Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-25@08:20:25 GMT

با دسر انجیر سلامت قلبی تان را حفظ کنید!

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۶۹۲۸۲

با دسر انجیر سلامت قلبی تان را حفظ کنید!

رکنا: دسر انجیر در حفظ سلامت قلبی مفید است.

دسر انجیر حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۵، B۶ ، کلسیم، فسفر، پکتین، فیبر، روی، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، پروتئین، پلی‌فنول‌ها، فلاونوئید‌ها و اسید‌های چرب امگا ۳ و ۶ است.

برای بررسی خواص دسر انجیر و اینکه مصرف این دسر برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید

مهم‌ترین خواص دسر انجیر

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص دسر انجیر اظهار کرد: این دسر به علت داشتن پلی‌فنول‌ها و اسید‌های چرب امگا ۳ و ۶ موجب بهبود کارکرد سیستم قلبی و عروقی می‌شود و از ابتلای افراد به بیماری‌های قلبی مانند تنگی و گرفتگی عروق کرونر جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره خواص دیگر دسر انجیر بیان کرد: این دسر نقش موثری در کنترل فشار و چربی خون به ویژه کلسترول دارد؛ دسر انجیر علاوه بر خاصیت چاق‌کنندگی موجب لاغری افراد هم می‌شود که این مساله به زمان مصرف آن بستگی دارد؛ اگر این دسر نیم تا یک ساعت قبل از غذا مصرفشود خاصیت لاغرکنندگی دارد و در صورتی‌که همراه غذا یا پس از غذا میل شود چاق‌کننده است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: دسر انجیر برای مبتلایان به بیماری‌های کلیوی و عفونت دستگاه ادراری مفید است؛ این دسر استخوان‌ها را تقویت و از بروز پوکی استخوان در افراد جلوگیری می‌کند.

عظمایی تاکید کرد: دسر انجیر تاثیر چشمگیری در طراوت و شادابی پوست، تقویت و رشد مو‌ها دارد؛ این دسر برای مبتلایان به کم‌خونی و ضعف بنیه مفید است.

وی تصریح کرد: دسر انجیر برای ورزشکاران، بدنسازان و افرادی که فعالیت‌های فیزیکی سنگین انجام می‌دهند مانند کارگران بسیار مناسب است؛ این دسر به تقویت حافظه، رفع آلزایمر و یبوست در اشخاص به ویژه کهنسالان کمک شایانی می‌کند.

عظمایی یادآور شد: دسر انجیر خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه سرطان سینه و روده بزرگ محافظت می‌کند.

مواد لازم برای تهیه دسر انجیر (سه تا چهار نفر)

انجیر خشک شده یا تازه و رسیده ۱۲ عدد

شیر یک لیوان

عسل چهار قاشق غذاخوری

مغز گردوی خُرد شده به مقدار لازم

خلال پسته به مقدار لازم

طرز تهیه دسر انجیر

نخست قسمت بالای انجیر‌ها را برش دهید و باز کنید.

مغز گردوی خُرد شده را داخل انجیر‌ها بریزید.

انجیر‌ها را داخل قابلمه کنار هم بچینید؛ شیر را هم به مواد درون قابلمه اضافه کنید.

قابلمه را روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا شیر بجوشد و جذب انجیر‌ها شود.

پس از اینکه شیر به خوبی جذب انجیر‌ها شد شعله گاز را خاموش کنید و انجیر‌ها را داخل سینی یا ظرفی مناسب بچینید.

عسل را داخل و روی انجیر‌ها بریزید.

روی انجیر‌ها را با خلال پسته تزئین کنید.

دسر را می‌توان حدود ۲ تا سه ساعت در یخچال گذاشت تا به خوبی جا بیفتد.

 

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: جام جهانی سلامت مهم ترین های 24 ساعت طب طب سنتی لاغری غذا سرطان سرطان سینه سلامت سیستم ایمنی محافظت خون عکس حوادث قتل تهران ایران فیلم زن جوان قتل وحید مرادی در زندان قاتل وحید مرادی کیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۶۹۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید

ایتنا - بر اساس یافته‌های پژوهش جدیدی که افراد مسن با خطر بالای حمله قلبی و انواع سکته‌ها را بررسی کرده، استفاده از جایگزین‌هایی برای نمک معمولی ممکن است با کاهش خطر مرگ، به ویژه مرگ در اثر بیماری‌ قلبی و سکته مرتبط باشد.
این تحقیق بر اساس فراتحلیل (متاآنالیز) چندین پژوهش که عمدتا در آسیا انجام شده‌اند، صورت گرفت. به گفته کارشناسان، آشپزی و فرهنگ غذایی‌ کشورهای آسیایی مصرف جایگزین‌های نمک را آسان‌تر می‌کند.

بنابر اعلام انجمن قلب ایالات متحده، مردم آمریکا حدود ۷۰ درصد سدیم مصرفی خود را از غذاهای بسته‌بندی‌شده و آماده دریافت می‌کنند نه از نمکی که موقع پخت‌وپز به غذا افزوده می‌شود.

بیش از ۹۷ درصد مردم نمی‌دانند چقدر سدیم در رژیم غذایی آن‌ها وجود دارد یا آن را دست‌کم می‌گیرند و متخصصان معتقدند نتایج این تحقیق که در مجله «سالنامه طب داخلی» (Annals of Internal Medicine) منتشر شد، می‌تواند همانند یک یادآوری‌کننده مفید در مورد مصرف سدیم اضافی عمل کند و به مردم کمک کند به جست‌وجوی جایگزین‌های احتمالی بروند. 

طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، رژیم‌های غذایی سرشار از سدیم سالانه به مرگ بیش از دو میلیون نفر در سراسر جهان منجر می‌شود.

البته همه بزرگسالان نباید فورا جایگزینی برای نمک در رژیم غذایی‌شان پیدا کنند. این پژوهش جدید هم به‌طور اختصاصی به افرادی پرداخته است که با خطر بیشتر حمله قلبی و سکته مواجه‌ بودند. این افراد که بیشتر در معرض خطر قرار دارند، باید در مورد روش‌های کاهش نمک در رژیم غذایی با پزشک‌ مشورت کنند، اما اولین قدم برای آن‌ها می‌تواند نگاه کردن به برچسب روی غذاهای بسته‌بندی‌شده باشد.

برای مثال فقط ۱۲ عدد چیپس ترتیلا از نشان تجاری دوریتوس (Doritos) حدود ۲۰۰ میلی‌گرم سدیم دارد. به این ترتیب براورد می‌شود که یک پاکت آن بیش از سه هزار میلی‌گرم سدیم داشته باشد.

کارشناسان پیشنهاد می‌کنند که روزانه به طور منظم غذا بخورید و میزان سدیم مصرفی را طبقه‌بندی یا مقدار آن را مشخص کنید و سپس در پایان روز، ببینید چگونه می‌توانید بهتر عمل کنید.

استفاده از ادویه‌هایی مانند پاپریکا، فلفل آسیاب‌شده، پودر پیاز، دارچین و زنجبیل جایگزین‌هایی هوشمندانه‌ برای نمک به شمار می‌روند.

طبق این متاآنالیز که در آسیا انجام شد، کاهش سدیم به مدت شش ماه خطر بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و بیماری‌های کلیوی را به میزان قابل‌توجهی کاهش داد. بنابراین با کنترل سدیم مصرفی می‌توان خطرات متوجه سلامتی را کم کنید و کیفیت زندگی را با افزایش سن بهبود ببخشید.

دیگر خبرها

  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • پیشگیری از بیماری های قلبی با سبک زندگی سالم
  • هشدار در انتخاب سرمربی خارجی برای بسکتبال/ قلبی که با ایرانی است
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • سه ویژگی نخست تواصی در مسیر «اخوت»
  • چاق ها، عصرها ورزش کنند
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • خود مراقبتی و تغذیه صحیح عاملی موثر در پیشگیری از بیماری‌های قلبی
  • این افراد مراقب باشند در خطر حمله قلبی اند
  • جسد پیرمرد ۷۰ ساله در ارتفاعات روستای دالاهو پیدا شد