Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی فرابورس ایران، بازار‌های اول و دوم فرابورس امروز شاهد حجم معاملاتی به میزان 297 میلیون سهم به ارزش بیش از 629 میلیارد ریال بود که با جا‌به‌جایی بیش از 152 میلیون سهم به ارزش بیش از 195 میلیارد ریال در نماد ذوب بیشترین حجم و ارزش معاملاتی از آن این نماد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این میزان جابه‌جایی سهام در نماد شرکت ذوب‌آهن معادل 28 درصد از حجم کل معاملات را به خود اختصاص داد.
امروز شنبه 16 تیر‌ماه 97 در مجموع بازار‌های پایه بیش از 222 میلیون سهم به ارزش بیش از 239 میلیارد ریال میان معامله‌گران دست‌به‌دست شد که از این میزان بیش از 82 درصد از حجم و بیش از 89 درصد از ارزش معاملات به داد‌‌‌و‌ستد‌های انجام شده در تابلو ب تعلق داشت. در این تابلو نماد بیمه سرمد با حجم معاملاتی بیش از 69 میلیون سهم و نماد «کیسون» با ارزش معاملاتی به میزان بیش از 28 میلیارد ریال حداکثر حجم و ارزش معاملاتی را در معاملات بازار‌های پایه در روز جاری به خود اختصاص دادند.
همچنین بیش از 28 میلیون ورقه بهادار به ارزش 440 میلیارد ریال متعلق به صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله (ETF) در بازار ابزار‌های نوین مالی فرابورس دست‌به‌دست شد که صندوق «اعتماد» با ارزش معاملاتی به میزان 383 میلیارد ریال، 87 درصد از ارزش معاملات کل ETFها را از آن خود کرد. نگاهی به آمار خرید و فروش صندوق «اعتماد» حاکی از آن است که حقوقی‌ها مشارکت بیش از 78 درصدی در سمت فروش و بیش از 91 درصدی در سمت خرید در این صندوق داشته‌اند. در این میان نکته قابل توجه در معاملات امروز ETFها آن است که نزدیک به 15 درصد از ارزش کل معاملات به این صندوق‌ها اختصاص یافته و ETFها در مقایسه با روز معاملاتی پیشین یعنی 13 تیر ماه از رشد 50 درصدی حجم و 41 درصدی ارزش معاملات برخوردار شده‌اند.
در تابلو اوراق با درآمد ثابت نیز در روزی که گذشت شاهد معامله 1 میلیون و 800 هزار ورقه بهادار به ارزش بیش از 1 هزار و 586 میلیارد و 730 میلیون ریال بودیم که«اخزا610» با تغییر مالکیت 201 هزار ورقه به ارزش بیش از 144.5 میلیارد ریال به لحاظ ثبت بالاترین حجم و ارزش معاملات در این تابلو صدرنشین شد.
نگاهی به آمار معاملات تابلو تسهیلات مسکن نیز بیانگر جابه‌جایی بیش از 42 هزار ورقه به ارزش نزدیک به 29 میلیارد ریال است که تسه آبان 96 در روزی که بیشترین قیمت در میان تسه‌ها متعلق به تسهیلات مسکن اسفند 96 (691 هزار ریال) می‌شد، صدرنشین این تابلو به لحاظ حجم و ارزش معاملاتی شد.
در نهایت، امروز حجم معاملات در بازار‌های نُه‌گانه فرابورس به 523 میلیون ورقه به ارزش 2 هزار و 940 میلیارد ریال رسید و شاخص کل فرابورس که بیش از همه تحت تاثیر اهرم منفی و حدودا 7.5 واحدی نماد زاگرس بود، با بیش از 8 واحد کاهش بالاتر از ارتفاع 1244 واحدی قرار گرفت. نماد «شغدیر» متعلق به پتروشیمی غدیر نیز که هفته گذشته شاهد عرضه اولیه آن در بازار اول فرابورس بودیم امروز در کنار نماد‌های «وگردش» و «قچار» با افزایش قیمت 5 درصدی در میان سه نماد با بیشترین افزایش قیمت قرار گرفت.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست فرابورس ایران ارزش معاملات حجم معاملات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۷۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد

رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: امروز هم در بازار برخلاف انتظار‌ها خبر خاصی نبود! تابلوی معاملات کم رمق است و همچنان رکود و سردرگمی به راحتی حس می‌شود و ظاهرا اراده‌ای برای رشد بازار وجود ندارد. هر خبر یا شایعه‌ای بهانه‌ نوسان یک الی دو روزه می‌شود و این دور باطل فعلا ادامه دارد.

او در ادامه می‌گوید: امروز ارزش معاملات خرد بورس به ۳,۶۴۴ میلیارد تومان رسید و خالص سفارشات با خروج ۱۴۰ میلیارد تومانی پول از بازار سرمایه همراه بود. همچنین تعداد نماد‌های مثبت ۲۴۱ و تعداد نماد‌های منفی ۵۶۵ نماد بود. به عبارتی حدود ۷۲ درصد نماد‌ها در شرایط قرمز بودند و بیشترین تاثیر مثبت بر بازار با وامید و بیشترین تاثیر منفی بر بازار با فولاد به ثبت رسید.

وفایی گفت: در نهایت شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با کاهش ۵ هزار واحدی به ۲ میلیون و ۲۵۹ هزار واحد رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • گزارش روزانه بورس ۱۸ اردیبهشت؛ شاخص کل ۷ هزار واحد ریخت
  • کاهش ۷ هزار و ۶۴۸ واحدی شاخص کل بورس
  • افت بیش‌ از ۲ هزار واحدی شاخص کل بورس در شروع معاملات
  • گزارش روزانه بورس ۱۷ اردیبهشت؛ شاخص کل ۲۰ هزار واحد ریخت
  • ریزش ۲۰ هزار واحدی شاخص کل بورس
  • افت بیش‌از ۱۱ هزار واحدی شاخص کل بورس در شروع معاملات
  • رشد۵برابری معاملات بورس انرژی در اجرای طرح اصلاح نقدینگی صنعت برق
  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت/ افت ۵ هزار واحدی شاخص
  • رشد ۱۲۰۷ هزار واحدی بورس در شروع معاملات