Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-30@06:38:15 GMT

ارزان‌فروشي برق

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۶۵۴۵۱

ارزان‌فروشي برق

به گزارش اتاق خبر، به نقل از اعتماد، «در صنعت برق، تمام ريسك‌هاي محقق شده در قراردادها را بخش خصوصي متحمل شده است.» اين ‌مهم‌ترين موضوعي بود كه در نشست خبري هيات‌مديره سنديكاي صنعت برق ايران با محوريت «قراردادهاي صنعت برق و شرايط حاكم بر آن، مطالبات فعالان صنعت نفت از وزارت نيرو، اقتصاد صنعت برق و همچنين ركود صنعت برق و واحدهاي توليدي» در جمع خبرنگاران مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وابستگي بودجه دولت به درآمدهاي ارزي ناشي از فروش نفت با توجه به نوساناتي كه در فروش آن ايجاد شده و همچنين مشكلات بانكي در اين رابطه، بودجه اختصاص يافته را تا جايي محدود كرده است كه فعالان اين زمينه خواهان ورود نهادهاي نظارتي خارج از دولت به اين صنعت هستند. از نظر فعالان اين عرصه، اگر سرمايه‌گذاري‌هاي لازم در اين زمينه اتخاذ نشود دور از انتظار نخواهد بود كه ما تابستان آينده را بدون برق سپري كنيم. از ديگرسو، نوسانات ارزي عامل اصلي توقف بسياري پروژه‌هاي صنعت برق شده است تا جايي كه فضا را براي انعقاد قراردادهاي آتي نيز ناامن كرده و اين در حالي است كه استراتژيك بودن صنعت برق سبب شده تا هرگونه نقصاني در آن به كل بدنه اقتصاد تزريق شود. علي بخشي، رييس هيات‌مديره سنديكاي برق ايران در اين نشست خبري ضمن اشاره به اينكه در جنگ نابرابر اقتصادي كه با آن درگير هستيم فعالان بخش خصوصي سربازان خط مقدم هستند، گفت: در اين جنگ تجاري نگراني‌هاي سربازان بيشتر از آنكه از عوامل خارجي باشد ناشي از عوامل و نيروهاي داخلي است. اين فعال بخش خصوصي با اشاره به اجرايي نشدن فرم جديد قراردادها جهت تعديل نوسانات ارزي، عنوان كرد: در حالي كه ٦سال در رابطه با فرم قراردادهايي كه بين بخش خصوصي و شركت توانير به عنوان نماينده وزارت نيرو منعقد مي‌شود، مطالعه كرده‌ايم و مدل نهايي را تهيه و تحويل داده‌ايم و مورد توافق بخش دولتي نيز بوده است اما هنوز در عقد قراردادها اين تغييرات لحاظ نشده است. در ادامه اين نشست پيام باقري، نايب‌رييس هيات‌مديره سنديكاي برق ايران با اشاره به تفاوت بين قيمت تمام شده برق و هزينه دريافتي از مصرف‌كنندگان عنوان كرد: با وجود آنكه ظرفيت‌هاي قانوني براي جبران اين اختلاف قيمت وجود دارد و با اينكه برنامه ششم توسعه نيز يك سال از عمر خود را سپري كرده، تاكنون تنها ۴۶ ريال معادل ۷ درصد به قيمت برق اضافه شده است. او با اشاره به اينكه بدهي وزارت نيرو به بخش خصوصي و بانك‌ها رقمي معادل ۳۰ هزار ميليارد تومان است، افزود: نتيجه اين عدم پرداخت بدهي را در خاموشي‌هاي مكرر به دليل عدم سرمايه‌گذاري در بخش توليد مي‌بينيد. به نحوي كه مي‌توان گفت اكنون عرضه از تقاضا جامانده است. باقري با اشاره به اينكه در بودجه امسال سهم بودجه عمراني به‌طور كل و صنعت برق به ميزان ۱۴ درصد كاهش يافته است اظهارداشت: هر ساله شاهد افزايش ۷ درصدي تقاضاي برق در كشور هستيم كه اين تقاضا در حال حاضر معادل ۵ هزار مگاوات است. اين در حالي است كه تنها براي ۲ هزار مگاوات آن سرمايه‌گذاري شده است و وجود اين كسري يعني ٣ هزار مگاوات، قطعا مشكلاتي را پديد مي‌آورد. اين فعال بخش خصوصي در پاسخ «اعتماد» در رابطه با مطالبات اين صنعت در جهت تعديلات نرخ ارز مطرح كرد: نرخ ارز از شاخص‌هاي اصلي اقتصاد كشور است كه به نوعي دماسنج اقتصادي كشور است و سلامت و تب‌دار بودن آن فضاي اقتصادي را جهت جذب سرمايه آماده مي‌كند. وقتي نرخ ارز افزايش يابد تمام نهاده‌هاي مرتبط با افزايش قيمت مواجه مي‌شوند و قيمت فولاد و فلز، مواد پتروشيمي و... را متاثر مي‌كند؛ به گونه‌اي كه قيمت تمام شده نهاده‌ها را افزايش مي‌دهد، حال اگر چنين تعديلاتي را در قراردادهاي خود در نظر نگرفته باشيد، طبيعتا موضوع قرارداد با ارقام گذشته قابل دستيابي نخواهد بود. مطالبه ما اين است كه قراردادهايي منعقد شده در اين بخش، در وهله اول متحدالشكل باشد چراكه در سال‌هاي گذشته اين تغييرات را بخشنامه‌هاي مختلف انجام مي‌دادند ولي در تمام موارد نيز اعمال نمي‌شد.

 

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۶۵۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول

به گزارش خبرنگار مهر، به گزارش خبرنگار مهر، قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی برای هفته جاری (۱۰ تا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) از سوی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران اعلام شد.

بازار میوه

قیمت انواع میوه‌های تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر به شرح زیر است؛

هر کیلو گرم سیب زرد ۳۱ تا ۵۹.۸۰۰، سیب قرمز ۳۱ تا ۵۹.۸۰۰، لیمو شیرین ۴۴.۸۰۰، کیوی ۵۲ تا ۹۸، توت فرنگی ۹۸ تا ۱۸۹، گریپ‌فروت ۱۸ تا ۲۴.۸۰۰ به ۲۸ و پرتقال ۱۳ تا ۵۹.۸۰۰ تومان است.

در بازار میوه‌های آبدار هر کیلو هندوانه بین ۶ تا ۲۰، خربزه ۱۶.۸۰۰، جانا ۱۸.۵۰۰، طالبی ۱۸.۵۰۰ تا ۳۶، دستنبو ۲۳.۸۰۰، ملون ۱۶.۸۰۰ تا ۲۸.۵۰۰ تومان قیمت گذاری شده است.

در بازار میوه‌های وارداتی هم موز هر کیلو ۶۰ تا ۸۸.۸۰۰ تومان، هر دانه نارگیل بین ۵۰ تا ۷۵ و آناناس ۲۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسند.

بازار سبزی‌جات

در ادامه قیمت انواع سبزی و صیفی جات تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر نیز می آید؛

هر کیلو گرم گوجه فرنگی ۱۵.۹۰۰ تا ۲۳، هویج ۱۰.۵۰۰ تا ۱۲.۸۰۰، کاهو ۱۴.۵۰۰ تا ۲۵، کدو ۲۱ تا ۲۲.۸۰۰، کرفس ۱۲ تا ۲۴.۸۰۰، کلم پیچ ۷.۵۰۰ تا ۱۵.۸۰۰، کلم بروکلی ۲۰ تا ۶۸، خیار ۲۰ تا ۲۹.۸۰۰، لیمو ترش ۳۷ تا ۱۲۰، لوبیا سبز ۳۲ تا ۴۶.۸۰۰ و سیر تازه ۱۹۰ هزار تومان تعیین شده است. همچنین هر بسته گوجه گیلاسی ۴۵ تا ۶۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

سیب زمینی در این بازار هر کیلو ۲۳.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۲۴.۹۰۰ تا ۳۴.۸۰۰ و پیاز زرد ۱۸ تا ۳۵.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

گفتنی است؛ انواع میوه ۴۰ درصد و سبزیجات ۳۲ درصد ارزان‌تر در میادین و بازارهای میوه و تره بار به فروش رسید. همچنین مواد پروتئینی ۶۳ درصد، غلات ۸ درصد، مرغ ۶ درصد، تخم مرغ ۱۴ درصد و قند ۱۳ درصد ارزان‌تر از سطح شهر است.

در ادامه جدول قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران قابل مشاهده است.

کد خبر 6092281 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • رونمایی از ارزان‌ترین گوشی تاشو دنیا با دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی
  • نحوه خرید بلیط چارتر به مقصد دبی
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • ببینید | وعده علیرضا زاکانی به تهرانی‌ها؛ خانه ارزان قیمت در راه است؟
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • قیمت عجیب و نجومی سنگ قبر دوباره سوژه کاربران شد + عکس
  • قیمت سنگ قبر هم نجومی شد
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار