Web Analytics Made Easy - Statcounter

ذوالفقار یزدان‌مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به ۲۱ نوع وام که در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد، چگونگی افزایش این وام‌ها در سال تحصیلی جدید را عنوان کرد.

ایران آنلاین / ذوالفقار یزدان‌مهر از افزایش وام‌های دانشجویی در سال جاری خبر داد و گفت: امسال وام‌های شهریه، ازدواج، ودیعه مسکن، ویژه دکتری، ضروری دکتری، عتبات دانشجویی و تغذیه افزایش یافته و صندوق رفاه دانشجویان در مجموع 21 نوع وام دارد که به دانشجویان مستعد و کم‌بضاعت پرداخت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در صندوق رفاه دانشجویان سعی کرده‌ایم طی سال‌های گذشته ارتقای خدمت رسانی توام با کرامت انسانی برای دانشجویان داشته باشیم.

پرداخت ۴۱۷ میلیارد تومان وام به دانشجویان
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اضافه کرد: سال گذشته حدود 417 میلیارد تومان وام به دانشجویان پرداخت کرده‌ایم که با هم‌افزایی و حمایت دولت و افزایش درآمد اختصاصی صندوق رفاه، این رقم به 673 میلیارد تومان در سال 97 افزایش می‌یابد که البته با هم‌افزایی بانک‌ها تا 1300 میلیارد تومان افزایش می‌یابد.

یزدان‌مهر اضافه کرد: صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از سال 93 وام ویژه دانشجویان دکتری تعریف کرده است که ماهانه به دانشجویان دکتری تسهیلات ارائه می‌شود و دانشجویان 2 سال بعد از فارغ‌التحصیلی و تنفس در اقساط 60 ماهه این وام‌ها را برمی‌گردانند.

وی ادامه داد: در سال 95 حدود 58 میلیارد تومان و سال گذشته حدود 166 میلیارد تومان وام ویژه دکتری پرداخت شد که امسال این وام به 220 میلیارد تومان افزایش یافته است که قطعا با این رقم ما می‌توانیم تعداد بیشتری از دانشجویان دکتری را پوشش دهیم و این امر با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته محقق می‌شود.

یزدان‌مهر با اشاره به افزایش وام ضروری دکتری بیان کرد: به هر دانشجوی دکتری 3 میلیون تومان وام ضروری ارائه می‌شود که در گذشته مبلغ این وام یک میلیون تومان بود و اکنون این رقم 3 برابر شده است.

پرطرفدارترین وام صندوق رفاه دانشجویان
یزدان‌مهر در خصوص وام شهریه گفت: این وام یکی از وام‌های پرطرفدار صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم است چرا که حدود 85 درصد دانشجویان ما شهریه پرداز هستند.

وی اضافه کرد: امسال با یکی از بانک‌های دولتی هم‌افزایی داشتیم تا وام قرض‌الحسنه بیشتری به دانشجویان ارائه دهیم همچنین سال گذشته وام شهریه‌ای که پرداخت شد 73 میلیارد تومان بود اما امسال اعتبار وام شهریه به بیش از 158 میلیارد و 600 میلیون تومان افزایش یافته و می‌توانیم دانشجویان بیشتری را تحت پوشش قرار دهیم.

افزایش حدود هشت میلیارد تومان وام ازدواج
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در ادامه به وام ازدواج دانشجویی اشاره کرد و گفت: سال گذشته 11 میلیارد و 700 میلیون تومان عملکرد وام ازدواج داشتیم که امسال به 19 میلیارد و 300 میلیون تومان افزایش یافته است.

یزدان‌مهر در خصوص در اختیار گذاشتن بودجه مناسب برای عتبات دانشجویی، افزود: وام عتبات دانشجویی در گذشته 300 هزار تومان بود که سال گذشته به یک  میلیون و 500 هزار تومان برای دانشجویان متاهل و یک میلیون تومان برای دانشجویان مجرد افزایش یافت که مجموع مبلغ امسال این وام به 6 میلیارد تومان افزایش یافت و دانشجویان بیشتری تحت پوشش این وام قرار می‌گیرند.

وی در خصوص وام تغذیه دانشجویان بیان کرد: سال گذشته 3 میلیارد و 800 میلیون تومان وام در خصوص تغذیه پرداخت کردیم اما  امسال حدود 10 میلیارد تومان تأمین اعتبار کرده‌ایم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به  یارانه غذا که کمکی برای ارتقای سلف سرویس‌هاست، اظهار کرد:  یارانه غذایی امسال به  48 میلیارد و 500 میلیون توامن  افزایش یافته است در حالی که  سال گذشته این رقم حدود 31 میلیارد و 700 میلیون تومان بود.

یزدان‌مهر در ادامه وام ودیعه مسکن اشاره کرد و گفت: در بخش وام ودیعه مسکن متاهلی‌ و کمک رهنی‌ که به دانشگاه‌ها پرداخت می‌کنیم، ‌سال گذشته 46 میلیارد و 100 میلیون تومان عملکرد داشته‌ایم و امسال به 59 میلیارد و 200 میلیون تومان افزایش یافته است همچنین در سال‌های گذشته وام مسکن در پایتخت به دانشجویان متاهل 7 میلیون و 500 هزار تومان بود که سال گذشته این رقم  به 15 میلیون تومان افزایش یافت.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم بیان کرد: در کلان شهر‌ها هم 6 میلیون وام مسکن ارائه می‌شد که این رقم به 12 میلیون تومان افزایش یافت اما در سایر شهرها وام مسکن 4 میلیون و 500 هزار تومان در نظر گرفته شد که اکنون  به 9 میلیون تومان رسیده است./ باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۸۵۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۴۰۰ ویژه برنامه در هفته کار و کارگر استان مرکزی

به گزارش قدس آنلاین، جمشید امیدی روز سه‌شنبه به مناسبت هفته کار و کارگر در جمع خبرنگاران در اراک، افزود: بیشتر واحدهای تولیدی استان در اجرای برنامه‌های هفته کار و کارگر مشارکت فعال دارند.

وی شعار امسال هفته کار و کارگر را «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی»، عنوان کرد و افزود: دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب و تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل، از مهمترین برنامه‌های این هفته است و امشب ( سه‌شنبه شب) ۴۲ نفر از کارگران استان مرکزی برای دیدار با ایشان به تهران اعزام می‌شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: گلباران مزار شهدا، دیدار با خانواده‌های شهدای کارگری، حضور در نماز عبادی و سیاسی جمعه، همایش پیاده‌روی جامعه کار و تولید، برگزاری میز خدمت، همایش ایمنی و بهداشت و برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، بخش دیگری از برنامه‌ها است.

امیدی عنوان کرد: بازدید دانش‌آموزان از شرکت‌ها و واحدهای تولیدی، بازدید از مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای تولیدی، برگزاری مسابقات ورزشی، زنگ ورزش صبحگاهی برای کارخانجات، تجلیل از کارگران نمونه و گروه‌های کار نمونه و واحدهای نمونه، از دیگر برنامه‌ها است.

وی گفت: فراخوان برگزاری جشنواره امتنان استان مرکزی از ۱۰ مهرماه سال گذشته آغاز و تا اول آذرماه ادامه داشت که در نهایت منجر به ثبت‌نام ۴۴۰ کارگر، ۵۹ گروه کار و ۱۲۱ واحد در سامانه این جشنواره شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: پس از پایان مهلت ثبت‌نام، کمیته ارزیابی تشکیل و بر اساس اسناد و مدارک بارگذاری شده، ۱۰۸ مورد بازدید میدانی هم صورت گرفت.

امیدی، مهمترین شاخص‌های مورد ارزیابی در جشنواره امتنان را، اختراع و نوآوری، ارزآوری، بهره‌وری، میزان اشتغال، مسایل زیست محیطی و انتقال تکنولوژی و بومی سازی، عنوان کرد.

وی گفت: هشت واحد برتر استانی، سه کارگر نمونه و ۲ گروه کار نمونه به تعداد هشت نفر در مجموع به عنوان برگزیدگان این جشنواره انتخاب که در هفته کار و کارگر تجلیل می‌شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: این استان در سنوات گذشته کارگر ملی نداشت اما امسال کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی از استان مرکزی انتخاب شده است.

امیدی بیان کرد: استان مرکزی طی سنوات گذشته در جذب تسهیلات و اشتغالزایی رتبه اول و دوم را داشته که امید است این مهم همچنان ادامه‌ یابد.

وی گفت: اشتغال ایجاد شده در استان مرکزی ( آمار شاغلین ۱۵ سال به بالا) در سال ۹۶ به ۴۲۵ هزار نفر رسیده بود اما این آمار تا سال ۹۹ به ۳۷۴ هزار نفر رسید و روند نزولی داشت، که یکی از مهمترین علل آن شرایط کرونا بود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: اما این آمار در سال ۱۴۰۱ به ۳۸۹ هزار و ۷۲۰ نفر رسید و ۱۵ هزار و ۷۲۰ اشتغال از سال ۹۹ تا ۱۴۰۱ به استان اضافه شد و آمار سال ۴۰۲ تا پایان فصل بهار امسال اعلام می‌شود.

امیدی گفت: نرخ بیکاری استان مرکزی در سال ۱۴۰۰ به هفت و هشت دهم درصد، در سال ۱۴۰۱ به هفت و سه دهم درصد و در سال گذشته به هفت درصد رسید.

وی اظهار کرد: نرخ مشارکت اقتصادی این استان در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، بدون تغییر به ۳۶ و ۶ دهم درصد و در سال گذشته به ۳۶ و سه دهم درصد رسید.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی اضافه کرد: یکی از علل پایین بودن نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی، خارج شدن کارگران از محیط‌های کاری به دلیل سخت و زیان‌آور بودن مشاغل است.

امیدی تصریح کرد: ضریب پوشش بیمه تامین اجتماعی استان مرکزی در پایان سال گذشته نسبت به سال ۹۹ معادل ۶ و ۵۶ دهم درصد افزایش یافته است.

وی گفت: تعداد بیمه شدگان اجباری استان در پایان بهمن ماه سال ۱۴۰۲ نسبت به بهمن ماه ۱۴۰۱، افزایش هفت و ۱۷ صدم درصدی را نشان می‌دهد که معادل ۱۶ هزار و ۶۷۱ نفر و نسبت به سال ۹۹ تعداد ۳۵ هزار و ۵۹۹ نفر بیشتر شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: تعداد کارگاه‌های فعال استان ۶ و ۲۵ صدم درصد معادل یک‌هزار و ۴۸۲ کارگاه از بهمن ماه ۱۴۰۱ تا بهمن‌ماه ۱۴۰۲ اضافه شده است.

امیدی اظهار کرد: تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی نسبت به سال ۹۹، شاهد افزایش هشت درصدی است.

وی گفت: مقرری بگیران بیمه بیکاری در سال ۹۹ به چهار هزار و ۵۶۴ نفر و در سال ۴۰۲ به ۲ هزار و ۹۴۲ نفر رسید، که این آمار بیانگر کاهش ۳۵ و پنج دهم درصدی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: تعداد مجوزهای صادر شده مشاغل خانگی این استان در سال گذشته به چهار هزار و ۵۸۷ مورد رسید.

امیدی بیان کرد: بر اساس نتایج حاصل از پایش ملی محیط کسب و کار ایران در بهار ۱۴۰۲، استان مرکزی با پنج و ۱۷ دهم درصد مقام اول را کسب کرد و استان‌های زنجان و آذربایجان غربی در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

وی گفت: استان مرکزی در خط تولید، فضا برای کار بسیار دارد.

استان مرکزی به عنوان پایتخت صنعت ایران دارای حدود سه هزار واحد صنعتی بزرگ، متوسط و کوچک است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • برگزاری میزگرد پوشش دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • بررسی بیش از ۳۳۰۰ دادخواست در مراجع حل اختلاف کار سیستان و بلوچستان
  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند
  • رتبه اول و دوم استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی
  • اجرای ۴۰۰ ویژه برنامه در هفته کار و کارگر استان مرکزی
  • بیت‌کوین در آستانه رکوردی جدید / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۴ ارديبهشت
  • مهلت ثبت‌نام و مبلغ وام شهریه دانشجویان اعلام شد