Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@03:18:42 GMT

رفع و رجوع نیمی از زباله های مازندران در سال 97

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۵۹۸۵۲

رفع و رجوع نیمی از زباله های مازندران در سال 97

ساری-ایرنا- استاندارمازندران گفت که در سال جاری باید تلاش شود تا با تکمیل طرح های نیمه تمام فراوری زباله مشکل حدود یک هزار و 400 تن از پسماند استان بر طرف شود.

به گزارش خبرنگارایرنا، محمد اسلامی عصر روز شنبه در کارگروه مدیریت پسماند مازندران در ساری افزود : هم اکنون طبق آمار روزانه حدود 3 هزار تن زباله در مناطق شهری و روستایی این استان تولید می شود که در پیک مسافرت های تابستانی و نوروزی تولید زباله استان تا 2 برابر افزایش می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی مهمترین برنامه اولویت دار خود را پس از انتصاب در کسوت استانداری مازندران برشمرد و گفت که تاکنون بخشی از این برنامه که ساماندهی پسماند در این خطه شمال کشور و جلوگیری از نابسامانی بوده محقق شده است.
نماینده عالی دولت در مازندران محصور کردن محل دفن زباله، سرو سامان دادن به حجم ورود و خروج زباله ها در محل دپو، افزایش پیشرفت فیزیکی طرح های فراوری در دست اجرا و جمع آوری شیرآبه و جلوگیری از انتشار آن به آب های زیرزمینی را از برنامه های اجرایی در این مدت دانست.
محمد اسلامی با پیشنهاد وزیر کشور و تایید هیات دولت آبان ماه سال 96 به عنوان استاندارمازندران در دولت دوازدهم جانشین ربیع فلاح جلودار شد.
*** پیگیری روزانه طرح های فراوری
استاندارمازندران گفت که طرح های در دست اجرا برای فراوری زباله در اکثر شهرهای استان شامل ساری، نوشهرو تنکابن در دست اجراست و طبق گزارش شهرداری ها نیروگاه زباله سوز نوشهر تا مهرماه و ساری نیز تا پایان سال جاری تکمیل می شود.
اسلامی به شهرداری ساری که حدود 65 درصد از ماشین آلات نیروگاه زباله سوزش به استان حمل شد توصیه کرد تا با پیگیری هر چه سریعتر نسبت به انتقال مابقی تجهیزات زباله سوز به داخل کشور و نصب آن اقدام کند.
وی اضافه کرد : مسوولان پسماند در استانداری مازندران باید کارکرد شهرداری ها را در امور پسماند به صورت روزانه پیگیری کنند.
*** ارزیابی عملکرد فرمانداران با تفکیک زباله
نماینده عالی دولت در مازندران گفت که باید طرح تفکیک زباله از منازل در تمام شهرهای این استان با نظارت فرمانداران اجرایی شود.
اسلامی اظهارداشت : ارزیابی عملکرد فرمانداران، بخشداران و حتی شهرداران نیز باید براساس کارکردشان در تفکیک زباله صورت گیرد و کم کاری هر یک از این مدیران شهری در ارزیابی عملکردشان تاثیر گذار است.
*** تفکیک 150 تن زباله در سال 97
مدیرکل دفتر امور شهری استانداری مازندران گفت که هم اکنون حدود 5 درصد زباله این استان از سوی شهرداری ها تفکیک می شود که این کار در مقصد صورت می گیرد.
سید محمد محمدی تاکامی افزود : با این طرح روزانه بخشی از زباله تولیدی در استان کاهش خواهد یافت و علاوه بر صرفه جویی در هزینه می تواند ارزش افزوده نیز به دنبال داشته باشد.
*** کارهای پسماند روی مدار وعده
مدیرکل محیط زیست مازندران گفت که مشکل پسماند خانگی در این خطه شمال کشور از حدود 40 سال تاکنون بر مدار حرف و وعده مسوولان استانی و ملی قرار داشته است.
حسینعلی ابراهیمی تاکامی افزود : تاکنون اقدام اساسی که بتواند مشکل پسماند خانگی مازندران را حل کند به طور کامل به نتیجه نرسیده است و در دولت دوازدهم این طرح با جدیت در حال اجراست.
وی اضافه کرد : در سال جاری با پیگیری نماینده عالی دولت طرح های فراوری و ساماندهی پسماند خانگی و بیمارستانی در حال به نتیجه رسیدن است و اکثر شهرستان ها دارای طرح فراوری شدند.
در این نشست 2 شرکت خصوصی از جهاد نصر حمزه شمال غرب کشور و ماشین سازی اراک برای اجرای طرح های نیروگاه زباله سوز خانگی و عفونی در مازندران اعلام آمادگی کردند.
6982/1899

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي پسماند محيط زيست مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۹۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد

غفوریان  با اشاره به اینکه در مجموع ۱۴ هکتار از اراضی سرخه زیر کشت گوجه سبز است، گفت: برداشت این محصول از اواخر فروردین آغاز شد و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد و میانگین عملکرد این محصول در شهرستان بیش از ۱۰ تن در هکتار است.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد باغ‌های گوجه سبز در این شهرستان مجهز به سامانه آبیاری نوین است، افزود: هفت هکتار از باغ‌های گوجه سبز غیربارور و بقیه بارور است که بیشترین ارقام آن اصلاح شده شامل برغانی و شهریار است.

رییس جهاد کشاورزی سرخه با تأکید بر اینکه این محصول شرایط و ویژگی منحصر به فردی در زمینه زودرس بودن محصول، زمان مناسب جهت برداشت و عرضه به بازار، نوبرانه بودن و طعم و مزه خاص با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه دارد، گفت: بر این اساس بیشترین سطح زیر کشت این محصول در روستای لاسجرد است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • نیمی‌از کم بارشی‌های اخیر کشور جبران شد
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • بررسی مصوبات پیشنهادی صنعتی مازندران برای سفر دولت
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • نیمی از کم‌ بارشی‌های اخیر کشور جبران شد
  • بارش باران و احتمال ریزش سنگ در جاده چالوس
  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود