Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-27@05:31:47 GMT

۲۰ خودرو در خرداد ماه، ۴ ستاره کیفی گرفتند

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۸۰۵۲۳

رویداد۲۴-وزارت صنعت، معدن و تجارت امروز (یکشنبه) گزارش خردادماه ارزشیابی خودرو‌های ساخت داخل در اداره کل خودرو و نیرو محرکه را منتشر کرد.

اداره کل خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت براساس ارزشیابی خردادماه خود در گروه خودرو‌های سبک به ۱۳ نوع و در قسمت خودرو‌های سنگین به هفت نوع خودرو چهار ستاره کیفی داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت صنعت، معدن و تجارت امروز (یکشنبه) گزارش خردادماه ارزشیابی خودرو‌های ساخت داخل در اداره کل خودرو و نیرو محرکه را منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، در بخش سواری خودرو‌های پژو ۲۰۰۸ ایران خودرو، نیومزدا ۳ شرکت بهمن موتور و سوزوکی گرند ویتارا شرکت ایران خودرو خراسان در گروه قیمتی بیش از یک هزار میلیون ریال، چهار ستاره کیفی به دست آوردند.

این خودرو‌ها در ارزشیابی پیشین (اردیبهشت ماه) نیز چهار ستاره گرفته بودند.

در گروه قیمتی ۷۵۰ میلیون تا یک هزار میلیون ریال نیز خودرو‌های هیوندا ۲۰i کرمان موتور، هاوال H۲ بهمن موتور و کیاسراتوی شرکت سایپا موفق به دریافت چهار ستاره کیفی شدند.

تیگو ۵ مدیران خودرو و JAC-S۵ کرمان موتور و هایما S۷ اتوماتیک ایران خودرو خراسان با کسب سه ستاره کیفی در رتبه بعدی قرار گرفتند.

در رده قیمتی ۵۰۰ میلیون تا ۷۵۰ میلیون ریال B۳۰ از شرکت بهمن موتور چهار ستاره کیفی گرفت.

آریزو ۵ مدیران خودرو، آریواتوماتیک و آریو دنده‌ای سایپا بن‌رو، چانگان CS۳۵ سایپا- سیتروئن و برلیانس H۳۳۰ شرکت پارس خودرو توانستند سه ستاره کیفی به دست آوردند.

در این کلاس قیمتی لیفان X۶۰ کرمان موتور ۲ ستاره کیفی را به خود اختصاص داد.

در دامنه قیمتی ۲۵۰ میلیون تا ۵۰۰ میلیون ریالی چهار ستاره کیفی به رنو ساندرو و پارس تندر پارس خودرو و همچنین پژو ۲۰۷ و پژو ۲۰۷ اتوماتیک، تندر ۹۰ پلاس و تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک ایران خودرو رسید.

تندر ۹۰، رانا، دنا پلاس، پژو ۲۰۶ و پژو ۲۰۶SD از ایران خودرو به همراه تندر ۹۰ پارس خودرو نیز سه ستاره کیفی را به خود اختصاص دادند.

همچنین خودرو NEW MVM۳۱۵ مدیران خودرو، سورن و سمند تبریز شرکت ایران خودرو تبریز، پژو پارس صنایع خودروسازی فردا، پژو پارس ایران خودرو مازندران، پژوپارس ایران خودرو کرمانشاه و پژو ۴۰۵ ایران خودرو خراسان ۲ ستاره به دست آوردند.

دنا و دانگ فنگ H۳۰ از محصولات ایران خودرو، تیبا ۲ شرکت سایپا به همراه تیبا و ساینای شرکت سایپا- سیتروئن نیز ۲ ستاره‌ای شدند.

* در کلاس قیمتی کمتر از ۲۵۰ میلیون ریال نیز X۱۳۱ و X۱۳۲ شرکت سایپا و همچنین X۱۳۱ پارس خودرو ۲ ستاره به دست آوردند.

یک ستاره نیز نصیب X. ۱۱۱ شرکت سایپا شد.

هفت نوع خودرو سنگین با چهار ستاره

در گروه خودرو‌های کشنده، ولوو FH۵۰۰ شرکت سایپا دیزل و کشنده اسکانیا G۴۱۰ ماموت دیزل چهار ستاره کیفی را از آن خود کردند.

همچنین کشنده FAWJ۶ سیبا موتور توانست یک ستاره کیفی بگیرد.

در گروه کامیونت، کامیونت ایسوزو NPR۷۵K و ایسوزو NMR۸۵ بهمن دیزل و هیوندای HD۶۵ ایران خودرو دیزل چهار ستاره کیفی به دست آوردند.

۲ ستاره به کامیونت الوند سایپا دیزل رسید.

در بخش کامیون نیز کامیون‌های ایسوزو NPR۷۵M و ایسوز FVZ بهمن دیزل چهار ستاره کیفی کسب کردند.
کامیون FAWTigerV۸ سیبا موتور ۲ ستاره را به خود اختصاص داد.

* اتوبوس بین شهری اسکانیا ۴۲۱۲ مارال شرکت عقاب افشان در گروه اتوبوس با سه ستاره کیفی صدرنشین شد.

مینی بوس ایسوز SAHAR بهمن دیزل در گروه مینی بوس نیز سه ستاره به دست آورد.

سه ستاره؛ بالاترین کیفیت وانت‌های تولیدی

بر اساس این گزارش در گروه وانت، وانت تندر شرکت ایران خودرو با دریافت سه ستاره کیفی، بالاترین کیفیت را در رده قیمتی پایین‌تر از ۵۰۰ میلیون ریال به خود اختصاص داد.

وانت مزدا کارا ۲۰۰۰ تک کابین بهمن موتور و وانت سایپا ۱۵۱ شرکت سایپا بن رو با کسب ۲ ستاره کیفی در رده بعدی جای گرفتند.

وانت‌های مزدا کارا ۲۰۰۰ دوکابین بهمن موتور، آریسان ایران خودرو دیزل و وانت‌های نیسان تک سوز و دوگانه سوز زامیاد نیز یک ستاره کیفی را از آن خود کردند.

خودروسازان ایرانی بهار امسال با تولید ۳۳۶ هزار و ۶۹۹ دستگاه، رشد ۹.۴ درصدی را در همسنجی با دوره مشابه سال ۱۳۹۶ رقم زدند. سه ماهه نخست پارسال ۳۰۷ هزار و ۶۶۶ دستگاه خودرو ساخته شده بود.

تا پایان خردادماه ۲۴۴ دستگاه ون در کشور تولید شد که با توجه به تولید ۲۱۰ دستگاه ون در مدت مشابه پارسال، افزایش ۱۶.۲ درصدی را تجربه کرد.

در سه ماه نخست امسال ۱۴ هزار و ۸۰ دستگاه وانت در کشور تولید شد که با احتساب ۱۳ هزار و ۹ دستگاه تولیدی خرداد ماه ۱۳۹۶، افزایش ۸.۲ درصدی داشت.

تولید مینی بوس و میدل باس در سه ماه نخست امسال با افزایش ۱۳۱.۳ درصدی همراه بود. بر این اساس، تا پایان خردادماه امسال ۴۸۸ دستگاه از این خودرو‌ها در کشور تولید شد.

تا پایان خردادماه امسال تولید کامیونت، کامیون و کشنده سه هزار و ۸۴۸ دستگاه خودرو و پارسال سه هزار و ۳۰ دستگاه بود که افزایش ۲۷ درصدی را ثبت کرد.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ستاره کیفی خودروسازان ایرانی وزارت صنعت ارزشیابی خودرو رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۸۰۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش سازمان بورس، نوید خالقی اظهار داشت: از زمان اجرایی شدن دستورالعمل صدور مجوز تأسیس و فعالیت کارگزاری از اواخر خرداد ماه ۱۴۰۰ تاکنون، تعداد ۱۹ موافقت اصولی تأسیس شرکت کارگزاری در بازار سرمایه، صادر شده که ۱۱ مورد توانستند با احراز شرایط دستورالعمل، به مرحله تاسیس و ثبت شرکت نزد مرجع ثبت شرکت‌ها رسیده و ۱۰ شرکت کارگزاری، مجوز فعالیت خود را از سازمان بورس دریافت کرده‌اند.

رئیس اداره امور کارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: مطابق دستورالعمل، شروع به فعالیت شرکت‌های کارگزاری طی ۴ مرحله صورت می‌گیرد و شرکت کارگاری پس از «دریافت موافقت اصولی، تأسیس شرکت کارگزاری، دریافت مجوز‌های فعالیت شرکت کارگزاری و عضویت نزد ارکان بازار سرمایه» می‌تواند خدمت رسانی و فعالیت خود را آغاز کند.

وی با بیان این که اکنون با توجه به شرایط بازار درخواست‌ها برای تاسیس شرکت کارگزاری در نوسان است، گفت: بعد از کارگزاری‌های جدیدالتاسیس «پویان، هامرز، آسمان، اعتبار تابان، راهین، یزدان و آرتان» اخیرا سه شرکت جدیدالتاسیس به مرحله دریافت مجوز فعالیت رسیده‌اند.

خالقی تصریح کرد: مجوز فعالیت شرکت جدیدالتاسیس «پاداش و پویش» در بهمن ماه ۱۴۰۲ صادر شد که عضویت نزد ارکان بازار سرمایه را هم گذرانده شده و فعالیت خود را آغاز کرده اند.

وی افزود: در روز‌های آینده نیز مجوز فعالیت شرکت جدیدالتاسیس «ایده آل» صادر خواهد شد و این کارگزاری پس از طی مراحل اداری می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند. همچنین شرکت کارگزاری «خردمند» نیز مجوز تاسیس کارگزاری را از سازمان دریافت کرده است و نزد مرجع ثبت شرکت‌ها و سازمان به عنوان نهاد مالی به ثبت رسیده است.

خالقی با تاکید بر این که در حال حاضر هیچ‌گونه درخواست باز بلاتکلیف، برای تاسیس شرکت کارگزاری وجود ندارد، گفت: در حال حاضر در صنعت کارگزاری هیچ صفی برای دریافت مجوز وجود ندارد و متقاضیانی که برای تاسیس کارگزاری درخواست می‌دهند پس از تکمیل مدارک خود وفق دستورالعمل صدور مجوز تأسیس و فعالیت کارگزاری و گذراندن تشریفات قانونی و مقرراتی مندرج در همان دستورالعمل نتیجه به متقاضیان اعلام می‌شود و متقاضیانی که موافقت اصولی از سازمان دریافت می‌کنند باید تأییدیه‌های لازم را برای اعضای هیات مدیره و مدیر عامل پیشنهادی وفق دستورالعمل تأیید صلاحیت حرفه‌ای مدیران نهاد‌های مالی مصوبه شورای عالی بورس، دریافت کنند.

وی با اشاره به این که حدود ۸ درخواست برای تاسیس کارگزاری در جریان است، تاکید کرد: برخی از این درخواست‌ها نواقصی داشته که برای تکمیل پرونده به متقاضیان بازگردانده شده، برخی در حال تکمیل توسط متقاضیان بوده و برخی دیگر در مرحله مصاحبه هستند.

تشخیص کارگزاری‌های مجاز

رئیس اداره امور کارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار در پایان گفت: هر شخصی اعم از مشتریان، سهامداران و بانک‌ها که با شرکت‌های کارگزاری در ارتباط هستند، می‌توانند اطلاعات مربوط به لغو و صدور مجوز‌ها را با مراجعه به سامانه نهاد‌های مالی دارای مجوز به نشانی CFI.SEO.IR با جستجوی نام شرکت کارگزاری مدنظر از حوزه فعالیت شرکت کارگزاری و معتبر بودن مجوز‌های آن‌ها اطمینان حاصل کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • حبس هشت ساعته سایپا در اتوبوس بین شهری!
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند
  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • ◄ 6 ماشین هیبریدی در ایران؛ از سدان تا شاسی بلند