Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست،زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه یکی از برنامه‌های این کمیسیون در سال 97 بازدید از مناطق شهرداری تهران، شرکت‌ها و سازمان‌ها است، گفت: تاکنون از آغاز سال 97 از چند منطقه بازدید کرده‌ایم. در این بازدیدهای دوره‌ای، بازدید از منطقه 18 و از پروژه‌های مختلف این منطقه به خصوص پروژه‌های محیط زیستی، خدمات شهری و مدیریت بحران انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: در همین راستا از گودهای‌ ایجاد شده در اثر برداشت شن و ماسه توسط شرکت‌های خصوصی بازدید شد. این موضوع به یک معضل بزرگ محیط زیستی در منطقه تبدیل شده است که اراضی بسیار وسیعی از این منطقه به دلیل برداشت‌های بی‌رویه شن و ماسه دچار معضل شده‌اند همچنین ایجاد ریزگرد‌ و آسیب عمیق به خاک پدید آمده است که در آینده بحران‌هایی را برای منطقه و سایر مناطق ایجاد می‌کند.
 
صدراعظم نوری خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از آسیب بیشتر از طریق برداشت شن و ماسه، فعالیت کلیه شرکت‌ها و بخش‌های خصوصی متوقف شده است؛ همچنین اجرای پروژه‌ای برای بهبود وضعیت نامناسب زمین در دستور کار شهرداری منطقه است.
 
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به پروژه راه‌آهن تهران-تبریز گفت: در بازدید از این پروژه شاهد آزاد شدن عرصه‌هایی از اراضی به دلیل عبور بخشی از راه‌آهن در زیر زمین بودیم.
 
وی افزود: بهره‌برداری از این اراضی به منظور استفاده شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه 18 است.
 
صدراعظم نوری تصریح کرد: از پایگاه مدیریت بحران در منطقه بازدید شد که پایگاه مناسبی بود و امکانات خوبی داشت. با توجه به اینکه منطقه 18 دارای چند پایگاه مدیریت بحران است، لازم به ذکر می‌دانم بعضی از این پایگاه‌ها باید تکمیل و بعضی از آنها تجهیز شوند و در این راستا بررسی‌های لازم صورت گرفت و پیگیر تخفیف اعتبارات لازم به این پایگاه‌ها هستیم.
 
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به اهمیت پروژه شهید بروجردی از لحاظ رفع گره‌های ترافیکی در جنوب تهران و در بزرگراه آزادگان و حل معضلات و حوادث ترافیکی، گفت: عملیات این پروژه در حال اجراست و بخشی از آن در شهریور ماه سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید. در خصوص بهره‌برداری از باقی پروژه، با پشتکار شهرداری منطقه 18 در یک برنامه زمان‌بندی به نتیجه خواهیم رسید.
 
وی با اشاره به محله تقی‌آباد در منطقه 18 گفت: در این محله تفکیک زباله به صورت غیرمجاز انجام می‌شود. همچنین در محدوده‌ای از این محله افرادی پس از جمع‌آوری زباله‌ها، زباله‌ها را در منطقه به صورت غیرمجاز دپو‌ می‌کنند.
 
صدراعظم نوری افزود: همچنین جداسازی زباله‌ها به صورت غیر بهداشتی و غیر اصولی انجام می‌شود که پس از این موضوع زباله‌های تفکیک شده به فروش می‌رسند. این محله از لحاظ بهداشتی، ‌سلامتی و محیط زیست در وضعیت اسف‌بازی است.
 
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: شهردار منطقه 18 برای حل این مشکل جلساتی را با دستگاه قضایی و نیروی انتظامی برگزار کرده است تا این تهدید را به فرصت تبدیل کند؛ اما آنچه حائز اهمیت است، تسریع در روند تحقق این هدف می‌باشد چرا که وجود چنین محله‌ای زیبنده‌ شهر تهران نیست.
 
وی با تأکید بر اینکه منطقه 18 از نظر سرانه فضای سبز منطقه برخورداری است، گفت: سرانه فضای سبز در این منطقه 13.32 است مترمربع است. حفظ اراضی کشاورزی و باغات در دستور کار است و به هیچ عنوان نباید این اراضی به کاربری‌های غیر فضای سبز تبدیل شوند.
 
وی در پایان با اشاره به بازدید از ایستگاه آتش‌نشانی واقع در منطقه 18، گفت: این بازدید به قصد عرض خدا قوت به آتش‌نشانان انجام شد چرا که ایستگاه آتش‌نشانی منطقه 18 ایستگاه بزرگی است که برای منطقه و مناطق اطراف نقش مهمی را ایفا می‌کند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شن و ماسه ایران اکونومیست عضو شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۳۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک «نقاشی» چگونه راز ساخت اهرام مصر را فاش کرد؟ (+عکس)

رازی که هزاران سال به قوت خود باقی مانده بود، سرانجام کشف شد، چرا که فیزیکدانان بر این باورند که سرانجام به چگونگی ساخت اهرام مصر باستان پی برده‌اند. 

به گزارش فرادید، این موضوع که چگونه یک تمدن باستانی بدون ماشین‌آلات سنگین موفق به ساخت اهرام شد، مدت‌ها موضوع فکر بسیاری از افراد بود. هرم بزرگ جیزه به ارتفاع ۱۴۷ متر، زمانی که ساخته شد، بلندترین سازه جهان برای بیش از ۳۸۰۰ سال بود و ما همچنان مجذوب عظمت آن هستیم. 

برخی تصمیم می‌گیرند از اهرام دیدن کنند، برخی دیگر تصمیم می‌گیرند بر فراز آن‌ها با چتر پرواز کنند و برخی دیگر جرات کرده و به داخل هرم بزرگ می‌روند، اما ما تا کنون نمی‌دانستیم آن‌ها چگونه ساخته شده‌اند. 

گروهی از دانشمندان دانشگاه آمستردام در مورد چگونگی ساخت اهرام توسط مصریان باستان به کشف پیشگامانه‌ای دست یافتند. تیمی از فیزیکدانان به رهبری دکتر دانیل بون، روی یک نقاشی دیواری در مقبره جهوتی‌هوتپ (Djehutihotep) تمرکز کردند. این نقاشی که قدمت آن به سال ۱۹۰۰ قبل از میلاد بازمی‌گردد، به نظر یک تکنیک ساختمانی را نشان می‌دهد. 

این نقاشی دیواری ۱۷۲ مرد را به تصویر کشیده که مجسمه‌ای را با طناب‌های متصل به سورتمه حرکت می‌دهند. جلوتر از سورتمه، جایی که به نظر می‌رسد جیزه یا اطراف آن باشد، دیده می‌شود که آب را روی شن‌ها می‌ریزند. فیزیکدانان که شیفته این کشف شده بودند، تصمیم گرفتند آن را آزمایش کنند. 

آن‌ها به مصر رفتند و هرم خودشان را در مقیاسی بسیار کوچکتر ساختند. در طول آزمایش مشخص شد اگر ماسه خشک باشد، به شکل توده درمی‌آید و حرکت اجسام را دشوارتر می‌کند، اما با افزودن مقدار مناسب آب، از شکل گرفتن این توده‌ها جلوگیری می‌شود و ماسه صاف می‌ماند. 

Bonn در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۶ گفته است: «اگر از شن و ماسه خشک استفاده کنید، خوب کار نمی‌کند، اگر ماسه بیش از حد مرطوب شود، باز هم خوب کار نمی‌کند. برای این کار یک سفتی بهینه لازم است.» 

قبلاً اعتقاد بر این بود که استفاده از آب برای کمک به ساخت و ساز تشریفاتی بوده، نه عملی. 

یافته‌های این تیم در یکی از معتبرترین مجلات علمی جهان (Physical Review Letters) منتشر شد. در مقاله منتشرشده توضیح داده شد: «سایش لغزشی روی شن و ماسه با افزودن مقداری آب (نه خیلی زیاد) تا حد زیادی کاهش می‌یابد.» 

«اگر میزان آب درست نباشد، ماسه مرطوب بیابان تقریباً دو برابر سفت‌تر از ماسه خشک می‌شود.» 

«یک سورتمه به راحتی روی شن‌های سفت صحرا می‌لغزد، چون شن‌ها مانند وقتی که خشک هستند مقابل سورتمه انباشته نمی‌شوند.» 

این موضوع به قدری ساده است که حتی بون و تیمش هم غافلگیر شدند: «من از میزان کاهش ۵۰ درصدی نیروی کشش بسیار متعجب شدم، به این معنا که مصریان باستان فقط به نیمی از مردان نیاز داشتند تا اهرام را از روی شن‌های خیس در مقایسه با شن‌های خشک بکشند.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تسهیل در روند اجرای آزادراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • بازدید رایگان از موزه تنوع زیستی پارک پردیسان برای یک هفته
  • یک «نقاشی» چگونه راز ساخت اهرام مصر را فاش کرد؟ (+عکس)
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آن‌ها بازگردانیم