Web Analytics Made Easy - Statcounter

فهرست پرفروش‌ترین گوشی های جهان احتمالا مطابق انتظارات شما نیست. در این فهرست ده‌تایی، نه‌تنها سری گوشی‌های گلکسی اس و نوت سامسونگ جایی ندارند، بلکه هیچ گوشی اندرویدی هم نتوانسته یکی از این ۱۰ مقام را از آن خود کند. گوشی‌های نوکیا در این فهرست حضور پررنگی دارند و به غیر از این برند می‌توانیم به برندهای سامسونگ، موتورولا و اپل هم اشاره کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به فهرست ۱۰ گوشی پرفروش جهان در تمام دوران نگاهی می‌اندازیم.

۱۰. موتورولا Razr V3

 فروش: بیش از ۱۳۰ میلیون دستگاه

موتورولا Razr V3 در بین پرفروش‌ترین گوشی های جهان در رتبه‌ی دهم قرار دارد. طراحی زیبای آن تأثیر زیادی در محبوبیت این گوشی داشت و به دلیل بهره‌گیری از مشخصه‌های جذاب، این گوشی به یکی از موفق‌ترین گوشی‌های تاریخ بدل شد. علاوه بر این رتبه، باید بگوییم این گوشی پرفروش‌ترین گوشی تاشو جهان هم محسوب می‌شود. هرچند با معیارهای امروزی مشخصات این گوشی اصلا قابل توجه نیست، اما در زمان خود یکی از قدرتمندترین و زیباترین گوشی‌های موجود محسوب می‌شد.

۹. نوکیا ۲۶۰۰

فروش: بیش از ۱۳۵ میلیون دستگاه

این گوشی در سال ۲۰۰۴ معرفی شد و یک گوشی معمولی با نمایشگر ۱.۵ اینچی به حساب می‌آمد. نه از دوربین بهره می‌برد و نه از بلوتوث و نه از هیچ مشخصه‌ی پرسروصدای دیگری. اما به دلیل عمر باتری بالا و قیمت مناسبی که داشت، محبوبیت زیادی پیدا کرد و میلیون‌ها نفر در سرتاسر جهان این گوشی را خریداری کردند.

۸. سامسونگ E1100

فروش: بیش از ۱۵۰ میلیون دستگاه

یکی دیگر از پرفروش‌ترین گوشی ها، گوشی سامسونگ E1100 است که همانند نوکیا ۲۶۰۰ بدنه‌ی حجیمی داشت و از عمر باتری بالایی بهره می‌برد؛ در حقیقت باتری این گوشی در حالت استندبای ۱۳ روز دوام می‌آورد. این گجت در سال ۲۰۰۹ معرفی شد و علاوه بر عمر باتری بالا، به واسطه‌ی قیمت مناسب و عرضه‌ی آن در سرتاسر جهان، به گوشی بسیار پرفروشی بدل شد. این گجت از نمایشگر ۱.۵۲ اینچی، فقط ۱ مگابایت حافظه داخلی و چراغ‌قوه بهره می‌برد.

۷. نوکیا ۵۲۳۰

فروش: بیش از ۱۵۰ میلیون دستگاه

نوکیا ۵۲۳۰ یک گوشی هوشمند پایین‌رده‌ی مجهز به نمایشگر ۳.۲ اینچی و سیستم‌عامل سیمبین بود. این گوشی همچنین از اینترنت ۳G، تراشه جی‌پی‌اس، دوربین دو مگاپیکسلی و ۱۲۸ مگابایت حافظه رم هم بهره می‌برد. در ضمن این گجت نمی‌توانست به شبکه وای‌فای وصل شود، اما این موضوع برای خریداران این گوشی اهمیت چندانی نداشت.

۶. نوکیا ۶۶۰۰

فروش: بیش از ۱۵۰ میلیون دستگاه

اولین چیزی که در مورد این گوشی توجهات را به خود جلب می‌کرد، طراحی خاص آن بود. طراحی نوکیا ۶۶۰۰ طوری بود که کاربر یا به طرفدار پروپاقرص این گوشی بدل می‌شد یا اصلا چشم دیدن آن را نداشت. با توجه به اینکه بیش از ۱۵۰ میلیون دستگاه از این گوشی در سرتاسر جهان به فروش رسیده است، پس به نظر می‌رسد تعداد زیادی از افراد مجذوب این گوشی شده بودند. در سال ۲۰۰۳ این گوشی مشخصات چشمگیری داشت و از بین آن‌ها می‌توانیم به نمایشگر ۲.۱ اینچی، دوربین ساده و باتری ۸۵۰ میلی‌آمپر ساعتی اشاره کنیم. البته این گوشی اصلا ارزان‌قیمت نبود و افراد برای خرید آن باید حدود ۷۰۰ دلار پرداخت می‌کردند.

۵. نوکیا ۱۲۰۰

فروش: بیش از ۱۵۰ میلیون دستگاه

مهم‌ترین مشخصه‌ی نوکیا ۱۲۰۰ باتری آن بود که می‌توانست انرژی لازم برای ۷ ساعت مکالمه و ۳۹۰ ساعت در حالت استندبای را تأمین کند. نوکیا ۱۲۰۰ که در مقام پنجم پرفروش‌ترین گوشی ها قرار دارد، از چراغ‌قوه هم بهره می‌برد که با فشردن طولانی دکمه‌ی جهت بالا، روشن می‌شد. به غیر از این، این گوشی ویژگی شاخص دیگری نداشت. علاوه بر قیمت پایین، عرضه‌ی همه‌جانبه‌ی این گوشی منجر به فروش بالای این گجت شد.

۴. نوکیا ۳۲۱۰

فروش: بیش از ۱۵۰ میلیون دستگاه

نوکیا ۳۲۱۰ یک گوشی بسیار قدیمی محسوب می‌شود زیرا در سال ۱۹۹۹ به بازار عرضه شده است؛ زمانی که گوشی‌ها فقط از پس گرفتن تماس و ارسال و دریافت پیام‌ها برمی‌آمدند. به لطف بدنه‌ی محکم و بادوام، رنگ‌های متنوع، ظاهر جذاب و دیگر موارد، این گوشی سروصدای زیادی ایجاد کرد. در کنار این مشخصه‌ها، مهم‌ترین ویژگی این گوشی بازی مار موجود در آن بود که ساعت‌ها کاربران را مشغول می‌کرد.

۳. آیفون ۶ و ۶ پلاس

فروش: بیش از ۲۲۰ میلیون دستگاه

این دو گوشی که در سال ۲۰۱۴ عرضه شده‌اند، از دیگر گوشی‌های این فهرست بسیار جوان‌تر هستند. یکی از عوامل موفقیت این دو گوشی، حرکت اپل از آیفون ۵ اس ۴ اینچی به گوشی‌های مجهز به نمایشگرهای ۴.۷ و ۵.۵ اینچی بود و این افزایش اندازه مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گرفت. در ضمن تا مدت‌ها آیفون ۶ فروش بسیار بیشتری نسبت به برادر بزرگ‌تر خود داشت که به اعتقاد کارشناسان یکی از دلایل این اختلاف فروش به خاطر اختلاف قیمت این دو گوشی بوده است.

۲. نوکیا ۱۱۱۰

فروش: بیش از ۲۵۰ میلیون دستگاه

نوکیا ۱۱۱۰ یکی دیگر از پرفروش‌ترین گوشی های تمام دوران محسوب می‌شود که البته از هیچ ویژگی شاخصی بهره نمی‌برد. این گوشی برخلاف نوکیا N70 و دیگر گوشی‌های عرضه شده در سال ۲۰۰۵ نه دوربین داشت و نه نمایشگر رنگی و از طراحی جذابی هم بهره نمی‌برد. با این وجود، تقریبا در سرتاسر جهان میلیون‌ها نفر که فقط به‌دنبال گوشی‌های ساده برای گرفتن تماس و ارسال و دریافت پیام بودند، این گوشی را خریدند.

۱. نوکیا ۱۱۰۰

فروش: بیش از ۲۵۰ میلیون دستگاه

پرفروش‌ترین گوشی تاریخ نوکیا ۱۱۰۰ است که در سال ۲۰۰۳ عرضه شد. این گوشی از طراحی ساده و نسبتا خمیده، نمایشگر کوچک سیاه‌وسفید و چراغ‌قوه بهره می‌برد. این گوشی هم مانند دیگر گوشی‌های پرفروش نوکیا، دارای بدنه‌ی بادوام و طراحی جذاب بود و قیمت پایینی داشت. شبکه‌ی فروش گسترده نوکیا در سرتاسر جهان موفق شد این گوشی را به اقصی نقاط جهان صادر کند که همین موضوع نقش مهمی در موفقیت این گوشی داشت.

(دیجی مگ)

منبع: ساتین

کلیدواژه: بهترین گوشی موبایل پرفروش ترین های بازار فروش آیفون 6 قیمت Nokia 1100 گوشی Nokia 1100 گوشی موتورولا razr v3 محبوب ترین موبایل مشخصات آیفون 6

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۶۷۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در مدت یاد شده ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

این گزارش در خصوص واردات گوشی تلفن همراه به تفکیک تجاری و مسافری می‌افزاید: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

بر اساس این گزارش، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرگ موبایل‌ قاپ فراری با شلیک پلیس
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!
  • شهید مطهری معلمی برای تمام دوران ها است
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد
  • وارسی گوشی موبایل همسر باعث قتل شد
  • مرگ سارق موبایل قاپ با شلیک پلیس
  • چرا کابل otg وصل نمیشه؟
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی