Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@00:10:46 GMT

آیت‌الله احمد جنتی زندگی خود را روایت می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۷۳۹۳۳

آیت‌الله احمد جنتی زندگی خود را روایت می‌کند

کتاب "آیت‌الله احمد جنتی به روایت اسناد" توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی چاپ می‌شود. ۱۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۷ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، محمدحسن روزی‌طلب، معاون اسناد و کتابخانه مرکز اسناد انقلاب اسلامی از انتشار کتاب "آیت‌الله احمد جنتی به روایت اسناد" خبر داد.

روزی‌طلب با تاکید بر لزوم شناساندن افراد تاثیرگذار در نهضت اسلامی به نسل جوان یادآور شد: اسناد و گزارش‌های به جا مانده از دوران رژیم پهلوی از جمله مهم‌ترین منابع در جهت شناخت افراد و شخصیت‌های تاریخی است و انتشار این اسناد می‌تواند بسیاری از گره‌های تاریخی را باز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وظیفه مهم هم بر عهده موسسات و مراکز تاریخی است که با ارائه تصویر کاملی از این افراد، جوانان را در جهت شناخت چهره‌های مهم انقلاب اسلامی یاری کند.

معاون اسناد و کتابخانه مرکز اسناد انقلاب اسلامی ادامه داد: متاسفانه برخی از این چهره‌های مهم و تاثیرگذار در انقلاب اسلامی تاکنون چنان که شایسته است به نسل جوان معرفی نشده‌اند که از آن جمله می‌توان به شخصیت بی‌‌نظیر آیت‌الله احمد جنتی اشاره کرد. از این رو در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، کتاب "آیت‌الله احمد جنتی به روایت اسناد" از سوی موسسه فرهنگی هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی آماده شده تا در اختیار علاقمندان قرار بگیرد تا ضمن مرور فعالیت‌های مبارزاتی آیت‌الله جنتی، جوانان با شخصیت این عالم مبارز بیشتر آشنا شوند.

محمدحسن روزی‌طلب در معرفی این اثر گفت: کتاب "آیت‌الله احمد جنتی به روایت اسناد" شامل تمامی نامه‌ها، تلگراف‌ها و اسناد مربوط به مبارزات آیت‌الله جنتی با رژیم ستم شاهی است. زندگینامه آیت‌الله جنتی بخش ابتدایی کتاب را شامل می‌شود. این زندگینامه بر اساس سیر وقایع تاریخی پس از سال 1305 به نگارش در آمده و منبع اصلی این بخش، خاطرات ثبت شده ایشان در مرکز اسناد انقلاب اسلامی است.

معاون اسناد و کتابخانه مرکز اسناد انقلاب اسلامی همچنین از انتشار حدود از 200 سند درباره آیت‌الله جنتی در این کتاب خبر داد و افزود: برای نخستین بار در این کتاب نزدیک به 200 سند مربوط به فعالیت‌های سیاسی و تبلیغی آیت‌الله جنتی به چاپ رسیده است که نامه‌های رد و بدل شده میان آیت‌الله جنتی و دیگر انقلابیون، انتقال اخبار مبارزات به زبان عربی، متن تلگراف‌های امضا شده، برگه‌های بازجویی و اسناد مربوط به تبعید ایشان به خارک و اسد‌آباد،‌ گزارش‌های ساواک از فعالیت‌های ایشان و نیز مشخصات فردی آیت‌الله جنتی با دستخط خودشان بخشی از این اسناد است که برای نخستین بار در این کتاب به چاپ می‌رسد.

انتهای پیام/

R1386/P1439/S4,35/CT12 واژه های کاربردی مرتبط کتاب و ادبیات

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کتاب و ادبیات کتاب و ادبیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۷۳۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سر فصل انقلاب اسلامی به معنویت و انسانیت اختصاص یابد

ایسنا/فارس نماینده ولی فقیه در استان فارس با یادآوری این نکته که انقلاب اسلامی انقلاب، معنویت و انسانیت بود، خواستار اختصاص سرفصل انقلاب اسلامی به این دو مقوله شد.

آیت‌الله لطف الله دژکام امروز، ۵ اردیبهشت در آئین نکوداشت و تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری، با بیان اینکه انقلاب اسلامی انقلاب معنویت و انسانیت بود و سرفصل خدمات انقلاب اسلامی را ما باید به این بخش اختصاص دهیم، گفت: انقلاب اسلامی یک حرکت معنوی بود که در روزگار خالی شدن جهان از معنویت، مردم را به پیروی از تعالیم قرآن کریم و فریاد پر تاثیر امام راحل دعوت کرد.

امام جمعه شیراز با اشاره به اینکه این معنویت، تنها به بحث عواطف انسانی محدود نمی‌شود، گفت: چیزی که پیشنهاد انقلاب اسلامی برای همه جهان بشریت است، حاصل دعوت ۱۲۴ هزار پیامبر است و از این موضوع نباید غافل باشیم و باید این پیام انقلاب اسلامی با یک طنین خیلی قوی‌تر به جامعه ما و جهان پیرامون ما مخابره شود.

آیت‌الله دژکام افزود: متاسفانه در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، چون یک گفتمان عدالت خواهی در دنیا وجود نداشت و خود ما هم رسانه قدرتمندی نداشتیم، بحث عدالت‌خواهی، احسان و نیکوکاری نتوانست در جنبه اصلی خود که پیام انقلاب باشد نقش‌آفرینی کند و گاهی به نظر می‌آید که فقط چند موسسه در کار خِیر سهیم هستند، در حالیکه این تنها یک گوشه کار است.

وی با بیان اینکه اگر بتوانیم یک نفر از جامعه بشری را به سمت کارهای نیک هدایت کنیم، کار بزرگی انجام داده‌ایم، گفت: ما با این حرکت می‌خواهیم پیام کمیته امداد و پیام عدالت‌خواهی امام راحل را به همه جهان، ولو با یک کار کوچک، گوشزد کنیم.

به گزارش ایسنا، در مراسم تجلیل از خیرین استان فارس، از خانواده شهید محسن صداقت که در حمله رژیم غاصب صهیونیستی به سفارت ایران در سوریه به شهادت رسید نیز تجلیل شد.

شهید صداقت تا آخرین روزهای عمر خود، سرپرستی ۱۵ کودک یتیم را برعهده داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روایتگری پیشمرگان مسلمان، اسناد ناطق روایت آزادسازی سنندج است
  • کتاب «چالش‌های تاریخی» اثر سلیمی نمین رونمایی شد
  • سید احمد خاتمی، خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • سر فصل انقلاب اسلامی به معنویت و انسانیت اختصاص یابد
  • کتاب «چالش‌های تاریخی» اثر سلیمی نمین رونمایی شد
  • جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی است
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌ها
  • کتاب «اُمّ علاء» نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • آیت‌الله جنتی: کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی هستند
  • ختم غائله‌ی شهرنو به روایت شیخ حسین انصاریان/ قسمت ۱