Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته بودجه و نظارت شورای شهر تهران نسبت به عدم اجرای مصوبات شورا درخصوص تامین مالی برای توسعه مترو انتقاد کرد. ۱۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۱ اجتماعی تهران نظرات

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مجید فراهانی در جریان هفتاد و چهارمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به اجرای مصوبات شورای شهر تهران از شهرداری خواست نسبت به تکالیف خود درخصوص مترو اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تامین مالی، نیاز اساسی توسعه و تجهیز مترو به شمار می‌آید و در این راه شورای شهر تهران در دوره پنجم و ادوار گذشته مصوبات خوبی برای تامین مالی توسعه مترو پیش‌بینی و به تصویب رسانده است. مصوباتی که ظاهرا یا مدیران شهرداری از آن بی‌اطلاعند یا به اجرای آن علاقه‌ای ندارند و باید تمهیدات ویژه‌ای از سوی شهردار تهران برای پایبندی و اجرای به موقع مصوبات شورای شهر تهران چه در دوره پنجم و چه ادوار پیشین به عمل آید تا ما با بی‌توجهی مدیران اجرایی شهرداری به مصوبات شورا مواجه نباشیم.

فراهانی افزود: بر اساس مصوبات شورای شهر تهران، شهرداری مکلف بوده است بر اساس مصوبه مجوز اخذ عوارض توسعه حمل و نقل ریلی در شهر تهران، مصوب 1387 به میزان 20 درصد بهای صدور مجوز سالیانه ورود به محدوده طرح ترافیک را علاوه بر نرخ مصوبه دریافت و وجوه حاصله را برای تسریع اجرای پروژه‌های حمل و نقل ریلی هزینه کند.

رئیس کمیته بودجه و نظارت شورای شهر تهران بیان کرد: بر اساس مصوبه مجوز اخذ عوارض توسعه حمل و نقل ریلی به هنگام صدور پروانه‌های ساختمانی؛ مصوب 1393 به میزان دو درصد عوارض ماخوذه بابت صدور پروانه‌های ساختمانی را به عنوان عوارض توسعه حمل و نقل ریلی دریافت و به حساب شرکت راه‌آهن شهری و حومه (مترو) واریز و گزارش عملکرد‌ آن را هر سه ماه یک بار به شورا ارائه کند.

فراهانی با اشاره به مورد سوم افزود: بر اساس بند 7 ماده 6 اساسنامه شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی مترو تهران و حومه مصوب سال 94، باید درآمد حاصل از خدمات مجتمع‌های ایستگاهی مترو به ساخت و توسعه مترو اختصاص یابد.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: این موارد بخشی از مصوبات تکلیفی شورای شهر  تهران در مسیر تامین مالی پایدار مترو برای توسعه و تجهیز این شبکه حمل و نقل عمومی شهر بوده است که هر چند ما در چارچوب بودجه سالیانه شهرداری تهران به شرکت مترو نیز آن را مورد تصویب قرار می‌دهیم اما در اجرا گرفتار چالش‌هایی است که سبب شده تا توسعه و تجهیز مترو را با مشکل تامین مالی مواجه کند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با اقدام به موقع و موثر شما همکاران بویژه هیئت رئیسه شورا و پیگیری‌های شهردار تهران،‌ شاهد ادای حق به شهر با توسعه و تجهیز مترو از طریق اجرای دقیق و به موقع مصوبات شورا باشیم.

انتهای پیام/

 

R1491/P1014142/S2,25/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۶۷۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد

امروز با حضور وزیر اقتصاد از برات الکترونیکی زنجیره تامین رونمایی شد که این برات قابلیت توسعه زیرساخت سفته و برات الکترونیکی، امکان تامین مالی بنگاهها، گردش اعتبار به جای وجه نقد، اعتبارسنجی اهلیت و توان بنگاه‌ها، مبارزه با پولشویی و ارتقای شفافیت مبادلات بانکی را دارد.

به گزارش ایسنا، صبح امروز با حضور سیداحسان خاندوزی ـ وزیر امور اقتصادی و دارایی، آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) برگزار شد.

سامانه مدیریت یکپارچه سفته و برات الکترونیکی بر اساس بند (ج) ماده ۶۷ قانون برنامه ششم توسعه کشور و سایر قوانین و مقررات موضوعه ایجاد شد.

ضرورت تامین مالی بنگاههای فعال شبکه زنجیره تامین مالی، رفع موانع موجود در مدیریت جریان نقدینگی و سرمایه در گردش در زنجیره تامین مالی و لزوم نوآوری و تعریف ابزارهای جدید و مطمئن برای بهره گیری در زنجیره تامین مالی از کارکردهای کلیدی برات الکترونیکی است.

توسعه زیرساخت سفته و برات الکترونیکی وزارت امور اقتصادی و دارایی ـ خزانه داری کل کشور و طراحی و پیاده سازی برات الکترونیکی ویژه زنجیره تامین مالی پیاده سازی از کارکردهای این ابزار است.

از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در این زمینه می توان به طراحی تمام فرآیندهای برات الکترونیکی ویژه زنجیره تامین از مرحله صدور، قبول ظهرنویسی، انتقال، تسویه کامل، تدریجی و تنزیل اشاره کرد.

برات الکترونیکی از قابلیتهایی همچون زنجیره تامین با قابلیت توسعه زیرساخت سفته و برات الکترونیکی، امکان تامین مالی بنگاهها، گردش اعتبار به جای وجه نقد، اعتبارسنجی اهلیت و توان بنگاهها، مبارزه با پولشویی و ارتقای شفافیت مبادلات بانکی برخوردار است.

برات الکترونیکی ویژه زنجیره تامین به صورت کاملا الکترونیکی و برخط و با امضای دیجیتال تمام ذی نفعان صادر می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • شوراها پشتوانه مالی ندارند
  • رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی
  • برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد