشانان بوشهری کودک گرفتار در بالابر را نجات دادند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بوشهر، طی تماس والدین یک دختر بچه ۳ ساله با سامانه ۱۲۵ مبنی بر گیر کردن پای فرزندشان میان کفی بالابر و دیوار مجاور، بلافاصله ستاد فرماندهی آتش نشانی به همراه تیم عملیاتی عازم محل شدند.

معاون عملیات دوشنبه شب با بیان این مطلب افزود: نیروهای عملیاتی بلافاصله پس از قطع جریان برق و مهار بالابر مشغول عملیات شدند و همزمان با سرگرم و آرام کردن کودک موفق شدند بدون هیچگونه آسیبی، با استفاده از تجهیزات مخصوص، هر دو پای کودک را از صفحه میانی و دیوار رهاسازی کنند

به گفته وی، این کودک برای طی مراحل درمانی توسط عوامل اورژانس به بیمارستان انتقال داده شد و پس از پیگیری‌های انجام شده به‌صورت حضوری در بیمارستان توسط معاون عملیات سازمان مشخص شد که خوشبختانه هیچگونه شکستگی وجود نداشته و با دستور پزشک معالج ترخیص شد.

کد خبر 6092583

دیگر خبرها

  • آتش‌نشانان بوشهری کودک گرفتار در بالابر را نجات دادند
  • چگونه کودکانی قد بلند داشته باشیم؟
  • این ویتامین موجب افزایش قد می‌شود
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند