Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، یزدان سیف امروز در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس که گفته می‌شود کیفیت روغن‌های وارداتی برای ذخایر استراتژیک چندان مطلوب نیست و همچنین روغن تراریخته از آرژانتین و برزیل وارد کشور می‌شود، در توضیح این موضوع گفت: مبادی ورودی روغن وارداتی ما کاملاً مشخص و قابل رصد است. سازمان غذا و دارو و موسسه استاندارد شرایط بسیار سخت‌گیرانه‌ای را روی واردات روغن گذاشته‌اند که گاهی می‌گوییم، در دنیا چنین سخت‌گیری‌ وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: هر روغنی که قرار است وارد کشور شود، اول اینکه باید گواهی مبدأ داشته باشید، یعنی به تأیید وزارت بهداشت کشور مبدأ برسد و یک بازرس بین‌المللی آن محصول را آزمایش و تأیید کند تا بانک مرکزی ارز را پرداخت کند.

به گفته مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی، حتی مجوزهای سازمان غذا و دارو و موسسه استاندارد با وجود نمونه‌گیری و تأیید روغن‌های وارداتی کوتاه‌مدت است که مورد  اعتراض همکاران ما در حوزه واردات قرار می‌گیرد.

سیف به صراحت گفت: کیفیت روغن‌های وارداتی پایین نیست و در مورد تراریخته بودن یا نبودن روغن‌ها هم این‌گونه توضیح داد که آرژانتین، برزیل و آمریکا بزرگترین کشورهای تولیدکننده دانه سویا هستند که بخش عمده‌ای از این سویا به عنوان کنجاله برای خوراک دام مصرف می‌شود و از آن روغن سویا استحصال می‌شود و به همین واسطه بیشترین تولید روغن در این حوزه است.

سیف اضافه کرد: روغن سویای تراریخته (تغییر ژن یافته) وارداتی با رعایت مسائل زیستی، بهداشتی و رعایت قانون وارد می‌شود، اما روغن‌های کلزا، آفتابگران، ذرت و سایر موارد تراریخته نیست.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۹۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت

براساس داده‌های شرکت تحقیقات نفت ال‌اس‌ئی‌جی، واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی نشان داد واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل نسبت به ماه مارس کاهش یافت و حتی افزایش واردات چین هم نتوانست خرید نفت دیگر کشورهای این منطقه را جبران کند.

براساس این داده‌ها، واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل روزانه ۲۶ میلیون و ۸۹۰ هزار بشکه بود که نسبت به ۲۷ میلیون و ۳۳۰ هزار بشکه واردات روزانه نفت این قاره در ماه مارس کاهش داشته و به‌طور تقریبی با مقدار واردشده در ماه فوریه مشابه است. آسیا در ماه فوریه ۲۶ میلیون و ۶۸۰ هزار بشکه نفت در روز وارد کرد.

داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی همچنین نشان داد واردات نفت خام آسیا در چهار ماه نخست سال ۲۰۲۴ حدود ۲۷ میلیون و ۳۰ هزار بشکه در روز بود که تنها ۳۰۰ هزار بشکه نسبت به واردات روزانه این قاره در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ افزایش داشته است.

این بدان معناست که واردات نفت خام آسیا با سرعتی بسیار کمتر از پیش‌بینی نهادهایی همچون سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در حال رشد است.

اوپک در گزارش چشم‌انداز بازار نفت در ماه آوریل پیش‌بینی کرد تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۴ روزانه ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه نسبت به سال پیش میلادی افزایش می‌یابد که یک میلیون و ۲۴۰ هزار بشکه در روز آن مربوط به کشورهای غیر عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در آسیاست.

اوپک پیش‌بینی می‌کند تقاضای نفت چین، بزرگ‌ترین واردکننده نفت خام جهان، در سال ۲۰۲۴ میلادی ۶۸۰ هزار بشکه در روز افزایش یابد.

با این‌ حال، داده‌های رسمی اداره گمرک چین برای سه ماه نخست سال ۲۰۲۴ و برآورد شرکت ال‌اس‌ئی‌جی برای واردات ماه آوریل نشان می‌دهد که واردات نفت خام این کشور در بازه ماه‌های ژانویه تا آوریل حدود ۱۱ میلیون و ۱۷۰ هزار بشکه در روز بود که ۲۹۰ هزار بشکه در روز بیشتر از داده‌های اداره گمرک چین در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ است.

دیگر خبرها

  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟
  • بالاخره راز هرم جیزه کشف شد!