Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد نعیم امینی فرد با بیان اینکه اولین قدم برای کنترل هزینه‌های سلامت، اجرای موارد مهم تاکید شده در برنامه ششم توسعه است، گفت: در اولین گام باید منابع پایداری برای نظام سلامت در نظر گرفته شود و در گام بعد باید هزینه‌ها را کنترل کرد.

وی افزود: اولین قدم برای کنترل هزینه‌ها، اجرای راهنماهای بالینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین توانمندسازی بیمه‌ها نیز به عنوان اصلی‌ترین رکن سیستم پرداخت در نظام سلامت باید مورد توجه قرار گیرد.

امینی فرد با اشاره به بدهی انباشته بیمه‌ها، بیان کرد: در برنامه‌های پنجم و ششم توسعه، تکالیفی بر عهده بیمه‌ها گذاشته شد. اگر قرار باشد تکالیفی برای بیمه‌ها در نظر بگیریم، اما منابع مالی کافی تعیین نکنیم، پدیده‌ای با عنوان بدهی انباشته اتفاق می‌افتد. وقتی بیمه‌ها وارد سال جدید مالی می‌شوند، انبوهی از بدهی انباشته ز سال گذشته وجود دارد و همین روند ادامه پیدا می‌کند.

وی درباره راه‌کار پیشنهادی خود برای حل این مشکل گفت: اولین راه‌کار در نظر گرفتن منابع کافی است. سپس باید به توانمندسازی بیمه‌ها با استفاده از تجربه‌های بین المللی پرداخت.

امینی فرد با بیان این‌که بیمه‌ها بدون دریافت سرانه کافی از بیمه شدگان نمی‌توانند حیات خود را ادامه بدهند، اظهار کرد: این سرانه باید طوری تعریف شود که هزینه دهک‌های پایین را خود دولت پرداخت کند و در دهک‌های بالا با مشارکت بیمه شده همراه باشد. در واقع راه دیگری جز این وجود ندارد. زیرا منابع اقتصادی کشور محدود است و باید راهی پیدا شود که ضمن آسیب نرسیدن به جیب دهک‌های پایین، امکان تامین منابع مالی برای بیمه‌ها نیز وجود داشته باشد.

 عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: راه‌کار مهم دیگر هم اجرای راهنماهای بالینی است که به طور قطع کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی را تضمین خواهد کرد.

کد خبر 4340629 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: بیمه مجلس شورای اسلامی شورای شهر تهران شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش سازمان تامین اجتماعی بیمه شهر تهران سازمان محیط زیست سازمان بیمه سلامت مترو پلیس راهور سازمان حج و زیارت مجلس شورای اسلامی ترافیک سازمان هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۲۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ تراز منابع و مصارف تأمین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۲ اقدامات خوبی در زمینه‌ی اشتغال‌زایی، راه‌اندازی کارگاه‌های تعطیل و نیمه تعطیل، پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی، کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری و معرفی افراد به کارگاه‌ها و تلاش تأمین اجتماعی استان برای شناسایی کارگاه‌هایی که کارگران خود را بیمه نکرده بودند، صورت گرفت.

به گفته حسینی با اقدامات صورت گرفته در سال گذشته، تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان -بدون درمان- پس از ۱۰ سال مثبت شد و تعداد کارگاه‌های فعال در سطح استان نیز به ۲۵ هزار و ۲۰۳ کارگاه رسید.

او افزود: برای نخستین بار به مناسبت هفته‌ کار و کارگر، ۸۰ میز خدمت این اداره‌کل تا ۱۱ اردیبهشت‌ در شهرستان‌ها دایر است.

دیگر خبرها

  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • کاردرمانی در منزل چقدر هزینه دارد؟
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد