Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@11:36:41 GMT

وزیر کشور: دولت درحال تست طرح آب‌های ژرف است

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۷۲۳۰۰

رحمانی فضلی با بیان این‌که «سیستان با کم آبی مواجه است»، افزود: دولت طرح آب‌های ژرف را دارد تست می‌کند که امیدواریم به نتیجه برسد . ناطقان: عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در دیدار با بزرگان و معتمدان زابل، افزود: راه توسعه در همه مناطق کشور واگذاری اختیارات و ظرفیت‌ها به خود مردم است. یکی از راه‌های اداره کشور در دوران تحریم این است تا به استان‌ها اختیارات بیشتری در زمینه‌های اقتصادی دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: خدمت مقام معظم رهبری هم گفتیم سیستان و بلوچستان شرایط بحرانی دارد، طرح توسعه برای ۳ استان نوشتیم که سیستان و بلوچستان جزو این استان‌هاست. واقعیت این‌که منطقه  سختی و مشکلات دارد  قبول داریم و طبیعت خداست و ما این را حکمت الهی میدانیم .
وی گفت: دو کارگروه ویژه مرز داریم که یک کارگروه شورای توسعه‌ای شرق و غرب است و ۹ استان مرزی عضو هستند، یکی از اقدامات آن این است که ریسک امنیتی سرمایه‌گذاری در این استان‌ها را دولت قبول کند
وزیر کشور افزود: سرمایه‌گذاری‌هایی که در مناطق مرزی صورت می‌گیرد میزان سود آن باید به نسبت کمتر باشد . تصمیمات ما برای کل مرزهای کشور است دولت همه جانبه به مرز نگاه می‌کند، از نظر امنیتی، تجاری، اقتصادی و فرهنگی منافع مرز باید برای همه باشد .اگر برسیم به جایی که بدانیم منافع مردم با مرز بیشتر تامین می‌شود، قطعا کار خواهیم کرد، اما با توجه به مشکلات عظیمی که در کشور با آن مواجه هستیم باید با تدبیر عمل کنیم .
وی گفت: جمهوری اسلامی در این ۴۰ سال، فراز و فرودهای زیادی داشته است و با همان روش‌های تحریمی در حال پیشرفت است . زابل سابقه تاریخی و تمدنی بسیار بالایی دارد از نظر رشادت مردمی و ایستادگی در مقابل بیگانگان زبان زد است .
وی با بیان این‌که «سیستان با کم آبی مواجه است»، افزود: دولت طرح آب‌های ژرف را دارد تست می‌کند که امیدواریم به نتیجه برسد .
رحمانی فضلی با اشاره به این‌که « آوردن گاز به منطقه مقدمه صنعت است»، گفت: منطقه آزاد تحول ایجاد خواهد کرد، تشخیص کارشناسی دولت همین مناطقی است که ارائه شده است با همه این ویژگی‌های مثبت و مهم منطقه، باید روش‌ها و شیوه‌های خاص را دنبال کنیم . امروز در سه جلسه شورای تامین، اقتصاد مقاومتی و شورای اداری شرکت خواهم کرد که امیدوارم نتایج بسیار خوبی به دنبال داشته باشد .
وی با اشاره به این‌که «محور و عامل موثر توسعه در منطقه مردم هستند»، افزود: دولت مصمم است در این شرایط خاص کشور به سیستان و بلوچستان کمک کند، گام‌هایی که در دست دارد ماندگار است .
وی با بیان این‌که «باید از دولت طلب طرح‌های بزرگ و توسعه‌ای را داشته باشیم»، ادامه داد: عزت مردم را باید عزیز بداریم، اگر فقیر هستیم باید با سیلی صورت را سرخ نگه داریم، باید تلاش کنیم از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم .همه می‌دانیم مناطق مرزی ما به ویژه سیستان و بلوچستان عقب افتادگی دارد که باید به آن رسیدگی کرد.
منبع: ایسنا برچسب ها: وزیر کشور ، سیستان و بلوچستان ، مرزهای کشور

منبع: ناطقان

کلیدواژه: وزیر کشور سیستان و بلوچستان مرزهای کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۷۲۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور

به گزارش همشهری آنلاین، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

کد خبر 849149 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم سازمان هواشناسي باران

دیگر خبرها

  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند
  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور