Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت امروز (یکشنبه)؛ گزارش خردادماه ارزشیابی خودروهای ساخت داخل در اداره کل خودرو و نیرو محرکه را منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، در بخش سواری خودروهای پژو 2008 ایران خودرو، نیومزدا3 شرکت بهمن موتور و سوزوکی گرند ویتارا شرکت ایران خودرو خراسان در گروه قیمتی بیش از یک هزار میلیون ریال، چهار ستاره کیفی به دست آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این خودروها در ارزشیابی پیشین (اردیبهشت ماه) نیز چهار ستاره گرفته بودند.

* در گروه قیمتی 750 میلیون تا یک هزار میلیون ریال نیز خودروهای هیوندا 20i کرمان موتور، هاوال H2 بهمن موتور و کیاسراتوی شرکت سایپا موفق به دریافت چهار ستاره کیفی شدند.

تیگو5 مدیران خودرو و JAC-S5 کرمان موتور و هایما S7 اتوماتیک ایران خودرو خراسان با کسب سه ستاره کیفی در رتبه بعدی قرار گرفتند.

* در رده قیمتی 500 میلیون تا 750 میلیون ریال B30 از شرکت بهمن موتور چهار ستاره کیفی گرفت.

آریزو 5 مدیران خودرو، آریواتوماتیک و آریو دنده‌ای سایپا بن‌رو، چانگان CS35 سایپا- سیتروئن و برلیانس H330 شرکت پارس خودرو توانستند سه ستاره کیفی به دست آوردند.

در این کلاس قیمتی لیفان X60 کرمان موتور 2 ستاره کیفی را به خود اختصاص داد.

* در دامنه قیمتی 250 میلیون تا 500 میلیون ریالی چهار ستاره کیفی به رنو ساندرو و پارس تندر پارس خودرو و همچنین پژو207 و پژو207 اتوماتیک، تندر90 پلاس و تندر90 پلاس اتوماتیک ایران خودرو رسید.

تندر90، رانا، دنا پلاس، پژو206 و پژو 206SD از ایران خودرو به همراه تندر90 پارس خودرو نیز سه ستاره کیفی را به خود اختصاص دادند.

همچنین خودرو NEW MVM315 مدیران خودرو، سورن و سمند تبریز شرکت ایران خودرو تبریز، پژو پارس صنایع خودروسازی فردا، پژو پارس ایران خودرو مازندران، پژوپارس ایران خودرو کرمانشاه و پژو 405 ایران خودرو خراسان 2 ستاره به دست آوردند.

دنا و دانگ فنگ H30 از محصولات ایران خودرو، تیبا2 شرکت سایپا به همراه تیبا و ساینای شرکت سایپا- سیتروئن نیز 2ستاره ای شدند.

* در کلاس قیمتی کمتر از 250 میلیون ریال نیز X131 و X132 شرکت سایپا و همچنین X131 پارس خودرو 2 ستاره به دست آوردند.

یک ستاره نیز نصیب X 111 شرکت سایپا شد.
 
** هفت نوع خودرو سنگین با چهار ستاره
* در گروه خودروهای کشنده، ولوو FH500 شرکت سایپا دیزل و کشنده اسکانیا G410 ماموت دیزل چهار ستاره کیفی را از آن خود کردند.

همچنین کشنده FAWJ6 سیبا موتور توانست یک ستاره کیفی بگیرد.

* در گروه کامیونت، کامیونت ایسوزو NPR75K و ایسوزو NMR85 بهمن دیزل و هیوندای HD65 ایران خودرو دیزل چهار ستاره کیفی به دست آوردند.

2 ستاره به کامیونت الوند سایپا دیزل رسید.

* در بخش کامیون نیز کامیون های ایسوزو NPR75M و ایسوز FVZ بهمن دیزل چهار ستاره کیفی کسب کردند.

کامیون FAWTigerV8 سیبا موتور 2 ستاره را به خود اختصاص داد.

* اتوبوس بین شهری اسکانیا 4212 مارال شرکت عقاب افشان در گروه اتوبوس با سه ستاره کیفی صدرنشین شد.

مینی بوس ایسوز SAHAR بهمن دیزل در گروه مینی بوس نیز سه ستاره به دست آورد.
 
** سه ستاره؛ بالاترین کیفیت وانت های تولیدی
بر اساس این گزارش در گروه وانت، وانت تندر شرکت ایران خودرو با دریافت سه ستاره کیفی، بالاترین کیفیت را در رده قیمتی پایین تر از 500 میلیون ریال به خود اختصاص داد.

وانت‌ مزدا کارا 2000 تک کابین بهمن موتور و وانت سایپا 151 شرکت سایپا بن‌ رو با کسب 2 ستاره کیفی در رده بعدی جای گرفتند.

وانت‌های‌ مزدا کارا 2000 دوکابین بهمن موتور، آریسان ایران خودرو دیزل و وانت‌های‌ نیسان تک سوز و دوگانه سوز زامیاد نیز یک ستاره کیفی را از آن خود کردند.

خودروسازان ایرانی بهار امسال با تولید 336 هزار و 699 دستگاه، رشد 9.4 درصدی را در همسنجی با دوره مشابه سال 1396 رقم زدند. سه ماهه نخست پارسال 307 هزار و 666 دستگاه خودرو ساخته شده بود.

تا پایان خردادماه 244 دستگاه ون در کشور تولید شد که با توجه به تولید 210 دستگاه ون در مدت مشابه پارسال، افزایش 16.2 درصدی را تجربه کرد.

در سه ماه نخست امسال 14 هزار و 80 دستگاه وانت در کشور تولید شد که با احتساب 13 هزار و 9 دستگاه تولیدی خرداد ماه 1396، افزایش 8.2 درصدی داشت.

تولید مینی بوس و میدل باس در سه ماه نخست امسال با افزایش 131.3 درصدی همراه بود. بر این اساس، تا پایان خردادماه امسال 488 دستگاه از این خودروها در کشور تولید شد.

تا پایان خردادماه امسال تولید کامیونت، کامیون و کشنده سه هزار و 848 دستگاه خودرو و پارسال سه هزار و 30 دستگاه بود که افزایش 27 درصدی را ثبت کرد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست خودرو سنگین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۷۷۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ 6 ماشین هیبریدی در ایران؛ از سدان تا شاسی بلند

تین نیوز

بررسی های علمی نشان می دهد تا سال ۲۰۴۰، میزان تولید خودروهای برقی از میزان تولید خودروهای احتراق داخلی (بنزینی) پیشی خواهد گرفت و این خودروها یکه تاز عرصه صنعت خودروسازی جهان خواهد شد.

به گزارش تین نیوز، در سال های اخیر، بازار خودروهای هیبریدی در ایران نیز شاهد رشد قابل توجهی بوده است. اگر شما قصد خرید ماشین های هیبریدی موجود در ایران را دارید، ما در این مقاله، مشخصات ۶ تا از بهترین ها را برای شما شرح خواهیم داد. پس از مطالعه این مقاله، با اطلاعات کامل، می توانید مناسب ترین خودرو را با توجه به نیاز خود انتخاب کنید.

1. نیسان سیلفی هیبرید؛ یکی از ماشین های هیبریدی در ایران با دو موتور

نیسان سیلفی هیبرید، که با تکنولوژی e-Power شرکت نیسان عرضه می شود، یک خودرو سدان متوسط است که با تلفیقی از موتور بنزینی و الکتریکی، تجربه ای مشابه به خودروهای الکتریکی کامل را ارائه می دهد. این مدل یک موتور بنزینی دارد که به عنوان ژنراتور عمل کرده و بدون این که مستقیماً چرخ ها را به حرکت درآورد، باتری های موتور الکتریکی را شارژ می کند. موتور الکتریکی این خودرو توانایی تولید ۳۰۰ نیوتن متر گشتاور دارد و به لحاظ مصرف سوخت، نیسان سیلفی هیبرید توانایی رسیدن به مصرف ۲۵.۶ کیلومتر بر لیتر را دارد. اگر قصد خرید این خودرو را دارید، شرایط فروش اقساطی نیسان سیلفی هیبرید، فرصتی استثنایی برای خرید است.

2. تویوتا chr هیبریدی؛ ماشین هیبریدی در ایران برای رانندگی نرم و کم مصرف در شهر

تویوتا CHR هیبریدی یک خودروی کراس اوور کوچک است که با فناوری هیبریدی پیشرفته تویوتا عرضه می شود. این خودرو در دو نسخه موتور هیبریدی، ۱.۸ لیتری با قدرت ۱۲۲ اسب بخار و نسخه ۲.۰ لیتری با ۱۸۴ اسب بخار قدرت تولید شده است. این مدل ها بر بهره وری سوخت و کاهش انتشار دی اکسید کربن، تکیه دارند.

امکاناتی مانند سیستم های ایمنی پیشرفته، صفحه نمایش دیجیتالی قابل تنظیم و اتصالات مدرن، تویوتا CHR هیبریدی را به خودرویی مدرن تبدیل کرده است. این خودرو به دلیل ابعاد مناسب و عملکرد هیبریدی، یک انتخاب مطلوب برای کسانی است که به دنبال یک رانندگی نرم و کم مصرف در شهر هستند. برای استعلام قیمت تویوتا chr هیبریدی یا حتی خرید اقساطی این خودرو، به سایت های معتبری مانند سپند خودرو مراجعه کنید.

3. تویوتا کمری هیبرید؛ یکی از بهترین انتخاب ها برای خریداران ماشین های هیبریدی موجود در ایران

تویوتا کمری هیبرید یک سدان با کیفیت بالا است که به سیستم هیبریدی شرکت تویوتا مجهز شده است. این خودرو با موتور بنزینی ۲.۵ لیتری و یک موتور الکتریکی، قدرتی معادل ۲۰۸ اسب بخار تولید می کند. تویوتا کمری هیبرید برای داشتن تعادلی مناسب بین کارایی و راحتی طراحی شده و با مصرف سوخت تخمینی ۲۱.۶۸ کیلومتر بر لیتر در شهر و ۲۲.۵۳ کیلومتر بر لیتر در بزرگراه، از نظر مصرف سوخت بسیار مقرون به صرفه است. این خودرو همچنین با طراحی داخلی جذاب و امکاناتی نوین، تجربه رانندگی لذت بخشی را ارائه می دهد.

4. هیوندای سوناتا هیبرید؛ یک سدان متوسط هیبریدی با موتور بنزینی و موتور الکتریکی

هیوندای سوناتا هیبرید، یک سدان متوسط است که با موتور بنزینی ۲.۰ لیتری چهار سیلندر و یک موتور الکتریکی ۵۱ کیلوواتی همراه شده است. این ترکیب قدرتی معادل ۱۹۲ اسب بخار تولید می کند و انتقال قدرت آن از طریق یک گیربکس شش سرعته اتوماتیک به چرخ های جلو صورت می گیرد. سوناتا هیبرید علاوه بر عملکرد قوی، مصرف سوخت بسیار خوبی دارد و در نمونه های استاندارد، مصرف سوخت ترکیبی حدود ۱۹ کیلومتر بر لیتر در شهر یا بزرگراه برای این خودرو تخمین زده شده است.

5. کیا اپتیما هیبرید؛ ترکیبی از کارایی بالا در مصرف سوخت و عملکرد قوی موتور

کیا اپتیما هیبرید با یک موتور بنزینی ۲.۰ لیتری چهار سیلندر و یک موتور الکتریکی، به عنوان یک سدان متوسط شناخته می شود. این ترکیب قدرتی معادل ۱۹۲ اسب بخار تولید می کند و گشتاوری برابر با ۲۷۱ پوند-فوت دارد. سیستم هیبریدی این خودرو از نوع موازی است و شامل یک باتری لیتیوم-یون پلیمر با ولتاژ ۲۷۰ ولت می شود. کیا اپتیما هیبرید با یک گیربکس اتوماتیک شش سرعته تجهیز شده و سیستم انتقال قدرت به چرخ های جلو دارد.

6. لکسوس NX هیبرید؛ از خودروهای شاسی بلند هیبریدی در ایران

لکسوس NX هیبرید، یک شاسی بلند با طراحی مدرن و فناوری پیشرفته است. این خودرو با موتور هیبریدی لکسوس ارائه شده و شامل یک موتور بنزینی ۲.۵ لیتری و یک موتور الکتریکی است که در مجموع قدرتی برابر با ۲۴۰ اسب بخار تولید می کنند. مصرف سوخت ترکیبی آن ۵.۷ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر در شهر و ۶.۴ لیتر در بزرگراه است. با طراحی داخلی جادار و امکاناتی مانند سیستم ایمنی پیشرفته، NX هیبرید گزینه ای ایده ال برای خریداران خودروهای لوکس و دوستدار محیط زیست محسوب می شود.

خرید اقساطی خودرو های هیبریدی؛ انتخابی جذاب برای دوستداران محیط زیست

در این مقاله، ۶ تا از بهترین ماشین های هیبریدی در ایران را معرفی کردیم. این خودرو ها شامل نیسان سیلفی هیبرید، تویوتا chr هیبریدی، تویوتا کمری هیبرید، هیوندای سوناتا هیبرید، کیا اپتیما هیبرید و لکسوس NX هیبرید می شود. اگر قصد خرید هر یک از این خودروها را دارید، خرید با شرایط قسطی، فرصتی فوق العاده برای شما به ارمغان می آورد. برای بررسی شرایط خرید اقساطی هر یک از این خودروها، به وبسایت مجموعه سپند خودرو به آدرس (sepandkhodro.com) سر بزنید.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • خودروی ایسوزو D-MAX مدل 2024 چه مشخصاتی دارد؟
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • حبس هشت ساعته سایپا در اتوبوس بین شهری!
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک
  • مراجعه بیش از ۱۸ هزار دستگاه ناوگان سنگین به مرکز معاینه فنی جنوب کرمان
  • ◄ 6 ماشین هیبریدی در ایران؛ از سدان تا شاسی بلند