Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، سید‌علی آقازاده، استاندار مرکزی صبح امروز 17 تیرماه با حضور در جلسه ستاد تنظیم بازار استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، تاکید کرد: یکی از کارهایی که در این ستاد باید مورد توجه قرار بگیرد، این است که لیست کالاها یا مواد اولیه‌ای که با ارز 4200 تومان وارد استان می‌شود کجاست و توسط چه کسی کنترل و نظارت می‌شود؟
وی ادامه داد: اداره کل تعزیرات در ستاد تنظیم بازار از نقش مهمی برخوردار است و در این مقطع که مباحث اقتصادی و حمایت از مصرف‌کننده مطرح است، باید به دنبال دانه‌درشت‌ها و افراد کلان بود که با یک جابه‌جایی آن‌ها میلیاردها تومان به جیبشان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسانی که اقدام آن‌ها ممکن است بخش زیادی از اقتصاد استان را تحت تاثیر قراردهد، اینکه بطور مثال مغازه‌ای بسته و پلمپ یا برخورد کنیم این چیزی جز نارضایتی به دنبال ندارد.
استاندار مرکزی افزود: در شرایط فعلی سعی کنیم حتی‌الامکان به قشر بازاری و کسبه جزء کمترین فشار وارد شود، البته ممکن است تخلفاتی نیز مشاهده شود و اگر قابل اغماض باشد باید چشم‌پوشی کرد و نگاه ما باید یک نگاه کلان باشد.
آقازاده بیان کرد: با تمهیداتی که انجام شده، کشور از نظر ذخایر استراتژیک و محصولاتی مثل گندم، جو، برنج، شکر، روغن، نهاده‌های کشاورزی، خوراک دام و طیور در وضعیت خوبی است، میزان ذخیره گندم در کشور بیش از 5 میلیون تن است به طوری که در تاریخ ذخیره‌سازی کشور بی‌نظیر است.
وی تصریح کرد: مسئولین کشور در شرایط فعلی تمهیدات لازم را برای تامین مایحتاج اولیه و ضروری مردم در همه اقلام و نیازهای ضروری و استراتژیک کشور تا دو سال آینده در نظر گرفته و از این بابت هیچ نگرانی نداریم و مردم هم نداشته باشند.
استاندار مرکزی خاطر‌نشان کرد: پیش‌بینی شده است در همه اقلام و نیازهای ضروری و استراتژیک کشور حداقل تا دوسال آینده از شرایط مناسبی به لحاظ ذخیره‌سازی برخوردار باشیم. البته یک مقدار در خوراک دام و طیور با مشکل مواجه هستیم و خریدهای لازم انجام شده است به طوری که کشتی‌ها به سمت بنادر ایران در حرکت هستند و به سرعت ذخیره‌سازی در این قسمت هم انجام خواهد شد.
آقازاده در ارتباط با تغییر قیمت آرد و نان گفت: امسال با توجه به شرایط فعلی چند راهکار وجود دارد، با افزایش یارانه‌ها هزینه‌های تولید نان کمتر می‌شود و دیگری براساس بخشنامه موجود در ستاد تنظیم بازار امکان افزایش و کاهش تا سقف ده درصد برخی اقلام وارد وجود دارد، حال برای برون‌رفت از این مشکل باید جلسه‌ای به منظور بررسی قیمت آرد و نان استان برگزار شود، تا شفاف‌سازی لازم صورت پذیرد و به نتایجی منجر شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن اقتصادی استاندار مرکزی ستاد تنظیم بازار استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۶۹۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است

ایسنا/کردستان رییس کل دادگستری کردستان ضمن تاکید بر تعیین تکلیف پرونده های محکومین به قصاص در استان گفت: قضات باید در صدور قرار تامین منجر به بازداشت با دقت بیشتری عمل کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی روز شنبه(۸ اردیبهشت) در نشست مشترک شورای معاونین دادگستری استان با روسای دادگستری و دادستانهای حوزه های قضایی تابعه استان در سنندج اظهار کرد: مدیران قضایی استان در سال جاری باید حضور پررنگ تری در میان مردم داشته باشند و درخواست‌های حقوقی و قضایی آنها را رسیدگی کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد: ضروری است تا در سال جاری قضات در جهت مختومه نمودن پرونده های قضایی توام با اتقان آراء تلاش و جدیت بیشتری داشته باشند تا زمینه رضایتمندی بیشتر مردم استان فراهم شود.

رئیس کل دادگستری کردستان بر استفاده بیشتر از ظرفیت صلح یاران در جهت ایجاد صلح و سازش در پرونده های قضایی تاکید کرد و افزود: مدیران قضایی استان در سال جاری باید حضور پررنگ تری در میان مردم داشته باشند و بصورت مستمر ضمن حضور در مساجد و اماکن مذهبی، درخواست‌های حقوقی و قضایی آنها را رسیدگی کنند.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال ‌جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد: مسئولین قضایی استان باید در جهت تحقق شعار سال ضمن شناسایی کارخانجات و واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل و اعلام این واحدها به ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان، اهتمام جدی داشته باشند.

وی تاکید کرد: سند تحول قضایی و اجرای برنامه های عملیاتی قوه قضاییه در سال ۱۴۰۳ باید محور حرکت فعالیتهای دستگاه قضایی استان در سال جدید باشد و با اتخاذ تدابیر و برنامه‌ریزی مدون، این برنامه در دادگستری استان اجرایی شود.

رئیس کل دادگستری استان بر تکریم مراجعین به دستگاه قضایی تاکید و تصریح کرد: یکی از مصادیق بارز این موضوع، پاسخگویی صحیح به سوالات و درخواست‌های ارباب رجوع است و همچنین ارزش قائل شدن قضات و کارکنان اداری برای وقت مردم است.

در این جلسه، اعضای شورای معاونین دادگستری استان و روسای دادگستری و دادستان های حوزه های قضایی تابعه استان به بیان برنامه های حوزه های تحت تصدی خود پرداختند و مصوباتی هم به تصویب رسید.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • استعدادیابی آینده سازان فوتبال در استان یزد
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • تامین بیش از ۳ هزار دستگاه لوازم ضروری زندگی برای مددجویان هرمزگانی
  • شوراهای شهر تنها شورای شهرداری نباشند
  • حفظ و احیای معماری اسلامی و ایرانی در یزد ضروری است
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • ذخیره‌سازی بیش از ۳ میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های خراسان جنوبی
  • مصرف بهینه آب در استان بوشهر ضروری است
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است