Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، نامش «پروانه» است، موجودی که رنگارنگ بودنش، طعنه‌ای به زیبارویان است، اما همین نام لطیف، یکی از دردناک‌ترین بیماری‌های است که سراغ آدمی آمده است. رنگارنگ بودنش برای انسان پردرد است و زیبایی را از میزبانش میگیرد!

لطیف‌ترین بیماری جهان حسرت خوابی آرام را بر دل بی‌قراران خویش گذاشته است، پروانه‌ای که گویا سودای پرواز ندارد و در پیله میزبان خود جای خوش کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوست بیماران پروانه‌ای که اغلب حاصل ازدواج فامیلی هستند همچون بال پروانه شکننده است و به محض سایش با بدن، تاول زده و جویباری از چرک و خون را بر تن بیمار روانه می‌سازد.

سخن گفتن از درد هم‌زیستی با پروانه‌ای بی‌رحم که هواخواهت نیست، سخت بوده و نمی‌توان رنج پوستی همواره زخم که زندگی آدم را تا مرز متلاشی شدن پیش برده، تاب آورد.

اما امیر قصه ما سال‌ها است که رنج پروانه‌ای شدن را لحظه‌ای از یاد نبرده و زندگی را تنها یک ماراتن تحمل درد تا لحظه مرگ می‌داند.

امیر جهانی‌زاده متولد 1377 و در حاشیه‌ترین نقطه شهر ساکن است، حاشیه‌ای که امروز خود پررنگ‌تر از متن زندگی امیر شده و درد را بر او دوچندان کرده است.

سر و کله تاول‌ها از همان ثانیه‌های نخست تولد بر روی دستان امیر هویدا شد و امروز نقطه‌ای از جغرافیای پیکر او بی‌نصیب از وجود این مهمان ناخوانده نمانده است.

در نگاه اول کودکی بیش به نظر نمی‌رسد و جثه‌ای کوچکتر از یک مرد 20 ساله دارد، گویا پروانه برخلاف نام لطیف‌اش آن‌قدر قدرتمند بوده که توانسته مانع از قدکشیدن‌های امیر شود.

خودش ساکت است، گویی آینده مبهم پروانه‌های سوخته بدنش را در لابه لای گل‌های قالی دنبال می‌کند، اما مادرش که دل پری دارد و چشمی خون‌بار، هم‌صحبت‌مان می‌شود.

می‌گوید: اغلب بیماران پروانه‌ای رشد کاملی نداشته و جثه بسیار کوچکتری از هم‌سن و سال‌های خود دارند، مردم تنها ظاهر بیمار و پوست تاول‌زده بیمار را می‌بینند که البته آن بزرگترین درد پروانه‌ای‌ها است.

امیر و همتایان او دهان و مری پر از زخمی دارند که مانع از غذاخوردنشان می‌شود، تاول‌هایی که اجازه هرگونه رشد را از آنان گرفته و خود همچون جوانه مدام از بدن بیمار سر بر می‌آورند، ضمن اینکه از بین رفتن انگشت‌های دست و پا و گاها تاخوردگی آن‌ها تامچ مانع از رشد این اعضا می‌شود.

با نگاهی بغض‌آلود به امیر ادامه می‌دهد: برای یک مادر سخت است با هر بار حمام کردن فرزندش شاهد فروپاشی بدن او و ریختن گوشت‌های تاول زده بر کف خونین حمام شود.

با این همه خدا را شاکر است، این را از الهی شکرهای گاه به‌گاهش می‌توان دریافت، با این حال اما دلش از زمینیان سخت گرفته است.

از نگاه‌های رمزآلود مردم که فکر می‌کنند امیر و امثال او جذام دارند و اگر نزدیک آن‌ها شوند خدای ناکرده تکه‌ای از گوشت آن‌ها ریخته می شود، نگاه‌هایی که پس از چندین بار تکرارشدن باعث شد امیر خانه را بر بی‌مهری زمانه ترجیح دهد و در غم‌کده خود بست بنشیند.

این‌ها را نمی‌گوید که روضه‌ای از شرح  پریشان حالی پسرش خوانده باشد، اصولا پروانه‌ای‌ها خواهان توجه بوده و می‌خواهند دردشان دیده شود و آن‌ها تنها با این درد و نه هزاران مشکل و دغدغه دیگر مچ بیندازند.

ادامه می‌دهد: نمی‌دانم یک بیماری چقدر باید سخت و آزاردهنده باشد که مسؤولان آن را در رده بیماری‌های خاص جای دهند، بیماری که با هر بار حمام رفتن بیمار، گوشت بدن ریخته شود و نگذارد یک آب خوش از گلوی او پایین برود.

 از امیر پرسیدیم آرزویت چیست؟ سر بالا آورد و گفت: اینکه یک حامی پیدا شود و خرج درمان من را بدهد

بیماری که ماهانه بین 2 تا 3 میلیون خرج دارو دارد و مسؤولان بهزیستی استان تنها خود را موظف به پرداخت حقوق ماهیانه‌ای 50 هزارتومانی برای امیر کرده‌اند ولا غیر.

پدر امیر 70 سال دارد و دچار سائیدگی زانو شده است، شهرداری برای اینکه حق بیمه‌ای ندهد قراردادهای ماهیانه با رفتگرانش می‌بندد و هر چندماه یک‌بار آن‌ها را خانه‌نشین می‌کند.

اکنون نوبت خانه نشینی شده است و این یعنی دردی مضاف بر دردهای خانواده امیر و البته که خدا هیچ پدری را شرمنده زن و بچه‌اش نکند.

برایمان می‌گوید: 6 ماه است که شهرداری حقوق شوهرم را نداده و ما با پول یارانه و کمک‌های فامیل و همسایه خرج داروهای امیر و اگر بماند بخور و نمیری را می‌دهیم، بارها شده که پدر امیر حالش وخیم شده و تنها به این دلیل که پول دیگری برای خوردن نداریم از رفتن به دکتر خودداری کرده است.

امیر به دلیل خونریزی‌های مکرر تاول‌ها علاوه بر باند و پانسمان نیاز به لباس‌های زیادی دارد که مدام تعویض شوند، اما نه دیگر کمری برای مادر مانده که لباس‌ها را تند تند بشوید و نه لباسی برای امیر که مدام تعویض گردند.

راستش از مسؤولان بزرگ و کوچک شهر قطع امید کرده‌اند، چرا که بارها با امیر به دفترشان رفتند و هر بار این جمله مایوسانه شهر پر از بیمار است و بودجه کافی نداریم راه را بر امیدهای آنان بسته است.

برای همین دلش حسابی از خیرین شهر گرفته است، نیک اندیشانی که به عقیده مادر امیر اگر نبودند خداوند رحمت‌اش را از سر بندگان نامهربان روزگار می‌گرفت و ثانیه‌ای امان‌شان نمی‌داد.

خیرینی که وقتی از امیر پرسیدیم آرزویت چیست؟ سر بالا آورد و گفت: اینکه یک حامی پیدا شود و خرج درمان من را بدهد.

حیف که نمی‌توان صدای امیر را به صفحه ضمیمه کرد که اگر می‌شد باز جای خالی حسرت‌ها در چشمان اشک‌بار او باقی می‌ماند و البته شرمندگی‌اش برای مسوولان.

-

گزارش از پریسا قربانی نژاد

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۶۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی در فارس

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از  سازمان امور مالیاتی، شاهین مستوفی سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور با اعلام شناسایی فرار مالیاتی در اداره کل امور مالیاتی استان فارس گفت: در راستای رسیدگی به اسناد و مدارک به دست آمده از اجرای بازرسی مالیاتی موضوع ماده (۱۸۱) قانون مالیات‌های مستقیم یک شرکت فعال در زمینه تولید فوم ساختمانی، فردی به عنوان دلال مواد اولیه پتروشیمی شناسایی شده است که با توجه به اجرای بازرسی‌های صورت گرفته از محل فعالیت شخص نامبرده، مشخص شد در بازه زمانی سال‌های  ۱۳۹۷ لغایت ۱۴۰۱ فروشی بالغ بر ۸۶۰  میلیارد تومان فروش مواد اولیه پتروشیمی خارج از شبکه رسمی کشور داشته است.

مستوفی افزود: این شخص مطابق اطلاعات موجود در سامانه‌های مالیاتی، صرفا مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان فروش در اظهارنامه مالیاتی سال ۱۴۰۱ ابراز کرده است که در همین راستا اقدامات قانونی مبنی بر تنظیم گزارش مالیاتی و مطالبه مالیات و جرائم متعلقه در منابع مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده از مؤدی در موعد مقرر قانونی در حال انجام است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶ ویژگی منحصر به فردی که تک فرزند‌ها دارند
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • پلمب یک مشاور املاک به دلیل نداشتن پروانه کسب
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده
  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی در فارس
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • کمک ۱۳ میلیاردی تومانی خیران برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد
  • چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!