Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@01:15:10 GMT

من به برکت قرآن زنده‌ام/ الهی همه تو و ما همه هیچ

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۶۷۵۶۷

من به برکت قرآن زنده‌ام/ الهی همه تو و ما همه هیچ

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌ شرقی، «سهیلا مصدق» یکی از شرکت‌کنندگان چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف است که در رشته 20 جزء دراین مسابقت شرکت کرده و تمام داشته‌هایش را از برکت آیات نورانی کلام وحی می‌داند.

«من معجزه قرآن هستم و به برکت قرآن کریم زنده‌ام» این عبارتی است که سهیلا مصدق ازعمق وجودش به آن ایمان دارد و با آرامش خاصی که در درونش موج می‌زند، می‌پرسد مگر این معجزه قرآن نیست که من بعد از اینکه دو ماه در کما بودم حالا سرحال و سالم در چهل‌ویکمین دوره مسابقات قران کریم اوقاف شرکت کرده‌ام؟

آن چنان عمیق و با آرامش حرف می‌زند که گویا هیچ غم و ناراحتی در دلش وجود ندارد، او قرآن کریم را شاهد می‌گیرد که تمام داشته‌هایش را به برکت کتاب نورانی و معجزه آخرین نبی مکرم اسلام به دست آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مدرسه دستم را گرفت و مرا به راه راست هدایت کرد

سهیلا مصدق دفترچه خاطراتش را ورق میزند و از روزی برایم می‌گوید که دانش‌آموز کلاس سوم ابتدایی بود و مدیر مدرسه او را برای اولین بار در سال 65 در مسابقات قرآنی و رشته قرائت شرکت میدهد و او آنجا برای اولین بار قران میخواند. وی می‌گوید «وقتی برای اولین بار در یک جمعی قرآن خواندم حس خیلی خوبی داشتم، مدیر مدرسه دستم را گرفت و مرا به راه راست هدایت کرد».

وی یکی از دانش‌آموزان ممتاز مدرسه در شهرستان بناب بود، تحصیلات خود را تا مقطع کارشناسی مهندسی شیمی ادامه داده و سپس به عنوان مدیر کنترل کیفی در یک کارخانه مشغول به کار می‌شود.

هرگز افسوس نخوردم که چرا پزشکی نخواندم

«تصمیم گرفته بودم بعد از اتمام کارشناسی شیمی پزشکی بخوانم ولی بعد از اتمام کارشناسی در رشته مهندسی شیمی نظرم عوض شد و با قاطعیت تصمیم گرفتم حفظ قرآن کریم را شروع کنم، وقتی تصمیمم نهایی شد کار در کارخانه را رها کرده و هفته‌ای دو روز در کلاس‌های مهد قرآن و عترت تبریز شروع به حفظ کردم و هرگز افسوس نخوردم که چرا پزشکی نخواندم»

هر لحظه که میگذرد شوق و اشتیاق او برای حرف زدن در مورد کلام وحی بیشتر و بیشتر می‌شود می‌گوید «من روی بال فرشتگان از بناب به تبریز رفت و آمد کردم و تمام شش سالی که برای حفظ قرآن کریم از بناب به تبریز آمدم از بهترین روزهای عمرم بود.»

بدین ترتیب سهیلا مصدق از سال 87 حفظ قرآن را به صورت جدی شروع کرده و در عرض شش سال موفق می‌شود کل قرآن را حفظ کند. در سال 95 در مسجد جمکران و در یک حال و هوای خاص موفق می‌شود آخرین آیه‌های کتاب وحی را برای همیشه در یاد و ذهن خود ثبت کند و حافظ کل قرآن کریم شود.

او حالا 10 سال است که در مسابقات استانی و شهرستانی شرکت می‌کند و رتبه سوم مسابقات اوقاف در سال گذشته را در پرونده فعالیت قرآنی خود دارد و امسال نیز دربخش حفظ 20 جزء در این مسابقات شرکت کرده است.

من به برکت قرآن زنده‌ام

زمانی که او حفظ قرآن را آغاز می‌کند به علت بیماری و کسالت شدید یک وقفه دو ساله پیش می‌آید و او از این موضوع به شدت آزرده و ناراحت می‌شود ولی به برکت قرآن کریم او باز هم موفق می‌شود فعالیت‌های قرآنی خود را دوباره آغاز کند. «دو سال به علت بیماری و کسالت بین حفظ وقفه افتاد من به شدت ناراحت بوده و غصه می‌خوردم ، دو ماه در کما بودم و جمجمه سرم نیز یک بار تحت عمل جراحی شدید قرارگرفت، به لطف و عنایت خدای مهربان من این مرحله سخت را پشت سر گذاشتم و همه این‌ها از برکت قرآن است، برای همین است که می‌گویم من به برکت قرآن زنده‌ام، من معجزه قرآنم و فعالیت می‌کنم»

بعد از اینکه حفظ قرآن به اتمام رسید دوباره به سرش می‌زند که سراغ پزشکی برود، باز هم منصرف می‌شود و این بار با خود می‌گوید «در شرایط فعلی امام زمان(عج) مبلغ می‌خواهد و باید مبلغ امام زمان خود باشم».

این بار به سمت حوزه علمیه جامعة‌الزهرا(س) قم رفته و در کلاس حوزه ثبت نام می‌کند وهم اکنون دانشجوی سطح دو حوزه بوده و غیر حضوری درس‌های حوزه را می خواند.

الهی همه تو و ما همه هیچ

او سرشار از انرژی معنوی قرآن است و لابه لای صحبت‌هایش مدام تکرار می‌کند: «الهی همه تو و ما همه هیچ» او هر روز مشتاق تر از دیروز است برای تلاوت، قرائت و تدبر در کتاب معجزه الهی و این راه رستگاری و موفقیت اوست.

او تعبیر جالبی در مورد زندگی خود قبل از حفظ آیات الهی و بعد از آن دارد او می‌گوید: قبل از حفظ قرآن عصر جاهلیت بود و بعد از قرآن عصر نورانیت در زندگی‌ام آغاز شده است.

او قدردان خانواده‌اش است و می‌گوید: در منزل همه چیز فراهم است اعضای خانواده‌ام به خوبی شرایط مرا درک کرده و با من همراهی می‌کنند.

بانوی فعال قرآنی اکنون در شهرستان بناب در زمینه تدریس و حفظ قرآن و داوری مسابقات شهرستانی فعالیت می‌کند، فعالیت عمده او در زمینه تدریس قرآن کریم است و در کلاس درس او از دختران 6 ساله تا زنان و مادران 70 ساله پای درس او می نشینند تا در کنار زمزمه کلام محبت آمیز الهی درس ایمان و عشق به خدای یکتا را بیاموزند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا آذربایجان شرقی معجزه قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۶۷۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، طرح جدید اداره امور مسجد الحرام و مسجد النبی (ص) با عنوان «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید، اتمام حفظ و یادآوری حفظیات قرآنی به ۶ زبان عربی، انگلیسی، اردو، اندونزیایی، مالایی و هوسایی است و پس از یادگیری کامل، گواهینامه و اجازه قرائت با سند متصل از سوی معلمان دارای مجوز در علم قرائت به قرآن‌آموزان اعطا می‌شود. این خدمت با هدف اینکه مرجع نخست در آموزش قرآن کریم باشد، راه‌اندازی شده است.

مقرأة الحرمین با هدف سهولت در آموزش کتاب خدا و یادگیری ترتیل قرآن برای کسانی که تمایل دارند در هر زمان و مکانی با استفاده از فناوری جدید و اجرای بهترین روش در آموزش قرآن کلام وحی را فرا بگیرند، اجرا می‌شود و به حجاج و عمره‌گزاران نیز فرصت آموزش قرائت صحیح قرآن کریم را می‌دهد و به آنان گواهینامه و اجازه قرائت اعطا می‌کند.

این پروژه دارای برنامه‌های متعدد آموزشی از جمله تصحیح قرائت، حفظ، یادآوری محفوظات، یادگیری تجوید، اصول قرائات، جلسات تلاوت قرآن، پیگیری آموزشی و جلسات پخش زنده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • لزوم پرهیز از مجادله‌های بیهوده در سطح جامعه
  • گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی