Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه مشترک شورای گسترش و شورای تخصصی روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تشکیل و بر تغییر مسیر روابط عمومی و تغییر نگرش روابط عمومی تأکید شد.

به گزارش خبرگزاری آنا، دکتر علی اعتقاد از استادان روابط عمومی در جلسه مشترک شورای گسترش و شورای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان که با حضور دبیر هیات امنای استان، رؤسای واحدها، معاونان واحد زاهدان و مدیران روابط عمومی استان در سالن علامه طباطبایی واحد زاهدان برگزار شد با توجه به وضعیت عملکرد روابط عمومی‌های کشور گفت: «در حوزه روابط عمومی سه سه نوع عملکرد وجود دارد عملکرد توجیه‌گر، تبیین‌گر و تحلیل‌گر که متاسفانه اکثر روابط عمومی‌های کشور در حوزه توجیه‌گر عمل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با بیان اینکه در حوزه روابط عمومی کار علمی و پژوهشی چاپی به تعداد کم انجام شده است، عنوان کرد: «پس از 65 سال که از ورود این علم به کشور می‎گذرد متاسفانه تاکنون فقط 70 جلد کتاب در این حوزه منتشر شده است.»

اعتقاد افزود: «بیش از 65 هزار کارگزار روابط عمومی در کشور مشغول تلاش در این حوزه بوده و از این تعداد فقط 15 درصد دارای تحصیلات مرتبط هستند.»

دبیر هیات امنا و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز با تأکید بر اهمیت نقش روابط عمومی در تبیین و شفاف سازی عملکرد سازمان‌ها و ادارات گفت: «روابط عمومی به عنوان بخش پویای دانشگاه می‎تواند فضای رکود و سکون را از دانشگاه دور کند و جاذبه را برای حرکت دانشجو به وجود آورد.»

دکتر سلطانعلی میر با توجه به ارائه راهکارهای مناسب برای جذب دانشجو و درآمدزایی دانشگاه، بر راه‌اندازی رشته بر اساس نیازسنجی منطقه‌ای تأکید کرد.

در ادامه این جلسه درباره راهکارهای مناسب برای تبلیغات در حوزه جذب دانشجو بحث و تبادل نظر شد و آمایش رشته‌ها به صورت تخصصی بررسی شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۷۴۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت‌ های حوزه حمل و نقل و مسکن بررسی شد

تین نیوز

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس از نشست مشترک با رئیس مرکز پژوهش های مجلس در خصوص بررسی اولویت های کشور در حوزه حمل و نقل و مسکن خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از خانه ملت، عبدالجلال ایری، در تشریح نشست مشترک اعضای کمیسیون عمران با رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی گفت: نشست با حضور آقای بابک نگهداری رئیس مرکز پژوهش های مجلس و معاونان وی برگزار شد

این نماینده مردم در مجلس عنوان کرد: رئیس مرکز پژوهش ها در این جلسه گزارشی از برنامه ها و اولویت های سال جاری کشور در حوزه های حمل و نقل و مسکن ارائه کرد. یکی از موضوعاتی که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت، ضرورت ارتقای خدمات و ایمنی در حوزه حمل و نقل با حضور و مشارکت مردم و نیز افزایش بهره وری کشور از مزیت های کریدوری بود. در حوزه کاهش تصادفات نیز مطابق با قانون برنامه هفتم پیشرفت برنامه و سیاست هایی را تدوین کرده بودند که در صورت اجرا می تواند بسیار موثر باشد.

وی ادامه داد: در حوزه مسکن نیز به پیشرفت کمتر از انتظار قانون جهش تولید مسکن اشاره کرده و معتقد بودند در این شرایط با افزایش تولید خانه های استطاعت پذیر، تقویت تسهیلات و حمایت های دولتی و نیز رفع موانع تولید بخش خصوصی می توانیم نسبت به مهار تورم در این حوزه اقدام کنیم، چرا که در سه سال اخیر شاهد افزایش سرسام آور تورم در این حوزه بودیم که موجب افزایش فشار به طبقه کم درآمد جامعه شده است.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ضرورت ارتقای استطاعت خرید مسکن و افزایش مسکن استیجاری حمایتی در جهت بهبود وضعیت بازار مسکن تاکید کرد: رییس مرکز پژوهش ها همچنین در این جلسه راه کارها و پیشنهاداتی را برای بهبود وضعیت مسکن در کشور را با بررسی اقدامات سایر کشورهای ارائه کرد.

این نماینده مردم در مجلس عنوان کرد: در حال حاضر وضعیت مسکن در شرایط نامناسبی قرار داشته و ما در مجلس در حال تلاش هستیم به برنامه مطلوبی برای مدیریت بازار مسکن و اجرای دقیق قانون جهش تولید مسکن و رونق ساخت و عرضه خانه برسیم تا سهم تامین مسکن را در سبد هزینه های خانواده ها که به شدت رشد داشته است را کاهش دهیم. در این مسیر هم معتقدیم باید از سیاست های متنوع بهره برد و یک نسخه واحد برای تمامی مناطق کشور اثربخشی نخواهد داشت. برنامه های مرکز پژوهش ها بسیار خوب بوده و دیدگاه بسیار خوبی به نمایندگان به ویژه اعضای کمیسیون عمران می دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی مجلس می‌شوند
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی خانه ملت می‌شوند
  • اولویت‌ های حوزه حمل و نقل و مسکن بررسی شد
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است
  • رئیسی: ایران امنیت پاکستان را امنیت خود می‌داند
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد
  • تأکید رئیسی بر نقش مؤثر مجالس ایران و پاکستان در تسهیل و تسریع ارتقای روابط فیمابین
  • تأکید رئیسی بر نقش مجالس ایران و پاکستان در ارتقای روابط