Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: قریب ۹۰ نفر از دانشجویان آقا و ۲۰ نفر دانشجو خانم به اردوی جهادی تابستان امسال اعزام خواهند شد.

جعفر ورزنده، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: قریب ۹۰ نفر از دانشجویان آقا و ۲۰ نفر دانشجو خانم به اردو جهادی تابستان امسال اعزام خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان ادامه داد: امسال اردو‌های جهادی در دو روستای محروم واقع در شهرستان قهاوند برگزار خواهد شد که در حوزه‌های عمرانی، بهداشتی، ارائه مشاوره خانواده، بحث اقتصاد مقاومتی روستاها، کلاس‌های آموزشی در زمینه اقتصاد مقاومتی و تسهیل در دریافت تسهیلات اقتصاد مقاومتی فعالیت خواهند کرد.

وی گفت: بهینه ورزی خدمات کشاورزی از دیگر حوزه‌های فعالیت اردو جهادی دانشجویان است به این معنی که با همکاری سازمان جهاد کشاورزی موانع و مشکلات آبیاری قطره‌ای زمین‌های کشاورزی روستا با حضور کارشناسان جهاد کشاورزی رفع خواهد شد.

ورزنده اذعان کرد: توزیع رایگان دارو، رسیدگی به امورات مدرسه، رنگ بندی مدرسه، دیوارنویسی سطح روستا و مدرسه، تعمیرات صندلی کلاس‎ها از دیگر خدماتی است که توسط جهادگران و دانشجویان به اهالی روستا ارائه می‌شود.

ساخت دو منزل مسکونی در تابستان سال گذشته توسط دانشجویان بسیجی

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان بیان کرد: سال گذشته روستای گاوزبان از توابع شهرستان کبودرآهنگ، روستای هدف اردو جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد همدان بود که در آنجا دو منزل ساخته شد و موضوع آسفالت این روستا توسط جهاد گران پیگیری شد و موفق شدند بخش زیادی از  آسفالت روستا ر. ا. انجام دهند.

وی افزود: برگزاری یادواره شهدای روستا و نهضت سوادآموزی و کلاس‌های حلقه‌های صالحین، تجهیز مدارس و توزیع اقلام مصرفی برای خانواده‌های محروم و روستا‌های اطراف آن از دیگر فعالیت‌های انجا شده در اردو جهادی تابستان سال گذشته است.

ورزنده در ادامه سخنان خود درباره ضرورت گسترش فرهنگ گفت: سعی در بسط و گسترش فرهنگ جهادی می‌تواند یکی از مهمترین ابعاد اردو‌های جهادی باشد چراکه روحیه جهادی روحیه‌ای بر آمد از متن دین است و تلاش بر این است که هر فرد در هر جا با هر امکاناتی سعی کند اهداف مقدسی را پیگیری کند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان  خاطرنشان کرد: این بدان معنی است که جهادگران تلاش می‌کنند، تا سایرین نیز از اردو‌های جهادی برای حل مشکلات شهرشان و حتی کشور الگو بگیرند و البته در صورت گسترش فرهنگ جهادی این پدیده می‌تواند به عنوان بخشی از یک الگوی پیشرفت به جهانیان ارائه شود.

آمادگی برای مبارزه در راه آرمان‌های انقلاب

وی تأکید کرد: امام خمینی (ره) در پیام قطعنامه می‌فرمایند: "تن‌ها کسانی با ما تا آخر خط می‌مانند که درد فقر و محرومیت را چشیده باشند. " بر همین مبنا است که اردوی جهادی می‌تواند مقدمه‌ای بر درک حقیقی مستضعفین و آماده شدن برای ظلم ستیزی باشد.

ورزنده ادامه داد: این دو مسئله دو روی یک سکه، اما لازم و ملزوم هم هستند؛ یعنی اگر کسی بخواهد مبارز خوبی برای آرمان‌های انقلاب باشد باید ارتباط نزدیکی با محرومین داشته و خدمتگذار و یاور آن‌ها نیز باشد، آنگونه که این مسئله در سراسر زندگی ائمه معصومین (ع) نیز دیده می‌شود.

اردو‌های جهادی نیاز به همت همه مسئولان دارد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان  با بیان اینکه دانشجویان و بسیجیان در این اردو‌ها با فرهنگ کار و تلاش آشنا می‌شوند و خود را برای ورود به جامعه بزرگ‌تر و بازار کار آماده می‌کنند، تصریح کرد: اثر اردو‌های جهادی در آینده در ذهن‌های جوانان باقی می‌ماند و خاطرات خوبی از این اردو‌ها برای آن‌ها ثبت می‌شود.

وی اظهار کرد: اردو‌های جهادی نیاز به همت همه مسئولان دارد و باید مصالح و ابزار کار اولیه از سوی مسئولان مربوطه محلی در قالب بودجه‌های فرهنگی و عمرانی تهیه شود.

ورزنده با بیان اینکه اگر هر دانشگاه در یک روستا اقدام به ساخت یک منزل محروم کند ما دیگر شاهد خانه‌های محروم در روستا‌ها نخواهیم بود، گفت: مراکز بهداشت می‌توانند در بحث دارویی و اساتید دانشگاه در برگزاری کلاس‌ها با اردو‌های جهادی مشارکت مستقیم کنند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان  اظهار کرد: باید توجه کرد که این جنب و جوش دانشجویی برای ساخت وساز مناطق محروم کشور مربوط به همین سال‌ها و جوانان نسل  چهارم انقلاب نمی‌شود، چنان که در سالیان ابتدایی انقلاب، رفت و آمد دانشجویان مهندس و پزشک به مناطقی که زیر خروار‌ها محرومیت دوران پهلوی ناپدید شده بودند، سبب شد تا هسته اولیه تشکلی شکل بگیرد و با صدور فرمان حضرت امام (ره) در سالیان بعد و در قالب نهاد انقلابی "جهاد سازندگی" یکی از مهم‌ترین و موثر‌ترین نهاد‌ها در ساخت وساز کشور و خودکفایی در تولید مواد اولیه حوزه کشاورزی در کشور شد.

 

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۴۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در صدوسی‌امین جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان، دو فوریت و اصل لایحه نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام مؤسس مجموعه استاد فروغی تصویب شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی صالحی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در صدوسی‌امین جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان در گفت‌وگوی خبری با تشریح مصوبات جلسه علنی اظهارکرد: جلسه امروز مصادف بود با نهم اردیبهشت روز ملی شوراهای شهر و روستا و بیست و پنجمین سالگرد آغاز به کار شوراهای شهر و روستا در کشور از سال ۱۳۷۸ تا کنون که به این مناسبت در خدمت استاندار اصفهان، فرماندار، رئیس شورای اسلامی استان بودیم.

وی ادامه داد: جلسه خوبی به جهت تقویت تعاملات میان شوراها و مدیریت استان برگزار شد، امیدواریم بهانه‌ای برای توسعه همکاری و هم افزایی به نفع مردم شهر و روستا در استان اصفهان باشد.

سخنگوی شورای اسلامی تصریح کرد: در ادامه لایحه‌ای در رابطه با «چشمه‌های نورانی» برای مشارکت با مردم و برخی مجموعه‌های فرهنگی مذهبی به‌منظور توسعه این مراکز داشتیم که با قید تأکیدات و اصلاحات لایحه به تصویب رسید.

صالحی ادامه داد: دستور بعدی لایحه مربوط به قرارداد شهرداری با بانک شهر به جهت تعاملات مالی طرفین و تسویه بدهی و دریافت مجدد وام و اوراق مشارکت بود که با توجه به توضیحات مطرح شده و به‌رغم آنکه بیش از دو ماه در کمیسیون‌های تخصصی و کمیسیون تلفیق شورا مورد بررسی قرار گرفته بود، مقرر شد مورد بررسی دقیق‌تر قرار گیرد و در جلسه آتی در صحن علنی مطرح شود.

وی ادامه داد: لایحه آزادسازی یک گلوگاه در محله عاشق آباد منطقه ۱۲ دستور کار بعدی بود که به تصویب رسید، همچنین دو فوریت و اصل لایحه نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام مؤسس مجموعه استاد فروغی تصویب شد؛ در این راستا به این بهانه، روز معلم و استاد را به همه عزیزان از این دو قشر تبریک عرض می‌کنم.

کد خبر 748709

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • اعزام سه هزار بسیجی لرستانی به اردوی راهیان نور
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان
  • اظهارات دانشجوی ناهی از منکر از روز حادثه/ برای دفاع از ۳ دختر تذکر لسانی دادم و اوباش با چاقو حمله‌ور شدند
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»