Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@15:02:16 GMT

توضیحات دانشگاه شریف در خصوص بازنشستگی یک استاد

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۸۱۴۰۱

توضیحات دانشگاه شریف در خصوص بازنشستگی یک استاد

دانشگاه شریف با اشاره به بازنشستگی دکتر گلشنی عضو هیات علمی این دانشگاه،با صدور اطلاعیه‌ای این امر را کاملا مطابق آیین‌نامه استخدامی اعضای هیات علمی ابلاغی سال 97 اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، متن این اطلاعیه دانشگاه شریف به شرح زیر است:

"بسمه تعالی
درخصوص بازنشستگی استاد گرامی و فرهیخته جناب آقای دکتر مهدی گلشنی موارد زیر جهت تنویر افکار دانشگاهیان اطلاع‌رسانی می‌گردد:

- طبق آیین‌نامه استخدامی اعضای هیأت علمی (مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ابلاغ شده در 27 اسفند سال 90)، سن بازنشستگی اعضای هیأت علمی با مرتبه استادی 70 سال و در صورت نیاز به خدمات عضو با موافقت رییس دانشگاه و تصویب هیأت محترم امناء 73 سال و در شرایط خاص با درخواست رییس دانشگاه و موافقت وزیر، حداکثر 76 سال می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


- در نامه 19 اسفند سال 96  قائم‌مقام وزیر و رییس مرکز هیأت‌های امنا و هیأت‌های ممیزه در اصلاح موارد مربوط به پایان خدمت در آیین‌نامه استخدامی، سن بازنشستگی اعضای هیأت علمی در شرایط خاص حداکثر 73 سال اعلام شده است.

- جهت استمرار استفاده از دانش و تجربیات ارزشمند استاد فرهیخته جناب آقای دکتر گلشنی، به درخواست مدیریت‌های وقت دانشگاه، هیأت محترم امناء با تعویق بازنشستگی مشارالیه در جلسه دوم آذر 89  به مدت 5 سال و در جلسه 29 اردیبهشت 95  به مدت یک‌سال، جمعاً به مدت شش سال موافقت نموده است.

- در جلسه اخیر کمیسیون دائم هیأت امنا دانشگاه تاریخ 23 خرداد 97  پیشنهاد دانشگاه جهت افزایش سن بازنشستگی اعضای هیأت علمی فراتر از مؤعد مقرر، به دلیل رعایت وحدت رویه در بازنشستگی اعضای هیأت علمی، مورد موافقت قرار نگرفت.

- بنابراین جناب آقای دکتر گلشنی با داشتن 80 سال سن و 48 سال سابقه خدمت، تاکنون حدود 4 سال بیش از سقف مجاز در آیین‌نامه از تعویق بازنشستگی استفاده نموده‌اند.
- با توجه به مراتب فوق، دانشگاه بسیار متأسف است که می‌بایست نسبت به بازنشستگی مشارالیه اقدام نماید. لذا با توجه به اتمام نیمسال تحصیلی جاری در پایان تیر ماه، ایشان از تاریخ 31 تیر 97  به افتخار بازنشستگی نائل می‌گردند.

شایسته ذکر است که بر اساس رویه جاری دانشگاه، اساتید برجسته پس از بازنشستگی نیز میتوانند به همکاری با دانشگاه در حوزه های آموزشی و پژوهشی ادامه دهند.

لذا مایه افتخار و مباهات دانشگاه است که پس از بازنشستگی نیز از دانش و تجربیات ارزشمند آن استاد فرهیخته و معزز در ارائه دروس و راهنمایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه فلسفه علم بهره‌مند گردد.

سعادت، سلامتی و موفقیت روزافزون آن استاد ارجمند را در تمام مراحل زندگی از خداوند منان خواهانیم".

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام بازنشستگی اساتید دانشگاه شريف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۸۱۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد

محمد علی زلفی گل گفت: یکی از مشکلات در دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که این دانشگاه در نهایت در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو تربیت می‌کند و استخدام عضو هیئت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه معنا ندارد.

وی ادامه داد: البته قدردان استادانی که در این دانشگاه داریم هستیم ولی نباید همان کاری را که دانشگاه تهران انجام می‌دهد دانشگاه فنی و حرفه‌ای هم همان را انجام دهد یا کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه‌های پیام نور و علمی کاربردی هم انجام بدهند.

وزیر علوم افزود: دانشگاه‌ها هرکدام ماهیت و وظیفه خاص خود را دارند ما نباید همه چی را باهم قاطی کنیم باید به ماهیت هر دانشگاه توجه کنیم برای همین در نخستین جلسه هیئت امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای مصوب شد که دانشگاه فنی و حرفه‌ای از این پس تا سطح فوق لیسانس (مربی) استخدام کند.

وی با اشاره به مصوبه جدید درباره جذب هیئت علمی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: دیگر قرار نیست عضو هیئت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه استخدام شود، چرا؟ چون وقتی عضو هیئت علمی با مدرک دکتری استخدام می‌شود در پی این است که دانشیار و استاد تمام شود و مجبور است در دانشگاه‌های دیگر وقت بگذارد تا ارتقا پیدا کند.

وی افزود: مربی که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استخدام می‌شود باید از مسیر خود ارتقا پیدا کرده و مدارج را طی کند، بنابراین انتظاری که از استاد فنی و حرفه‌ای داریم مرتبط با حرفه خودش است نه انتظاری که از استاد دانشگاه تهران داریم اینها را باید احصا کرده و به قانون توجه کنیم تا در بحث‌های دیگر اثر گذار باشیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • مستند «عشق و فلسفه» در مورد زندگی «نادیا مفتونی» استاد فلسفه دانشگاه تهران
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد
  • دانشگاه شریف به دنبال راه اندازی انستیتو از دانشگاه سازمان ملل است
  • زلفی گل: دانشگاه هیچ کسی را بیخود اخراج نمی‌کند