Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@20:52:23 GMT

چهار هزار سهم در بورس سمنان معامله شد

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۹۳۲۵۱

چهار هزار سهم در بورس سمنان معامله شد

خبرگزاري آريا - سمنان- ايرنا- چهار هزار سهم به ارزش سه ميليارد ريال روز يکشنبه در بازار سرمايه و بورس سمنان معامله شد.

به گزارش ايرنا، بورس سمنان يکي از بورس هاي منطقه اي کشور است که از آذر1384 آغاز به کار کرد و مبادله روزانه 15 ميليارد ريال سهم مي تواند گامي مثبت در جهت حمايت از کالاي ايراني به شمار آيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته صاحبنظران اقتصادي ، بورس نقش اساسي در افزايش رونق اقتصادي و فرآيند رشد و توسعه کشورها دارد به طوري که مي‌توان تفاوت اقتصاد ممالک توسعه يافته و توسعه نيافته را در درجه کارآمدي و کارآيي نظام مالي و بورس آنها جست‌ و جو کرد.
اهميت بورس در سمنان تنها ناشي از کارايي بازار آن نيست بلکه مي توان با برخورداري استان از يکهزار و 800 واحد صنعتي با سرمايه گذاري اين واحدها در بورس براي حمايت و عرضه کالاهاي ايراني اقدام کرد.
مدير بورس منطقه سمنان روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا با اشاره به نقش تاثيرگذار بورس بر اقتصاد گفت : گشايش تالار بورس در استان سمنان ، اقدامي راهبردي در راه تسهيل در سرمايه گذاري و مشارکت بيشتر سرمايه گذاران در سامانه هاي سرمايه اي کشور و استان است و روند سرمايه گذاري خرد و کلان اين استان را به سمت شکوفايي اقتصادي و رونق توليد سوق داده است.
غلامحسين گل ارضي افزود : راه اندازي تالار بورس سمنان و اتصال آن به تالار بورس تهران نه تنها در توسعه سرمايه گذاري عمومي نقش دارد بلکه مردم براحتي و همزمان مي توانند در انواع داد و ستدهاي بورس مشارکت فعال داشته باشند.
وي ادامه داد: در روز گذشته بيش از چهار هزار سهم با ارزش سه ميليارد ريال در بورس منطقه سمنان معامله شد.
وي با اشاره به ارزش معاملات هفتگي در بورس سمنان، خاطرنشان کرد: در معاملات هفته گذشته بورس سمنان، 12 ميليون و 553 هزار و 471 سهم معامله شد.
وي اظهارداشت: ارزش سهام معامله شده روز گذشته بورس سمنان بيش از پنج ميليارد و 223 ميليون و 637 هزار ريال رسيد.
گل ارضي گفت: سه ميليون و 741 هزار 939 سهم به ارزش بيش از سه ميليارد و 39 ميليون و 520 هزار ريال مربوط به خريد و تعداد يک ميليون و 866 هزار و 832 سهم به ارزش بيش از 2 ميليارد و 800 ميليون و 116 هزار ريال مربوط به فروش بود.
مدير بورس منطقه سمنان تصريح کرد : در پايان معاملات روز گذشته شاخص کل قيمت سهام با 652.8 واحد افزايش به رقم 98596.9 واحد رسيد.
وي تصريح کرد : بيشترين تاثير مثبت بر شاخص بورس مربوط به ملي صنايع مس ايران و بيشترين تاثير منفي بر شاخص بورس مربوط به پالايش نفت اصفهان بود.
به گزارش ايرنا بورس سمنان يکي از بورس هاي منطقه اي کشور است که از آذر 1384 آغاز به کار کرد.
6026/س.خ
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۳۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس

شاخص در روز یکشنبه با افت حدود ۵هزار واحدی به ۲میلیون و ۲۵۹هزار واحد رسید. کاهش قیمت ارز و تداوم تثبیت قیمت در بازار نیما سبب شد تا طی ۵ روز ۷۹۰ میلیارد تومان پول از بازار خارج شود. امروز یک‏سال از سقوط شاخص از قله ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی می‌‏گذرد. عملکرد بورس طی یک‌سال اخیر بررسی شده است.

به گزارش دنیای اقتصاد، شاخص‌کل بورس در روز یک‌شنبه به‌عنوان اولین روز کاری هفته‌جاری با افت ۵ هزار و ۱۰۰ واحدی به ۲ میلیون و ۲۵۹ هزار واحد رسید، به‌طوری‌که بازدهی این نماگر بازار از ابتدای سال حدود ۳ درصد بوده است، ضمن آنکه شاخص‌کل هموزن نیز با رشد ۱۹۲ واحدی به ۷۵۱ هزار و ۳۷ واحد رسید. بازدهی این نماگر ثانویه بازار سرمایه نیز از ابتدای ۱۴۰۳، هنوز بیش از یک‌درصد است.

به‌نظر می‌رسد، رشد قیمـــــت دلار در روز‌های ابتدایی سال‌۱۴۰۳ بازار را نسبت به رشد سهام کامودیتی‌محور که از کل بازار به لحاظ بازدهی عقب‌تر بودند، امیدوارتر کرده‌بود، چرا که با وجود اختلاف بالای دلار نیما و آزاد بورس تهران، به‌طور تاریخی حدس زده می‌شد این اختلاف به حداقل ممکن برسد. ظاهرا دولت سیزدهم دلار نیما را خط قرمز خود می‌داند و رشد آن را با سرعت بسیار محدودی دنبال می‌کند. اکنون بورس دچار سردرگمی شده‌است.

عملکرد خوب کلیت بازار در گزارش‌های فروردین و از سوی دیگر کارنامه سبز برخی از صنایع در صورت‌های مالی سالانه برخی از شرکت‌ها که اخیرا منتشر شده، سبب شده‌است تا شاخص هموزن افت بیشتری را تجربه نکند، چرا که از اول سال نیز از شاخص‌کل عقب‌تر بوده‌است.

به‌نظر می‌رسد شاخص هموزن جای زیادی برای افت بیشتر ندارد، چرا که به‌طور تاریخی باید این نماگر فرعی بازار از نماگر اصلی جلوتر بیفتد. به‌نظر می‌رسد با توجه به احتمال نوسان اندک، اما مثبت دلار آزاد، جو بازار سرمایه در این هفته متعادل‌تر شود، اما در نهایت اگر مقاومت بانک‌مرکزی برای رشد دلار نیما ادامه‌یابد، بازار چاره‌ای ندارد جز آنکه در محدوده ۲ میلیون و ۲۲۰ هزار واحد پناه گیرد.

تابلوی بورس، تابلوی رکود

همچنان ارزش معاملات در بورس تهران اعداد بسیار پایینی به‌ثبت می‌رسد، به‌طوری‌که با وجود ۸ روز معاملاتی نسبتا پررونق در دو هفته گذشته، دوباره ارزش معاملات به زیر ۳ هزار میلیارد‌ تومان رسید. همچنین میانگین ارزش متحرک ارزش معاملات خرد نیز حکایت از آن دارد که ارزش معاملات کوتاه‌مدت بازار پایین‌تر از بلندمدت است. کاهش دوباره میانگین ارزش معاملات متحرک ۵‌ روزه به زیر ۲۰‌ روزه حکایت از تداوم رکود در بازار سهام دارد، ضمن آنکه میانگین‌های متحرک بلندمدت ارزش معاملات به‌هم نزدیک شده‌اند، از این‌رو به‌طور تاریخی در صورتی‌که محرک‌ها بازار را هدایت کنند، عبور میانگین متحرک ۵‌روزه از سایر میانگین‌ها می‌تواند بازار را به سمت ارزش معاملات ۲۰ هزار‌ میلیاردی هدایت کند.

این درحالی است که ارزش معاملات دلاری نیز در سطوح پایینی قرار دارد و تا زمانی‌که چند روز متوالی بالای ۱۰۰ میلیون دلار تثبیت نشود، نمی‌توان از بازار انتظار رونق داشت. این شاخص، اکنون در محدوده ۳۰ میلیون دلار قرار دارد. علاوه‌بر این، در اولین روز معاملاتی هفته نزدیک به ۸۰ میلیارد‌ تومان پول حقیقی از بازار خارج‌شده و این در حالی است که از ابتدای سال حدود ۴ هزار و ۳۰۰ میلیاد‌ تومان پول حقیقی از بازار خارج شده‌است.

با بورس چه می‌توان کرد؟

بورس تهران، درگیر چند متغیرسیاسی و اقتصادی است و نمی‌داند به کدام‌سو برود. از سویی با نوسان‌ نرخ ارز به‌طور موقتی خوشبین و بدبین می‌شود. از سویی دیگر به امید رشد دلار نیما رونق می‌گیرد و دوباره با رکود همراه می‌شود. از طرف دیگر بازار ترجیح می‌دهد با وجود تعدیل P/E بازار سرمایه با انتشار برخی از گزارش‌ها همچنین با P/E زیر میانگین تاریخی خود معامله شود، چراکه هنوز سایه نرخ بهره ۳۰ درصدی سنگینی می‌کند.

همچنین بورس، با درگیری‌های منطقه‌ای دست‌وپنجه نرم می‌کند و هر لحظه امکان دارد که دشمن‌های منطقه‌ای دوباره تنش‌ها را افزایش دهند، لذا بازار دچار بی تصمیمی شده‌است. هر چند ممکن است در هفته پیش‌رو با نوسان اندک و مثبت دلار فضا متعادل‌تر شده و شاخص‌کل نیز استراحت کند، اما در صورتی‌که رویکرد ارزش دولت تغییری نکند، بازار سهام به روند نزولی ادامه خواهد داد و در آغوش محدوده ۲ میلیون و ۲۲۰ هزار‌ واحدی پناه خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • گزارش روزانه بورس ۱۷ اردیبهشت؛ شاخص کل ۲۰ هزار واحد ریخت
  • معاملات برق در بورس انرژی رکورد زد
  • افت بیش‌از ۱۱ هزار واحدی شاخص کل بورس در شروع معاملات
  • رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت؛ افت ۵ هزار واحدی شاخص کل
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • وقف یک قطعه زمین به ارزش ده میلیارد ریال در شهر دیر
  • آینده بورس در چند پرده
  • رشد ۱۲۰۷ هزار واحدی بورس در شروع معاملات