Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده صبح یکشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان مرکزی در اراک اظهار داشت: تعزیرات حکومتی استان در ستاد تنظیم بازار استان نقش بسیار مهم و موثری دارد و در مقطعی که مباحث اقتصادی مطرح است تعزیرات باید به دنبال دانه درشت ها در بحث تخلفات باشد و اینکه بخواهیم سراغ صنوف کوچک برویم این موجب نارضایتی تراشی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مرکزی افزود: در حقیقت باید تعزیرات به جابجایی ها و تخلفات کلان بپردازد، چرا که برخی از بحث های کلان ممکن است بر کل اقتصاد استان تاثیر بگذارد و باید به این موارد بیشتر توجه شود.

آقازاده بیان کرد: باید تلاش کنیم در قشر کسبه جزء و بازاریان، تخلفاتی که قابل اغماض هستند این چشم پوشی صورت پذیرد و نگاه کلان و بخشی برای مقابله با دانه درشت ها داشته باشیم.

وی خاطرنشان ساخت: در حال حاضر با تمهیدات انجام شده، کشور از نظر ذخایر محصولات استراتژیک مثل گندم، جو، برنج، شکر، روغن و نهاده های کشاورزی، خوراک دام و طیور با مشکلی مواجه نیست و فقط در محصول گندم ما بیش از پنج میلیون تن ذخیره داریم.

استاندار مرکزی تصریح کرد: در این رابطه فقط کمی در مورد خوراک دام و طیور با مشکل مواجه هستیم که تامین آن در دستور کار قرار دارد، در حقیقت مسئولان کشور تمهیدات لازم را برای تامین مایحتاج اولیه و ضروری مردم برای دو سال آینده در نظر گرفته اند.

آقازاده ادامه داد: در موضوع آرد و نان، اخیرا صحبتی با وزیر صنعت، معدن و تجارت داشتیم، مقرر بود قیمت نان رقمی افزایش پیدا کند که در این زمینه رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که فعلا افزایشی انجام نپذیرد. سپس پیشنهاد افزایش یارانه نان به منظور عدم افزایش قیمت آن مطرح شد.

استاندار مرکزی عنوان کرد: در رابطه با ده درصد اقلامی که در ستاد تنظیم بازار استان بررسی می شوند، ما می توانیم میزانی از افزایش قیمت را داشته باشیم، وزارتخانه صنعت و معدن مقرر شده طی یک ماه آینده تصمیم گیری نهایی خود را در رابطه با موضوع آرد و نان اتخاذ کرده و اعلام کند.

وی اضافه کرد: ستاد تنظیم بازار استان جلسات هفتگی خود را به طور مرتب و پیگیرانه برگزار کند تا نظارت دقیقی بر بازار کالای استان به ویژه کالاهای ضروری و استراتژیک داشته باشیم.

کد خبر 4341384

منبع: مهر

کلیدواژه: استاندار مرکزی تنظیم بازار بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر گرگان شهرکرد شیراز مشهد خرم آباد بیرجند یاسوج خطبه های نماز جمعه مواد مخدر آتش سوزی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۶۷۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: صرف صدور مجوز برای موسسات فرهنگی را قبول نداریم و قطعا نظارت، ارزیابی، حمایت و هدایت باید انجام بگیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، احسان آهنگر امروز دوشنبه دهم اردیبهشت در نشست صمیمی با مؤسسات فرهنگی_ هنری و قرآنی استان و همچنین تبیین رویداد هم افزا، اظهار داشت: مشکلات عدیده ای در این حوزه ها داریم و به آنها معترفیم اما وقتی که مشارکت مردمی به میدان بیاید، بخش مهمی از چالش ها حل می شود. 

وی مؤسسات را بازوان اصلی فرهنگ و ارشاد دانست و گفت: صرف صدور مجوز برای این مجموعه ها را قبول نداریم و قطعا نظارت، ارزیابی، حمایت و هدایت باید انجام بگیرد و قرار هم نیست که فرهنگ و ارشاد مجری کار باشد. 

آهنگر با اشاره به مشکلاتی که مدیران مؤسسات عنوان کردند، گفت: توپ را به زمین دیگری نمی اندازیم انتظار هم نداریم که مشکلات چند دهه به یکباره حل شود چون شدنی نیست اما حرکت ما باید رو به جلو باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: مسائل مربوط به اخذ مجوز، سامانه ها و رایزنی با ثبت اسناد را دنبال کردیم و به نتیجه می رسیم. 

وی درباره مسائل مالی عنوان شده نیز اظهار داشت: حل موضوع مالیات و رفع دغدغه مدیران حوزه فرهنگ و هنر نسبت به آن در برنامه است، باید یک تیم تخصصی تشکیل بدهیم که با اشراف به مسائل مالی به کمک مؤسسات بیایند. 

آهنگر در بخش دیگری از سخنان خود به رویداد هم افزا اشاره و اظهار کرد: تعامل دستگاه‌ها و تشکل های مردمی باید به معنای واقعی اتفاق بیفتد؛ یعنی باید اراده‌ای برای آن وجود داشته باشد. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ادامه داد: اگر اراده شکل بگیرد، اعتبار را به همراه خواهد داشت و می توانیم برنامه هایی را در سطح کلان برگزار کنیم. 

وی با اشاره به توانمندی‌های مازندران اظهار امیدواری کرد: همایش یا جشنواره  ملی را با عنوان فرهنگ و هنر،  و اقتصاد به میزبانی مرکز استان برگزار کنیم. 

 ضرورت واگذاری کار فرهنگی به مردم

حجت الاسلام علی اکبر درخشنده معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه فرهنگ یک موضوع به شدت کم بهره از اقتصاد کشور است، افزود: کار فرهنگی باید به مردم واگذار شود چون برخاسته از دل مردم است و به دست آنها ادامه خواهد یافت. 

وی ادامه داد: هم افزایی با مردم و مؤسسات را در برنامه قرار دادیم و مقرر شد که طرح ها به دبیرخانه ارسال، گردآوری و ارائه شود. 

درخشنده شناسایی، پیش رویداد، برگزاری نمایشگاه، برنامه‌های جنبی، همکاری با دستگاه‌های اجرایی، و در نهایت پیگیری ارتباط و توسعه ایده‌ها را از فرآیندهای رویداد هم افزا در استان اعلام کرد. 

 ثبت 608 مؤسسه در مازندران 

در این نشست، محمد غلامی رئیس گروه فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اعلام کرد: در استان 608 مؤسسه فرهنگی تک منظوره و چند منظوره داریم و  آنچه از دست ما بر می‌آید در رفع مسائل و معضلات دریغ نمی‌کنیم. 

وی همچنین گفت: از سال 1390 تاکنون، این نخستین نشست صمیمی مدیرکل فرهنگ و ارشاد با مؤسسات فرهنگی، هنری و قرآنی استان بوده است. 

به گزارش خبرنگار تسنیم، رویداد هم افزا بستری برای تعامل دستگاه‌های اجرایی با تشکل های مردمی است؛  مسائل مالی مانند مالیات و ارزش افزوده، مسائل حقوقی مانند قراردادها، محدودیت‌های سامانه های ستاد و ثبت مؤسسات، حمایت اداری و تسهیلگری، تعریف پروژه برای مؤسسات، تعامل بیشتر مؤسسات و ارشاد به ویژه پاسخگو بودن طرف دولتی، ازجمله مسائلی بود که در این نشست عنوان شد. 


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشریح ظرفیت‌های فرهنگ ولایی خراسان شمالی در دهه کرامت ضروری است
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • رکوردشکنی فروش نفت با تمرکز بر ابتکارات جدید در بازسازی پالایشگاه‌های مستهلک شده
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • استقرار بالگرد نیروهای مسلح در استان ایلام ضروری است
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله