Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر- ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای گفت: استاندارد سازی فضاها و به روز رسانی تجهیزات آموزشی برای قدم گذاشتن در مسیری نو اولویت برنامه های این سازمان است.

به گزارش ایرنا، نادر فخری روز شنبه در آئین تودیع ومعارفه مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر افزود: امروز اشتغال یکی از مهمترین دغدغه های دولت به شمار می رود و فنی و حرفه ای به عنوان زمینه ساز اشتغال نقش بسزایی در کاهش بیکاری و ایجاد شغل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: در همین ارتباط دولت دوازدهم با تامین امکانات لازم و تغییر نگاه نسبت به سازمان آموزش فنی و حرفه ای برای ارتقای سطح مهارت های شغلی در کشور برنامه ریزی ویژه ای دارد.
فخری ادامه داد: برهمین اساس با تصویب نظام جامع مهارت آموزش کشور و تدوین آئین نامه آن ایجاد تحول در سازمان آموزش فنی و حرفه ای دور از انتظار نیست.
وی یادآور شد: سال گذشته 380 میلیارد ریال اعتبار در بخش به روز رسانی تجهیزات و استاندارد سازی فضاهای آموزشی به استانها اختصاص یافت که از این میزان 250 میلیارد ریال در بخش تجهیزات و 130 میلیارد ریال در بخش استاندارد سازی فضاهای آموزشی تخصیص یافته است.
فخری گفت: همچنین برای آشنایی کارآموزان با فناوری های جدید 350 کارگاه اتومکانیک به 498 خودرو خارجی تجهیز شدند.
وی ارائه آموزش های هدفمند، مشتری مدار و منطبق با بازار کار را از سیاست های سازمان آموزش فنی و حرفه ای عنوان کرد و افزود: آنچه امروز جامعه را رنج می دهد فرهنگ مدرک گرایی و فقر مهارتی است که باید این دیدگاه را به سمت فرهنگ مهارت آموزی تغییر داد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای افزود: دشمن در طول 40 سال گذشته با آغاز جنگ سخت و نرم فرهنگی علیه ملت ایران در تلاش برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی بوده و هست طوریکه امروز نیز با جنگ اقتصادی به دنبال ضربه زدن به این کشور است.
وی یادآور شد: در این شرایط بسیاری از مشکلات و آسیب های اجتماعی با ایجاد شغل برطرف می شود که در این ارتباط ایجاد نهضت حرفه آموزی از سیاست های دولت دوازدهم به شمار می رود.
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز مهارت و فناوری از پایه های مهم اشتغال در کشور است که باید این امر در کشور مغفول مانده است.
حجت الاسلام عبدالحمید خدری با اشاره به بیکاری دانش آموختگان دانشگاهی بعد از فارغ التحصیلی افزود: نداشتن مهارت از جمله مشکلات دانش آموختگان دانشگاهی است که در برنامه ششم توسعه داشتن گواهی نامه مهارت برای این قشر الزامی شده است.
وی تاکید کرد: همه تلاش دولتمردان و نمایندگان مجلس توسعه مهارت های فنی و حرفه ای با هدف حل مشکل بیکاری به عنوان ابرچالش جامعه است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری بوشهر گفت: نیروی انسانی باارزش ترین سرمایه یک کشور به شمار می رود که باید برای آن برنامه ریزی کرد.
سعید زرین فر افزود: گرایش جوانان به مدرک گرایی و اشتغال دولتی از جمله مهمترین مشکلات جامعه است که تلاش می شود فرهنگ مهارت آموزی در جامعه ترویج شود.
وی یادآور شد: جامعه ای موفق است که نگاه مهارتی داشته باشد و رها شدن از مشکل اشتغال تنها با مهارت آموزی نیروی کار امکان پذیر است.
مدیرکل جدید فنی و حرفه ای استان بوشهر گفت: استفاده از ظرفیت دانشگاهها، تکنولوژی و تخصص نیروها برای توسعه مهارتهای فنی و حرفه ای از برنامه های پیش روی این دستگاه است.
عبدالمجید دوراهکی افزود: با توجه به ظرفیت های استان باید با توسعه سطح مهارت های شغلی زمینه ایجاد اشتغال پایدار را در استان فراهم و نرخ بیکاری 11 درصدی استان را به 5 درصد کاهش داد.
در این آئین عبدالمجید دوراهکی به عنوان مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر معرفی و از خدمات عبدالرسول کازرونی تقدیر شد.
6047/6043

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي فني و حرفه اي توديع و معارفه بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۴۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۲ برابری صدور مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مهرداد عظیمی، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: تعداد مجوز‌هایی که برای تاسیس آموزشگاه در سال گذشته صادر شده ۱۷ هزار و ۶۵۰ مجوز است و تعداد مجوز‌های صادر یا تمدید شده برای تاسیس آموزشگاه در دولت سیزدهم تا کنون به ۴۱ هزار و ۷۹۳ مجوز رسیده که رشد آن نسبت به دولت دوازدهم به دوازده برابر رسیده است.

وی افزود: در دولت سیزدهم مجموع آموزش‌های دولتی و غیردولتی ۴ میلیون و ۶۹۹ هزار نفر دوره بوده است که نسبت به دولت گذشته ۳۲ درصد رشد را نشان می‌دهد که از این تعداد بیش از دو میلیون نفر در سال ۱۴۰۲ دوره آموزش دیده‌اند.

عظیمی گفت: تعداد مجوز‌هایی که برای تاسیس آموزشگاه در سال ۱۴۰۲ صادر شده ۱۷ هزار و ۶۵۰ مجوز بوده است.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور افزود: یکی از موضوعاتی که در کشور‌های مختلف دنیا دنبال می‌شود و ما نیز در آن فعال هستیم، مربوط به توسعه واحد‌های پذیرنده آموزش در محیط واقعی است که اکنون ما بیش از ۷۷ هزار واحد پذیرنده را در کشور داریم و در سال ۱۴۰۲ رشد ۱۲ درصدی و نسبت به دولت دوازدهم رشد ۹۲ درصدی داشته است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: در کنار مهارت آموزشی، سنجش مهارت و صلاحیت حرفه‌ای نیز مورد تاکید قرار گرفته است. در دولت سیزدهم ۴ میلیون و ۹۷ هزار سنجش مهارت و صلاحیت صورت گرفته است که نسبت به دولت گذشته ۴۲ درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد یک میلیون و ۵۸۶ هزار گواهینامه مهارت صادر شده که در دولت سیزدهم این عدد بیش از ۳ میلیون و ۵۰ هزار گواهینامه بوده است.

عظیمی افزود: درآمد‌های اختصاصی سازمان فنی و حرفه‌ای نیز ۲۱۰ رصد رشد داشته است.

معاون وزیر رفاه گفت: برنامه‌های تحولی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در سه‌ماهه چهارم سال ۱۴۰۲ به میزان ۹۹.۶۶ درصد، در سه‌ماهه سوم ۹۸.۳۶ درصد، در سه‌ماهه دوم ۹۷ درصد و در سه ماه نخست ۵۰ درصد محقق شده است.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای درباره تصویب اساسنامه این سازمان، گفت: این اتفاق در گذشته یک آرزو بود که سال ۱۴۰۲ محقق شد. وی در ادامه افزود: این اتفاق تصویب اساسنامه سازمان فنی و حرفه‌ای کشور پس از ۵۰ سال بود که تا سال گذشته اساسنامه‌ای نداشت که با پیگیری و حضور در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام و اخذ موافقت سازمان اداری، استخدامی کشور به تصویب رسید و با ۱۸ بند مهم و کلیدی به دستگاه‌ها ابلاغ شد.

معاون وزیر کار گفت: اگر بند‌های این اساسنامه دنبال شود می‌تواند به توسعه مهارت‌آموزی در کشور کمک کند. در سال ۱۴۰۲ توافقنامه‌های همکاری با بنگاه‌های بزرگ اقتصادی کشور از جمله گروه‌های خودروسازی و هلدینگ‌های پتروشیمی به منظور مهارت‌آموزی منجر به شغل و تامین نیروی کار بنگاه‌های بزرگ کشور از طریق سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور منعقد شده است.

عظیمی گفت: آموزش مربیان آموزشگاه‌های آزاد از برنامه‌های پیش روی سازمان فنی و حرفه‌ای است که ۱۸ عنوان فعالیت آموزشی به گروه‌های هدف خاص، برگزاری دوره‌های آموزشی، توسعه کارآفرینی و کسب و کار، صدور و تمدید مجوز مراکز کارآموزی در جوار کارگاهی و بین کارگاهی، رتبه‌بندی مربیان بخش دولتی، اجرای مرحله اول پیاده‌سازی پلتفرم مهارت‌آموزی، ارتقا و به‌روزرسانی مرکز داده و زیرساخت، بهینه‌سازی و ارتقا سطح بلوغ امنیت اطلاعات از جمله اهدافی است که این سازمان در سال جاری دنبال خواهد کرد.

وی افزود: ماموریت اصلی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در بخش‌های مختلف است که از مهم‌ترین آنها می‌توان به تدوین استاندارد‌های آموزش، شایستگی و ارزشیابی، سنجش مهارت صلاحیت حرفه‌ای و صدور گواهینامه مهارت و ارائه مهارت‌های فنی و نرم از طریق مراکز دولتی و آزاد اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی ۴ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی در خراسان جنوبی
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • صدور بیش از 90 هزار گواهینامه مهارتی بین المللی در خوزستان
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • مهارت آموزی ۴ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در خراسان جنوبی
  • رشد ۱۹ درصدی آموزش فنی و حرفه‌ای در استان مرکزی
  • رشد ۱۲ برابری صدور مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای
  • جای خالی مرجعیت مهارتی در سیاستگذاری‌ها/ رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای درنقشه جامع علمی کشور دیده نشده‌اند
  • صدور بیش از ۳ میلیون گواهینامه مهارت در دولت سیزدهم
  • سازمان فنی و حرفه‌ای پس از ۵ دهه دارای اساسنامه شد