Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری زنجان؛ اسداله درویش ‌امیری در جلسه ستاد تنظیم بازار استان، با بیان اینکه در شرایط فعلی مدیران و دستگاه های متولی نباید صرفاً به بخشنامه ها و دستورالعمل ها برای ساماندهی قیمت ها توجه داشته باشند، اظهار کرد: باید با اقدامات اجرایی در برخورد با گران فروشی و تخلفات عمل کرد و دستگاه های نظارتی نیز باید با افرادی که اقدام به احتکار کالا می کنند، برخورد لازم را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه باید منبع اصلی و سرچمشه بروز مشکلات در قیمت ها را شناسایی کرد، افزود: اگر قیمت برخی اقلام مهم در پایتخت کنترل نشود، نمی توان انتظار کنترل آن را در شهرستان ها داشت.
استاندار زنجان با اشاره به اینکه دولت برای تامین مواد اولیه و اقلام اساسی مردم، ارز 4200 تومانی اختصاص داده است، یادآور شد: افرادی که از این ارز دولتی استفاده کرده اند، باید متناسب با ارز دریافتی شان، اقلام خود را به فروش برسانند و پذیرفته شده نیست که قیمت برخی اقلام مهم همچون کود شیمیایی، ذرت و سویا بیش از قیمت معمول آن به فروش برسد.
وی بر ضرورت جدی نظارت دستگاه های متولی بر قیمت اقلام مختلف در بازار تاکید کرد و گفت: دستگاه های متولی وقتی مشاهده کنند حقی از مردم تضییع می شود، باید اقدام جدی کرده و در صورت نیاز موضوع به ستاد تنظیم بازار کشور اطلاع داده شود تا متناسب با اختیارات، اقدامات مقتضی صورت گیرد.
درویش امیری به محاسبه نرخ تورم صورت گرفته توسط سایت مرجع اقتصادی ایران اشاره کرد و گفت: مطابق با اطلاعات این سایت که نرخ تورم استان های کشور را در 12 ماهه سال گذشته بررسی کرده، زنجان با نرخ تورم 6.8 درصدی، جزء چند استان پایین به لحاظ نرخ تورم معرفی شده؛ این در حالی است که نرخ تورم کشور به صورت متوسط، 8.2 درصد بوده است.  
استاندار زنجان از حوزه بازرسی استانداری زنجان خواست اطلاعات ارائه شده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان را پالایش مجدد کرده و ارائه دهد و معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری زنجان نیز موظف شد افزایش قیمت ها را به معاونت اقتصادی وزارت کشور و دبیرخانه ستاد تنظیم بازار دولت انعکاس دهد.
وی با بیان اینکه تمامی افرادی که در استان ارز دولتی برای واردات دریافت کرده اند، باید مشخص شوند، افزود: ضروری است تا بانک هایی که در تخصیص ارز اختیاراتی داشته اند، در این راستا اقدامات لازم را داشته باشند، همچنین باید نوع فعالیت و محصولات وارد شده توسط این افراد احصا گردد.
درویش امیری خواستار برگزاری جلساتی با نمایندگان اصناف استان توسط مدیران دستگاه های اجرایی شد و تاکید کرد: از ظرفیت اتحادیه های صنفی استفاده لازم صورت گیرد و تصمیمات اتخاذ شده در این خصوص در شورای اداری استان به تمامی مدیران ابلاغ شود.
استاندار زنجان با بیان اینکه صدا و سیما در این شرایط حساس و دارای اهمیت، باید همکاری حداکثری داشته باشد، افزود: باید اطلاع رسانی دقیق و درستی از وضعیت بازار و شرایط نظارتی آن به مردم صورت گیرد و نباید این تصور در جامعه ایجاد شود که کسی پاسخگو نیست. به طوری که تمامی مدیران از طریق سامانه 111 با مردم ارتباط گرفته و به سوالات آن ها پاسخ دهند و این موضوع به تمامی آنها تکلیف می شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۶۹۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، بر اساس مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن خام در فهرست کالاهای مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی قرار گرفت.

بر اساس اصلاحیه مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن به فهرست کالاهای مشمول دریافت ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۳ اضافه شد.

در فهرست قبلی انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان، کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولدهای دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی مشمول دریافت ارز ترجیحی برای سال ۱۴۰۳ اعلام شد.

چرا برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج رسما اعلام نمی‌شود؟

در فهرست قبلی برنج و روغن از فهرست کالاهای مشمول ارز ترجیحی حذف شده بود که با پیگیری مسئولان وزارتخانه جهاد کشاورزی دوباره مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی شد.

بنابر آمار گمرک جمهوری اسلامی سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالاهای اساسی اختصاص می‌یابد.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که واردات این دو محصول با ارز ارزان باعث تعادل قیمت آنها در بازار می‌شود که اختصاص ارز گرانتر امکان داشت قیمت ها را در بازار بالاتر ببرد.

کشور سالانه حدود یک میلیون تن برنج وارد می‌کند و ۹۰ درصد نیاز روغن را از طریق واردات تامین می‌کند.

کد خبر 849594 برچسب‌ها ارز - بازار داخلی روغن برنج کالاهای اساسی

دیگر خبرها

  • انبار‌های هلال‌ احمر نیاز به تقویت جدی دارند/ وزارت کشور منابع مالی را تامین کند
  • پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روزچهارشنبه هجدهم اردیبهشت
  • نانوایی‌های پدافندی در یزد ایجاد شد
  • جمع آوری ۱۰ هزار تن اقلام بهداشتی و درمانی برای مردم غزه
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار