Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سازمان ادارای و استخدامی کشور، سید صدرالدین صدری نوش‌آبادی معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور، اظهار کرد: سازمان اداری و استخدامی کشور تادیه حقوق معلولان را وظیفه خود می‌داند و برای تسهیل در امور وی از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: در اجرای تبصره یک ماده ۱۵ قانون حمایت از حقوق معلولان مصوب ۲۰‏/۱۲‏/۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی، به منظور جذب معلولان در تمام آزمون‌های استخدامی که مجوز استخدام و انتشار آگهی آن از طریق سازمان اداری و استخدامی کشور صورت پذیرفته و یا خواهد پذیرفت، سه درصد از سهمیه های استخدامی به معلولین عادی اختصاص یافته است و بر اساس آن افراد معلول واجد شرایط متناسب با مشاغل اعلام شده، پس از کسب حد نصاب لازم و در رقابت با سایر افراد معلول، در دستگاه‌های اجرایی، استخدام خواهند شد و بدیهی است درصورت عدم تکمیل ظرفیت پیش‌بینی شده (تا سقف سه درصد) در آزمون‌های استخدامی، باقیمانده ظرفیت سهمیه آنان برای داوطلبان موصوف در آزمون‌های آتی لحاظ خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای نمونه، در پنجمین آگهی استخدامی مشترک فراگیر دستگاه های اجرایی کشور، سهمیه سازمان دامپزشکی کشور ۷۲ نفر بوده و بر اساس آن سهمیه ۳ درصد معلولان در سازمان یاد شده، باید نزدیک به سه نفر باشد، لکن همانطور که در صفحه ۱۲ دفترچه راهنمای ثبت نام پنجمین امتحان مشترک فراگیر اشاره گردیده، سهمیه معلولان در این سازمان ۸ نفر اعلام شده است، که بدیهی است این افزایش سهمیه به دلیل عدم تکمیل سهمیه ۳ درصد معلولان در آزمون قبلی بوده است.

صدری نوش آبادی خاطرنشان کرد: در چهارمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه های اجرایی کشور، در دستگاه‌هایی که سهمیه سه درصد معلولان آنان تکمیل نشده، باقیمانده سهمیه آن ها توسط سازمان سنجش آموزش کشور به عنوان موسسه مجری آزمون با هماهنگی این سازمان حفظ شده و متعاقباً در آزمون های آتی آنان لحاظ خواهد شد.

معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور تصریح کرد: این سازمان حسب وظیفه قانونی خویش مبنی بر الزام جذب سهمیه معلولان، همواره پیگیری ها و نظارت های لازم را انجام داده و در همین راستا به صورت واضح و روشن در بند (ج) سهمیه ها و امتیازات قانونی صفحه ۵ پنجمین آگهی استخدامی منتشره، اعلام کرده است که: «جذب معلولان عادی با ارایه معرفی نامه ازسازمان بهزیستی کشور از محل سهمیه استخدامی ۳ درصد" قانون حمایت از حقوق معلولان" صرفاً از طریق شرکت در امتحان مشترک فراگیر، کسب حد نصاب لازم و رقابت بین تمام داوطلبان معلول و بر اساس نمره مکتسبه آنان در امتحان مشترک فراگیر و به میزان حداکثر دو برابر ظرفیت جهت معرفی به دستگاه های اجرایی جهت انجام مصاحبه استخدامی صورت می پذیرد.

وی افزود: بدیهی است انتخاب افراد برتر جهت استفاده از سهمیه یاد شده از طریق رقابت بین جامعه معلولین صورت خواهد پذیرفت و تأکید می‌شود که سهمیه مذکور قابل تخصیص به سایر داوطلبان نبوده و در صورت عدم تکمیل، باقیمانده ظرفیت این سهمیه نیز محفوظ خواهد ماند.

صدری نوش‌آبادی گفت: با توجه به ماده ۵ آیین نامه اجرایی بند (ز) ماده ۴۲ قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب شماره ۴۴۱۷۸/۸۸۳۸۴ مورخ ۱۳۸۹/۴/۲۲ که اعلام نموده «استخدام معلولان به شرط آنکه به تشخیص سازمان بهزیستی کشور، معلولیت مانع از ماموریت کاری نباشد، بلامانع است»، افراد معلول باید توانایی انجام وظایف آن شغل را داشته باشند.

وی افزود: به همین دلیل تعداد محدودی از دستگاه‌های اجرایی برای برخی از مشاغل خاص، شرایط سلامت پزشکی را مطرح می‌کنند. برای نمونه وزارت آموزش و پرورش در پنجمین آزمون فراگیر مشترک در صفحه ۱۴ آگهی اعلام کرده است که (کمی شنوایی داوطلب نباید بیش از ۴۰ دسی بل باشد و داوطلب باید صدای نجوا را از فاصله ۶ متری به خوبی بشنود)، البته توضیح ضرورت این شرط و سایر شروط مطروحه به عهده وزارت مذکور است.

معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی افزود: این موضوع مانع از جذب افراد معلول تا سقف تعیین شده در سایر مشاغل وزارت مذکور نبوده، چرا که در معرفی افراد پذیرفته شده در هر صورت، رعایت سهمیه سه درصد معلولان الزامی بوده و بدیهی است در صورت عدم وجود داوطلبان معلول واجد شرایط، باقیمانده ظرفیت سهمیه موصوف حفظ شده و به هیچ وجه قابل اختصاص به سایر سهمیه‌ها نخواهد بود و بر اساس ماده ۵ آیین نامه فوق الذکر تشخیص توانایی انجام کار معلولین عادی به عهده سازمان بهزیستی کشور است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی سازمان بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۶۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، محمدتقی جهان‌پور با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری مواجه هستیم، اظهار کرد: برآوردهای سازمان نظام پرستاری در ارتباط با نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری بیانگر این است که با کمبود بیش از  ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند. 

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که این تعداد فقط پاسخگوی بخش کوچکی از  نیازهای گذشته است. 

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود  و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود. 

جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در امر استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند. 

وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی  سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار  نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیروهایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز های گذشته است.

دیگر خبرها

  • تمهیدات حفاظتی و اجرایی برگزاری کنکور از زبان قائم مقام سازمان سنجش
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • هزینه ۳ میلیونی مرحله مصاحبه برای استخدام آموزگار!
  • هزینه مرحله مصاحبه آزمون استخدام آموزگار ۳ میلیون تومان است؟
  • اسامی چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد
  • اسامی چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش اعلام شد
  • بیش از ۵ هزار عنوان خدمت در دستگاه‌های اجرایی ارائه می‌شود