Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -

صحبت در مورد مسائل جنسي با کودکان يکي از سخت ترين کارها براي والدين است
صحبت در مورد مسائل جنسي با کودکان يکي از سخت ترين کارها براي والدين است. اگر شما هم نمي دانيد از چه سني و چگونه بايد در مورد مسائل جنسي بايد با کودک تان صحبت کنيد، حتما اين مقاله را بخوانيد.
چگونه در مورد مسائل جنسي با کودکم حرف بزنم؟
پدر و مادر خيلي بيشتر از آنچه فکرش را بکنند بر نگرش بچه‌ها در مورد مسائل جنسي تاثير گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين يک باور اشتباه است که مي‌گويند نوجوانها دوست ندارند در مورد جنس مخالف و ... با پدر و مادر خود صحبت کنند. محققان مي‌گويند بيشتر نوجوانها در مورد چگونگي برقراري روابط عاشقانه‌ي سالم، اضطراب دارند و پريشانند. حتي بدتر؛ محققان دريافته‌اند آزار جنسي و تنفر از جنس مخالف (مخصوصا از جنس زن) در ميان جوانان گسترده بوده و آمار تجاوز جنسي بسيار بالاست.
به گفته‌ي روانشناسان و پژوهشگران والدين بايد گفتگوهاي عميق‌تر و صميمانه‌تري در مورد عشق و مسائل جنسي با فرزندان خود داشته باشند. بررسي‌ها نشان مي‌دهد نوجوانان پذيراي اين گفتگوها و رهنمودها هستند. حدود 70 درصد از نوجواناني که از آنها سوال شد اينطور گفتند که آرزو دارند پدر و مادرشان در مورد جنبه‌هاي عاطفي و احساسي و جنسي رابطه با جنس مخالف، بيشتر با آنها حرف بزنند.
خيلي از پدر و مادرها دقيقا نمي‌دانند چه زماني و چگونه بايد در مورد اينجور مسائل با بچه‌ها گفتگو کنند. چنين بحث‌هايي را بايد قبل از شروع بلوغ، آغاز کرد. در واقع اين مسئوليت ماست که در مورد مسائل جنسي از همان دوران کودکي با بچه‌ها حرف بزنيم. شما به عنوان پدر يا مادر نبايد نسبت به چنين گفتگوهايي احساس ناراحتي يا معذب بودن بکنيد.
از دوران کودکي، مکررا در مورد مسائل جنسي با بچه‌ها حرف بزنيد
فرهنگ عامه به ما القا کرده که صحبت در مورد مسائل جنسي بايد يک بار انجام شود و در يک چارچوب خاص مانند يک اتفاق تکرار نشدني، با خجالت و سرهم بندي، اطلاعاتي به بچه‌ها داده شود! اما اين صحبتي است که بايد مکررا و طي دوران کودکي و نوجواني روي بدهد.
هدف اين است که آموزش جنسي از سنين پايين شروع شود و فرايندي همواره در جريان باشد، تا وقتي به سنين نوجواني رسيدند و بيشتر و دقيق‌تر به اين حوز‌ه‌ها وارد شدند، کار شما راحت‌تر باشد و مجبور نباشيد بار سنگيني را به يک باره زمين بگذاريد. اگر گفتگو در مورد مسائل جنسي هميشه جريان داشته باشد، بخشي معمول از مکالمات شما با فرزندان‌تان شده و احساس شرم و ناراحتي از آن حذف خواهد شد.
اگر صحبت در مورد مسائل جنسي را از همان سالهاي کودکي شروع کنيد، اطمينان ميان شما و فرزندتان نيز محکم‌تر شده و باعث مي‌شود در سالهاي بعد، براي پرسيدن سوالهايش راحت‌تر به شما مراجعه کند.
با بچه‌هاي کوچک‌تر در مورد مسائل جنسي چطور حرف بزنيم؟
طبيعي است که پدر و مادر در مورد معرفي مفاهيم جنسي به بچه‌هاي کوچک‌تر دچار اضطراب شوند اما يک راه ساده‌ براي معرفي اين مسائل به بچه‌هاي کوچک‌تر، آموزش اسامي درست اندامهاي بدن به جاي استفاده از واژهاي عاميانه و بعضا کودکانه و بي‌معني است. صحبت کردن در مورد اندامها با زبان درست کمک مي‌کند تا سختي ِ گفتگو در مورد مسائل جنسي کاهش پيدا کرده و بچه‌ها نيز براي صحبت، آماده‌تر شوند.
والدين مي‌توانند از کنجکاوي طبيعي بچه‌ها بهره ببرند؛ وقتي کودک خردسال‌تان سوالهايي مي‌پرسد شما مي‌توانيد با عبارتهاي بسيار ساده به سوالهايي که مطرح کرده پاسخ بدهيد. يادتان باشد که در مواجهه با چنين سوالهايي نبايد عصباني شويد و کودک را سرزنش کنيد يا بترسيد و با سرهم بندي کردن از جواب طفره برويد چون کودک، گيج و آشفته خواهد شد.
براي صجبت در مورد بدن هرگز زود نيست. مي‌توانيد از اجازه گرفتن شروع کنيد. بچه‌ها مي‌دانند که نبايد بدون اجازه به اسباب بازيهاي دوستان خود دست بزنند و اين مي تواند به راحتي اينگونه تعبير شود که؛ کسي حق ندارد بدون اجازه به بدنش دست بزند و او هم نبايد بدون اجازه اين کار را بکند.

از دوران کودکي، مکررا در مورد مسائل جنسي با بچه‌ها حرف بزنيد
با بچه‌هايي که در سنين پيش از نوجواني هستند چطور حرف بزنيم
بچه‌ها در سن 9 يا 10 سالگي بايد بدانند که بدن آنها و همسالان‌شان به زودي شروع به تغييراتي خواهد کرد تا دستگاه تناسلي‌شان فعال شود. در سالهاي پاياني دوران ابتدايي والدين بايد در مورد مهارتهاي ارتباطي با جنس مخالف با بچه‌ها حرف بزنند، هر چند که بيشتر بچه‌ها در اين سنين هنوز وارد رابطه‌ي خاصي با جنس مخالف خود نمي‌شوند اما با فراگرفتن مهارتهاي ارتباطي، براي زماني که نسبت به روابط دوستانه و عاشقانه در سالهاي بعدي تمايل پيدا مي‌کنند آماده مي‌شوند.
اين سالها زماني هستند که پدر و مادر سعي مي‌کنند درباره‌ي مسائل جنسي با فرزندان حرف بزنند و احتمالا بيشتر آنها نيز اينچنين مي‌شنوند که: من نمي‌خواهم در مورد اين جور چيزهاي با شما حرف بزنم! يا بسيار خب مامان، من خود اينها را بلدم!
والدين نبايد تحت تاثير اعتراض بچه‌ها مبني بر دانستن همه چيز در مورد مسائل جنسي قرار بگيرند. پدر و مادر مي‌توانند به بچه‌ها يادآوري کنند که: مي‌دانم تو همين الان هم خيلي چيزهاي پيرامون مسائل جنسي مي‌داني اما باز هم بايد با هم درموردش حرف بزنيم.
ممکن است بچه‌ها در ظاهر وانمود کنند که به حرفهاي پدر و مادر گوش نمي‌دهند و توجهي ندارند اما در واقع خوب هم گوش مي‌‌دهند!
فراموش نکنيد که صحبت در مورد مسائل جنسي فقط مربوط به پيشگيري از بارداري نيست. والدين بايد در مورد رابطه‌ي جنسي بي‌خطر نيز حرف بزنند و درباره‌ي بيماريهايي که از طريق تماسهاي جنسي منتقل مي‌شوند فرزندان را آگاه کنند. بچه‌ها را از اين بيماريها نترسانيد، بلکه فقط بايد به عنوان گروهي از بيماريها که بايد آنها را جدي گرفت معرفي‌شان کنيد.
در مورد زندگي، عشق و اخلاقيات صحبت کنيد
طي زندگي فرزندانمان، فرصتهاي بسيار زيادي وجود خواهد داشت که بتوانيم در مورد جنبه‌هاي گوناگون مسائل جنسي با هم حرف بزنيم. مهم اين است که زودتر شروع کنيم و اغلب هم بحث آن را پيش بکشيم تا اينگونه گفتگوها عادي شوند. پايه ريزي براي يک ارتباط باز و صميمي کارتان را براي کند و کاو جنبه‌هاي پيچيده‌تر مسائل جنسي راحت‌تر مي‌کند، جنبه‌هاي چالش برانگيزي که بچه‌ها با بزرگ‌تر شدن خواه ناخواه با آنها روبرو خواهند شد مانند عشق، روابط سالم و اخلاقيات.
براي فرزند‌تان تعريفي از رابطه‌ سالم ارائه دهيد
وقتي پاي عشق به ميان مي‌آيد توصيه مي‌شود پدر و مادر به بچه‌ها در درک تفاوتها ميان جذب شدنهاي آتشين و ناگهاني و عشق بالغ کمک کنند. نوجوانها ممکن است پريشان شوند و ندانند آيا احساسي که دارند عشق است يا سرمستي و هيجان. همچنين شايد درمورد نشانه‌هاي عشق سالم در مقايسه با روابط ناسالم دچار ترديد شوند. پدر و مادر مي‌توانند با مثالهايي از زندگي خودشان و اطرافيان و يا افراد مشهور، آنها را راهنمايي کنند. به گفته‌ي محققان اين نشانه‌ها و معيارها بايد حول اين محور باشد که آيا هر دو طرف احساس امنيت، همدلي، اميد و اطمينان دارند يا نه.
آزار و اذيت و سوء استفاده‌ي جنسي را برايش تعريف کنيد
نوجوانها براي اينکه بتوانند روابط سالمي برقرار کنند بايد بدانند احترام در رابطه با جنس مخالف چه مفهومي دارد. به توصيه‌ي محققان و کارشناسان والدين بايد انواع سوء استفاده‌هاي جنسي و روابط جنسي را برايش توضيح دهند (مثلا همجنسگرايي يا دگر جنسگرايي).
حرف آخر اينکه فردي با اخلاق بودن، بخشي اساسي از داشتن روابطي سالم است، چه روابط دوستانه و چه روابط جنسي. اگر پدر و مادر به بچه‌ها کمک کنند تا آنها بفهمند چطور به ديگران احترام بگذارند و به دور از جنسيت و ...، مراقب و با محبت رفتار کنند، بچه‌ها مي‌توانند در هر مرحله‌اي از زندگي‌شان، روابطي مسئولانه برقرار کنند.
اگر هنوز هم پدر يا مادري هستيد که از گفتگو پيرامون مسائل جنسي با فرزندان خود واهمه داريد و نمي‌توانيد خجالت و ترس را کنار بگذاريد خوب است بدانيد که: «هيچ منبع قابل اعتمادتر، درست‌تر و با کيفيت‌تري از شما براي فرزندان‌تان وجود ندارد که آنها را نسبت به واقعيت‌هاي جنسي آگاه کند».
منبع : زندگي ايده آل


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۰۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلوپ: بین دو نیمه کمی گرد و خاک کردم!‏

به گزارش "ورزش سه"، تساوی 2-2 لیورپول مقابل وستهم تحت ‏تاثیر اتفاق عجیبی قرار گرفت که در اوخر مسابقه شاهد بودیم. ‏درگیری لفظی محمد صلاح با یورگن کلوپ در کنار خط. ‏

صلاح که منتظر تعویض شدن بود کنار خط با یورگن کلوپ درگیری ‏لفظی پیدا کرد. سرمربی لیورپول در پایان بازی در مصاحبه تلویزیونی ‏خود گفت با ستاره مصری در رختکن صحبت کرده و دیگر مشکلی ‏وجود ندارد. ‏

کلوپ در نشست خبری پایان مسابقه گفت دیگر در رابطه با ماجرایی ‏که با محمد صلاح پیش آمده صحبت نمی‌کند و حرفش را زده است. ‏

سرمربی لیورپول اما از عملکرد بازیکنانش به خصوص در نیمه اول ‏انتقاد کرد و گفت: "بین دو نیمه به خاطر فرصت‌هایی که از دست داده ‏بودیم واقعا ناراحت بودم. کمی تند صحبت کردم تا بازیکنان به ‏خودشان بیایند. اصلا برایم قابل درک نیست چون مدتی است انگار ‏طلسم شده‌ایم و نمی‌توانیم گل بزنیم". ‏

کلوپ در ادامه گفت: "بعد سعی کردیم هر اتفاقی افتاده را نادیده ‏بگیریم و از نو شروع کنیم. اتفاقا در نیمه دوم زود هم به گل رسیدیم ‏و این به تیم کمک کرد. با همه این حرف‌ها تا زمانی که گل‌ها را زدیم ‏بازی خوبی بود و ما کنترل را در اختیار داشتیم و باعث شدیم وستهم ‏با مشکلات زیادی موجه شود". ‏

سرمربی لیورپول در ادامه از فشردگی بازی‌ها انتقاد کرد و گفت: "این ‏دوره برای بچه‌ها خیلی سخت بود. ظرف 10 روز 4 بازی کردیم که ‏آخرین‌شان امروز بود. نیمه اول حاکم بودیم و بازی خوبی بود. ‏نمی‌شود همیشه با نهایت شدت بازی کرد به خصوص با این برنامه ‏بازی‌ها. پای بازیکن‌ها باید کشش دویدن را داشته باشد. ما هم ‏فرصت خلق کردیم و هم کاملا حاکم میدان بودیم. با اینحال گل اول ‏را روی کرنر خوردیم که اصلا حس خوبی نیست". ‏

کلوپ در ادامه گفت تیمش شایسته پیروزی بوده و گفت: "اگر امروز ‏حق به حقدار می‌رسید برنده باید لیورپول می‌بود. ولی فوتبال اینطور ‏نیست. دست کم همیشه اینطور نیست. ما حالا یک امتیاز داریم که ‏مسلما کافی نیست ولی دیگر نمی‌توانیم کاری بکنیم".‏

وقتی از کلوپ پرسیده شد که تیمش را دیگر شانس قهرمانی نمی‌بیند ‏گفت: "واقعا درباره‌اش فکر نمی‌کنم. قبلا گفتم که باید بازی‌ها را ‏ببریم ولی این بازی را نبردیم. این کمکی به وضعیت ما نمی‌کند. آیا به ‏سیتی یا آرسنال که نگاه می‌کنید به نظر می‌رسد که دو یا سه بازی ‏خواهند باخت؟ من که بعید می‌دانم". ‏

دیگر خبرها

  • فرجی: در فصل ۵ «نون خ» هفت نفر دست و پایشان شکست/ صحبت کردن درباره فصل جدید زود است
  • مربی نفت آبادان: یک روز هم استراحت نکردیم
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • برای اولین بار: صلاح به یورگن کلوپ چه گفت!‏
  • عوامل «نون خ» با مردم صحبت می‌کنند
  • خداحافظی سلنا گومز با ۴۳۰ میلیون کاربر
  • فیلم پربیننده؛ صحبت‌های ضداسرائیلی گزارشگر فوتبال صداوسیما در شروع بازی
  • صحبت‌های گزارشگر تلویزیون درباره اسرائیل وسط بازی فوتبال
  • کلوپ: بین دو نیمه کمی گرد و خاک کردم!‏
  • (ویدئو) دردسرهای فریدون زندی برای صحبت به زبان فارسی