Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربي، لیدا سیرانی در حاشیه کارگاه های آموزشی سبک زندگی اسلامی – خانواده مقاوم، اظهار کرد: خانواده رکن اصلی جامعه است و ارائه آگاهی های لازم به خانواده ها در تمامی زمینه ها کمک شایانی به پیشبرد اهداف جامعه خواهد بود.

این مسئول گفت: اکثر مشکلات خانواده ها ریشه در اقتصاد دارد یعنی خانواده ای که بتواند از نظر مالی خود را اداره کند می تواند در جامعه حضور یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خانواده های ایران اسلامی برخلاف جوامع غربی مفهوم واقعی را دارد یعنی از یک مرد و زن و فرزند تشکیل شده است هرچند بیگانگان سعی دارند یا تبلیغ  و زیبا جلوه دادن روابط نامشروع و زندگی با حیوانات فرهنگ غلط را جایگزین فرهنگ اسلامی کنند اما خانواده های ما در زیر سایه ایمان به خدا و پیروی از ائمه اطهار مخالف این تهدید و آسیب ها هستند.

سیرانی خاطرنشان کرد: خانواده در کنار هم و با برنامه ریزی دقیق در ابعاد مختلف به آرامش می رسد و نتیجه  آسایش و آرامش خانواده، جامعه سالم و مدینه فاضله است.

گفتنی است که اولین جلسه از کارگاه های آموزشی سبک زندگی اسلامی – خانواده مقاوم با حضور سروان عرفی کارشناس پلیس فتا و حجت الاسلام اکبری از اساتید حوزه و دانشگاه پیرامون آسیب شناسی  فضای مجازی و احکام و اخلاق اقتصادی مطالبی را بیان و به سوالات و شبهات خانواده ها پاسخ داد.

همچنین برای فرزندان نونهال خانواده های حاضر در طرح کلاس های نقاشی، قصه گویی و ورزش توسط مهد بسیج گل ها دایر بود.

انتهای پیام

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۶۰۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادی ۱۷۸ زندانی محکومان مالی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل زندان‌های استان در جشن گلریزان با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲، ۱۷۸ نفر زندانی محکوم مالی و جرائم غیرعمد از زندان آزاد شده‌اند گفت: از این تعداد ۱۶۷ نفر آقا و ۱۱ نفر خانم بودند و جمع بدهی این افراد حدود ۱۶۰ میلیارد تومان بود.
منصور بیژنی افزود: اقدامات گسترده‌ای برای اصلاح مجرمان در زندان انجام می‌شود تا زمینه بازگشت سعادتمندانه این افراد به جامعه فراهم شود، اما تصور بیشتر مردم در مورد زندانیان ارتکاب یک جرم بزرگ توسط آنان است، بنابراین باید افکار عمومی را به این سمت هدایت کنیم که تعدادی از زندانیان به صورت عمدی مرتکب جرم نشده‌اند، بلکه به واسطه نداشتن تمکن مالی وارد زندان شده‌اند که این افراد در استان کم نیست.
وی ادامه داد: رهبر انقلاب اسلامی امسال هم طبق سنت هر سال، اول ماه رمضان، ۲۰ میلیارد ریال به ستاد دیه کشور کمک کردند که باعث رونق این جلسه شده است. 
مدیرکل زندان‌های استان با بیان اینکه طی چهار سال گذشته با کمک خیرین ۸۰۵ نفر زندانی جرائم غیر عمد در زندان‌های استان آزاد شده‌اند، گفت: در حقیقت کمک به آزادی یک فرد صرفاً کمک به زندانی نیست بلکه کمک به آینده فرزندان و حفظ بقای خانواده زندانی است و همین طور به شاکی و طرف مقابل نیز کمک می‌شود.
محبوب افراسیاب رئیس کل دادگستری استان هم با اشاره به ضرورت تشکیل جوامع دینی که از رسالت انبیا بوده است گفت: تشکیل جامعه اسلامی از رسالت انبیاء است، رسالت انبیاء در راستای تشکیل جامعه دینی بوده و آرمان جامعه دینی، استقرار عدالت است و در نهایت، مرحله کمال یافته یک جامعه اسلامی تحقق ارزش‌های اخلاقی در دل جامعه اسلامی است.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: زندان خسارت و رنج بزرگی به یک خانواده و جامعه تحمیل می‌کند و همه افراد جامعه باید نسبت به ارتقاء فرهنگی و اجتماعی احساس مسئولیت کنند.
آیت الله سید نصیر حسینی افزود: یکی از موارد مهم موجود در برخی قوانین، بازدارنده نبودن آن است که در بعضی موارد هم خلأ قانونی وجود دارد، گاهی مسئولان در زمینه‌ای سهل‌انگاری می‌کنند که موجب تاثیرگذاری در وقوع جرایم غیر عمد می‌شود که باید برای پیشگیری از وقوع این جرایم، همگی احساس مسئولیت کنند.
وی ادامه داد: نبود سرپرست‌های خانواده زمینه بزهکاری در جامعه را افزایش می‌دهد، وقتی نان آور خانواده نباشد ممکن است اتفاقات نامطلوبی از لحاظ اقتصادی یا اجتماعی برای آن خانواده بیفتد.

دیگر خبرها

  • ترویج زندگی قرآنی در جامعه امروزی ضروری است
  • شهید آوینی با زبان هنر به نسل‌ آتی جامعه معرفی شود
  • آسیب‌شناسی حوزه جمعیت در استان مرکزی آغاز شده است
  • ۲ یافته پیمایش فرهنگی: ارتقا جایگاه خانواده و اعتقادات دینی
  • اسماعیلی: گفتگوی عمیق در جامعه و فرهنگ ما جریان دارد
  • نگهداری سلاح در محیط خانواده به یک معضل تبدیل شده است
  • آزادی ۱۷۸ زندانی محکومان مالی در کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای طرح ملی «نور» در گلستان با هدف حفظ فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی حجاب و عفاف
  • سالار‌های کوچک؛ دغدغه‌های بزرگ
  • سالارهای کوچک؛ دغدغه‌های بزرگ