Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی محمد شاعری در رابطه با آبیاری مزارع کشاورزی با آب فاضلاب شهری گفت: اراضی کشاورزی وسیعی وجود دارد که با فاضلاب شهری تهران آبیاری می‌شوند، محصولاتی همچون پیاز،هویج و انواع سبزیجات‌،صیفی‌جات با فاضلاب شهری آبیاری می‌شوند که باعث آلودگی این محصولات شده‌ و باید نهاد های متولی کنترل‌های لازم را انجام بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم نکاء، بهشهر و گلوگاه درمجلس شورای اسلامی آبیاری مزارع کشاورزی با آب فاضلاب شهری را بر خلاف قانون و مقررات دانست و گفت: کنترل سلامت محصولات کشاورزی برعهده وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمان محیط زیست است. وزارت جهاد کشاورزی اجازه آبیاری مزارع کشاورزی با آب فاضلاب شهری را به هیچ عنوان نباید بدهد، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمان محیط زیست هم نقش نظارتی و کنترلی دارند و می‌بایست نظارت بیشتری داشته باشند.

شاعری افزود: شهرداری‌ نیز باید در میادین میوه و تربار نظارت و کنتزل‌های لازم را داشته باشد و اجازه عرضه این محصولات را ندهند.

وی با تاکید بر عدم وجود نقص قانون در رابطه با آلودگی‌های محصولات کشاورزی و خاک گفت: در حال حاضر قانون حفاظت از خاک نیز در حال تصویب است. دراین لایحه آلودگی و تخریب و مصادیق آن و آلوده کننده و تخریب کننده خاک و نحوه برخورد قانونی با آنها تعیین شده است. این قانون یکی از مترقی‌ترین قانون‌هایی هست که به زودی در مجلس تصویب خواهد شد و بعد از تایید شورای نگهبان به دستگاه ‌های اجرایی ابلاغ خواهد شد .

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کشاورزی شورای اسلامی قانون محصولات کشاورزی درمان و آموزش پزشکی محیط زیست وزارت جهاد کشاورزی وزارت بهداشت درمان لایحه خاک شورای نگهبان قانون کشاورزی محصولات کشاورزی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۷۲۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اقتصاد، وزرای امور اقتصادی و دارایی و جهاد کشاورزی در نشستی، راهکارهای تأمین مالی برای توسعه سیصد هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور در استان‌های خوزستان، گیلان و مازندران را بررسی کردند.

در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکارهای تأمین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تأمین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکارهایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تأمین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تأمین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم‌گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

کد خبر 6097062

دیگر خبرها

  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی