Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام پناهیان در جمع ایرانیان شرکت کننده در مراسم «مارش میرا» گفت که وظیفه هر مسلمان است که اسلام را به صورت بین المللی عرضه کند و اجازه ندهیم دین درون مرزهای خود ساخته قومیتی غرب باقی بماند. ۱۸ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۳ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه فرهنگ حماسه و مقاومت نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان، که برای شرکت در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و قربانیان قتل عام «سربرنیتسا» به بوسنی و هرزگوین سفر کرده است، شب گذشته و همزمان با شب شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) در جمع ایرانیان شرکت کننده در مراسم مارش میرا به بیان نکاتی درباره دین و دینداری و نگاه غرب به این موضوع پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پناهیان با اشاره به اینکه غربیها در موضوع دین سعی در مرزبندی میان ادیان دارند گفت: نگاه به دانش در غرب این‌گونه نیست و آن را امری بین المللی میدانند، حال آنکه درباره دین تلاش دارند میان ادیان مرز ایجاد کرده و آن را با قومیتها پیوند دهند.

وی با بیان اینکه میبایست دین را همانند دانش به توزیع بین المللی برسانیم به بیان مثالی از نوع برخورد پیامبر گرامی اسلامی در قبال قوم بنی ربیعه و پیشنهاد آن حضرت برای همکاری با آنها پرداخت و گفت باید فضایی را ایجاد کنیم که دیگران بتوانند در دین تفحص کنند و آنرا بشناسند و زیبایی¬های آن را با خود به ارمغان ببرند و اجرا کنند.

پناهیان سپس به ظرفیت کشور بوسنی و هرزگوین برای نشر دین به مثابه دانش پیشرفته، انسانی و بین المللی و فرهنگی فراتر از فرهنگ اقوام و ملل اشاره کرد و افزود: اکثر دستورات دینی دستوراتی انسانی، اخلاقی، بین المللی و ارائه دهنده یک سبک زندگی پیشرفته هستند که در این خصوص اشتراکات زیادی بین ادیان الهی به ویژه در اخلاقیات وجود دارد که باید احیا شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد وظیفه هر مسلمان آن است که اسلام را به صورت بین المللی عرضه کند تا میدان برای شناخت و درک دین اسلام میان آزادیخواهان جهان فراهم شود و در عین حال اجازه ندهیم دین درون مرزهای خود ساخته قومیتی غرب باقی بماند.

حجت الاسلام و المسلمین پناهیان سپس به بیان روایتی از امام صادق (ع) پرداخت که در آن حضرت پیروان خود را به کشاندن دلها به سمت اهل بیت و دور کردن دلها از ناپسندیها دعوت میکند و ادامه داد در دنیای امروز لازم است شعارهای دینی به زیبایی مطرح شوند تا درهای اسلام بر روی همه علاقهمندان و آزادیخواهان گشوده شود.

امسال در دومین سال پیایی کاروانی از فعالین پزشکی و فرهنگی از کشورمان در راهپیمایی صلح در بوسنی و هرزگوین به که راهپیمایی مارش میرا معروف است شرکت کرده است.

مسلمانان بوسنیایی و نیز شرکت کنندگانی از سراسر جهان هرساله با شرکت در این راهپیمایی که سه روز به طول می-انجامد، یاد و خاطره شهدا و قربانیان قتل عام سربرنیتسا را گرامی می‌دارند.

در یازدهم جولای سال 1995 میلادی شبه نظامیان صرب بوسنی بیش از 8000 هزار نفر از مردم سربرنیتسا و مناطق اطراف را قتل عام کردند. این در حالی است که این شهر از سوی سازمان ملل متحد به عنوان منطقه امن اعلام شده بود و نیروهای هلندی و کانادایی سازمان ملل برقراری امنیت و حفاظت از جان غیرنظامیان را بر عهده داشتند.

انتهای پیام/

R1405/P1010114/S4,37,38/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۸۴۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • کشتی گیر آمریکایی: بسیاری از دانشجویان آمریکایی به اسلام گرویدند
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • حمایت از ستمدیدگان توصیه صریح دین اسلام است
  • تاثیرگذاری فرهنگی وظیفه آحاد مردم جامعه است
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • اسوههای زندگی را با این کتاب بشناسیم
  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)