Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-30@10:23:33 GMT

ساخت دستگاه جوجه کشی توسط نخبه بسیجی در خوی

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۶۰۴۱۸

به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، عرفان محمدلو کارآفرین  بسيجي اهل و ساکن روستای رهال خوی با تحصیلات دیپلم تجربی سازنده دستگاه جوجه کشی است که حمایت اعضای خانواده را اصلی ترین عامل موفقیت خود عنوان کرد.

 خبرنگار خبرگزاري بسيج در شهرستان خوی با مطلع شدن از ساخت دستگاه جوجه کشی توسط بسیجی عرفان محمدلو عضو پایگاه شهيد محمدلو روستای رهال حوزه شهید امینی سپاه خوی در رابطه با عامل موفقیتش مصاحبه ای به شرح ذیل با وی  ترتیب داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درباره دستگاهی که ساخته اید توضیح دهید.

دستگاه جوجه کشی برقی دارای المنت و دو فن انتقال گرما به محل جایگذاری تخم ها ساخته ام

 سال تولید و اینکه در این زمینه چند مدت فعالیت داشتید؟

اصلیترین زمان تولید دستگاه سال 93 بود که به مدت دو ماه طول کشید، در این مدت به صورت شبانه روزی فعالیت کردم که ابتدا برای تحقیقات در مورد آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی در کتاب حرفه و فن اول راهنمایی با توصیه های برادرم اقدام کردم بعد شروع به ساخت نمودم.

 وجه تمایز دستگاه شما با سایر دستگاه های ساخته شده در چیست؟

دستگاه ساخت من هرچند عالی است، اما با این وجود دستگاه های دیگر مکانیسم گردش اتوماتیک تخم و رطوبت سنج نیز دارند که این ویژگی ها در دستگاه من با تامین اعتبار قابل برطرف کردن است.

به افرادی که با شما در ساخت این دستگاه همکاری کردند اشاره کنید.

برادرم همیشه یار و پشتیبانم است.

 

آیا به نظر خودتان نیز فرد موفقی هستید ؟ رمز موفقیت تان را در چه مواردی می بینید؟

معتقدم که هر انسانی در زندگی ماموریتی دارد و هر کس ماموریت خود را به درستی انجام دهد جهان جای بهتری برای زندگی می شود رمز موفقیت خود را غلبه بر مشکلات و سختی ها می بینم  چرا که بعد از تلاش فراوان و تحمل سختی  و صبوری در مقابل تمسخر فامیل توانسته بودم این دستگاه را بسازم و وقتی اولین بار جوجه کشی کردم احساس موفقیت کردم.

 آیا در شروع کار ، تجربه مرتبطی داشته اید؟

نه خیر در ابتدا کار را به صورت موقت دنبال می کردم و بعد از شروع در کار خود دارای تجربه شدم.

 تا چه اندازه اطرافیان خانواده، دوستان در پیشبرد کارتان موثر بوده‌اند؟

 قطعا حمایت های اعضاء خانواده هم از نظر روحی و فکری  و هم مالی در پیشبرد اهدافم نقش بسزایی داشته است که جا دارد از همکاری و مشاوره های برادرم، حمایت مالی پدرم و دعاهای مادرم قدردانی کنم.

 شرایط خانوادگی و مالی دوران کودکی‌تان چگونه بوده است؟ آیا ریشه‌هایی از علاقه به این شغل را در کودکی‌تان نیز سراغ دارید؟

بنده در یک خانواده با وسع مالی متوسط متولد شدم، علاقه به ساخت در دوره راهنمایی و با خواندن کتاب حرفه وفن در من ایجاد شد و در دوران کودکی اصلا اهل این کارها نبودم.

 آیا تحصیلات شما در کارتان موثر بوده است؟

تاحدودی، به عنوان مثال تحقیقات ابتدایی من از کتاب حرفه و فن اول راهنمایی شروع شد.

در کل چه عواملی باعث شده است به این کار جذب شوید؟

فکر کردن به موفقیت اعتماد به نفس را افزایش می کند و علاقه به مرغ و طیور و علاقه به کار فنی باعث شد به این کار روی بیاورم

 آیا تا به امروز درکارتان شکست  هم خورده‌اید؟ به نظرتان دلایل شکست شما چه مواردی بوده است؟

هر چند پدرم از نظر مالی حمایتم می کرد و در این زمینه چندان با مشکل رو برو نبودم اما با دستکاری وسایلم توسط بچه های فامیل در چند مورد با شکست روبرو شدم.

معمولا چه مشکلات و موانع مهمی در حرفه‌ی شما وجود دارند؟ و شما چه راهکارهایی برای حل و یا کمتر شدن آنها پیشنهاد می کنید؟

مهمترین مشکل کمبود بودجه است.

 

اگر بار دیگر زندگی کاری خود را شروع می کردید آیا باز هم فعالیت در این حرفه انتخاب شما بود؟ در حال حاضر با شرایط فعلی خود کدام حرفه مورد علاقه ی شما است؟

بلی اگر هزار بار هم متولد شوم باز دوست دارم به این کار بپردازم و دوست دارم چنان کارم را توسعه دهم که همه بتوانند استفاده کنند در حال حاضر هم دوست دارم در سپاه خدمت کنم.

برای افراد تازه‌کاری که علاقه دارند به عنوان یک کارآفرین مطرح شوند، چه پیشنهادی دارید؟

به همه کسانی که در تکاپوی راه اندازی کسب و کاری جدید هستند توصیه می کنم هیچوقت دست از تلاش برندارند و از خلاقیت و ایده های جدید در کار خود بهره مند شوند، اعتماد به نفس داشته باشند و با تمسخر افراد عقب نشینی نکنند.

 و حرف آخر

با توجه به نام گذاری سال توسط رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال از مسئولین تقاضا دارم که با حمایت های خویش زمینه فعالیت را برای جوانان باز کنند  چرا که اگر کشور از نظر اقتصاد در ثبات باشد مردم در رفاه خواهند بود پس باید تولید به معنی واقعی کلمه، علمی، درست و دقیق انجام گردد.

انتهای پیام

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۶۰۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز به بیان گزارشی از فعالیت های شش دهه گذشته این بنیاد پرداخت و گفت: در راستای تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش آموزان برگزیده و با استعداد ایرانی، اعطای “جایزه البرز” به ‌عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح کشور از سال ۱۳۴۲ شمسی توسط واقف نیک‌اندیش زنده‌یاد حسینعلی البرز پایه‌گذاری و در دستور کار بنیاد فرهنگی البرز قرار گرفته است.

دبیرکل جایزه البرز با اشاره به برخی از ویژگی‌های انحصاری جایزه البرز که به ‌صورت سالانه به برترین های علمی کشور اهدا می‌شود، افزود: این جایزه، با سابقه ترین جایزه علمی کشور با بیش از نیم قرن قدمت و نخستین جایزه علمی بر مبنای سنت حسنه وقف است که با هویت مستقل و بدون هرگونه وابستگی مادی به دستگاه‌ها و نهادهای حاکمیتی و دولتی، با عنوان نوبل ایرانی و قابلیت معرفی در تراز جوایز علمی معتبر جهان، همه ساله به نخبگان کشور اعطا می گردد.

ارشدی با بیان اینکه تاکنون بیش از شش هزار منتخب، موفق به دریافت وام یا جایزه البرز شده‌اند، افزود: بنیاد فرهنگی البرز از سال ۱۳۴۲ شمسی تاکنون به بیش از ۳۰۰۰ دانشجو وام تحصیل و اشتغال به کار پرداخت کرده و به بیش از ۴۶۵۰ نفر جایزه حسن تحصیل اهدا نموده است. در دهه اخیر و تا پایان سال ۱۴۰۲ نیز با برگزاری ۱۳ همایش ملی در تهران و ۸ همایش استانی، به بیش از ۱۶۰۰ نفر دانشمند، مخترع، دانشجو، طلبه و دانش‌آموز برتر، جایزه البرز اعطا شده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در ادامه به ظرفیت منحصربه فرد فرهنگی، علمی و اعتقادی جایزه البرز اشاره کرد و گفت: به نظر می رسد به منظور ترویج فرهنگ وقف علمی در جامعه و توجه آحاد مردم نسبت به عرصه‌های جدید وقف متناسب با نیازهای روز کشور مطابق با تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقاء سهم وقف در حوزه علم و فناوری و همچنین معرفی مرحوم حسینعلی البرز به عنوان چهره ماندگار وقف علمی با هدف معرفی الگوهای موفقی از واقفین خیراندیش به جامعه، آشنا کردن بیش از پیش مردم با این جایزه باید در دستور کار اصحاب رسانه قرار گیرد.

وی بیان داشت: دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۶ با هدف تقدیر از ۶۲ نفر از دانشمندان این بنیاد به مناسبت ۶۲ مین سالگرد جایزه ملی البرز با حضور دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رئیسی جمهور، سید افقهی رییس بنیاد ملی نخبگان، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم و ... در سالن همایش های سازمان صداوسیما برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت دستگاه حفاری تا عمق ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • اعزام سه هزار بسیجی لرستانی به اردوی راهیان نور
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم افزایی دستگاه‌های مسئول است