Web Analytics Made Easy - Statcounter

تکنولوژی هوش مصنوعی که توسط محققان دانشگاه ام آی تی طراحی شده است در آینده‌ی نزدیک به کمک مبتلایان به بیماری پارکینسون می‌آید.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان و دانشجویان دانشگاه ام آی تی به تازگی نوعی رادار هوشمند ابداع کرده‌اند که امکان ردیابی افراد در حال حرکت را از پشت دیوار فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه تکنولوژی جدید ممکن است نگرانی‌هایی برای حریم شخصی افراد ایجاد کند، اما برای نظارت وضعیت سلامت سالمندان و افراد بیمار بسیار کاربردی است.

تکنولوژی هوشمندِ ردیابی افراد از ورای دیوار، "RF-Pose" نام دارد و امکان مشاهده افراد در حالت‌های نشسته، ایستاده و حتی هنگامی که افراد دست خود را تکان می‌دهند، فراهم می‌کند. آزمایشات صورت گرفته بر روی رادار هوشمند ۸۳ درصد موفقیت آمیز بوده است و طراحان آن مدعی‌هستند که برای طیف گسترده‌ای از اپلیکیشن‌ها نظیر نرم‌افزارهای اجرای قانون، جستجو و نجات افراد و مهم‌ترین آن‌ها برنامه‌های مراقبت بهداشتی مفید است.

دینا کتابی(Dina Katabi)، دانشمند علوم کامپیوتر دانشگاه ام آی تی و رهبر گروه تحقیق در این باره می‌گوید:" مشاهدات ما نشان می‌دهد که نظارت بر سرعت راه رفتن بیماران و توانایی آن‌ها در انجام فعالیت‌های اولیه، روزنه‌ی جدیدی پیش روی ارائه‌دهندگان مراقبت های بهداشتی قرار می‌دهد که تا به حال امکان آن وجود نداشت."

حدود یک ماه پیش و در ماه ژوئیه این دانشمند علوم کامپیوتر با همکاری دانشجویان خود، بررسی جدیدی پیرامون تکنولوژی هوش مصنوعی در کنفرانس computer vision شهر سالت لیک سیتی آمریکا (Salt Lake) انجام دادند. به گفته‌ دینا کتابی، ممکن است پزشکان در آینده از این تکنولوژی برای مبتلایان به بیماری پارکینسون استفاده کرده و مشکلات آن‌ها را از طریق تغییر در نحوه‌ راه رفتن بیماران شناسایی کنند. همچنین نظارت بر سلامت سالمندان و دریافت هشدار در صورت افتادن آن‌ها از این طریق نیز میسر می شود.

نمونه‌های پیشین این فناوری، تنها می‌تواند چهره و نیمرخ افراد را از پشت دیوار تشخیص دهد، در صورتی که به گفته رهبر این گروه، برای نخستین بار است که امکان تشخیص و ردیابی افراد به طور دقیق از طریق تکنولوژی هوش مصنوعی فراهم می‌شود.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سلامت اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۳۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان پرداخت مستقیم جرائم رانندگی از طریق «پلیس من» فراهم شد

 اپلیکیشن  پلیس من برای راحتی شهروندان طراحی و به مخاطبان عرضه شد و بنا شد تا اکثر خدماتی که در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود، در این اپلیکیشن هم به مخاطبان ارائه شود.

اما در این اپلیکیشن در بخش خدمات مربوط به خدمات پرداخت قبض‌های جریمه فقط امکان مشاهده جرائم بود و لینکی برای پرداخت وجود نداشت. همین موضوع باعث می‌شد تا شهروندان برای پرداخت جرائم رانندگی خود به سایت‌های متفرقه مراجعه کنند و حتی در برخی مواقع هم به سایت‌های فیشینگ وصل شوند و نه تنها جرائم را پرداخت نکنند بلکه مالباخته هم شوند اما حالا این پیشنهاد توسط فراجا اجرایی شده است.

در همین رابطه، مهدی سیدهاشمی؛ مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا اظهار کرد: اپلیکیشن «پلیس من» در واقع یک دفتر پلیس+۱۰ مجازی است؛ همانطور که مردم برای انجام برخی خدمات مربوط به پلیس به دفاتر پلیس+۱۰ در سراسر کشور مراجعه می‌کنند، می‌توانند به این اپلیکیشن هم مراجعه و با پرداخت هزینه‌ای مانند هزینه مراجعه حضوری این خدمات را به صورت آنلاین دریافت کنند.

وی افزود: البته در دفاتر پلیس+۱۰ تعداد ۲۷ خدمت به مردم ارائه داده می‌شود و در اپلیکیشن «پلیس من» ۳۵ خدمت به مردم ارائه داده می‌شود. همچنین برخی از خدمات در اپلیکیشن گپلیس من» قرار است به زودی افتتاح شود.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا با بیان اینکه اپلیکیشن «پلیس من» نسبت به نمونه اولیه ارائه شده آن سرعت بیشتری پیدا کرده است، گفت: در دستور کار داریم تا خدمات جدیدتری را بر روی این اپلیکیشن اجرا کنیم تا هر پلیسی بخشی از خدمات خود را در این اپلیکیشن به مردم ارائه دهد تا دیگر مردم برای دریافت این خدمات نیاز به مراجعه به مراکز انتظامی نداشته باشند.

سیدهاشمی ادامه داد: به عنوان مثال اکنون در اپلیکیشن «پلیس من» در بخش "پلیس پیشگیری" خدماتی مانند استعلام پرونده و اضافه کردن مستندات، ثبت سرقت خودرو، ثبت سرقت موتورسیکلت و ... انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه قرار است اپلیکیشن «پلیس من» اکثر نیاز‌های پلیسی مردم را برطرف کند، گفت: امکان پرداخت جرائم راهنمایی و رانندگی به اپلیکیشن «پلیس من» اضافه شده است؛ در گذشته فقط امکان مشاهده جرائم وجود داشت، اما با پیگیری فراجا و برگزاری جلسات با بانک مرکزی، امکان پرداخت جرائم با لینک مستقیم پرداخت نیز اضافه شده است.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا با بیان اینکه این اقدام در راستای سهولت پرداخت جرائم برای شهروندان ایجاد شده است؛ تاکید کرد: جرائم راهنمایی و رانندگی تماما به وسیله شناسه "بهداد" اخذ و به حساب خزانه ملی واریز می‌شود و هیچ مبلغی نزد پلیس نمی‌ماند.

تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • پیوند مدفوع می تواند علائم حرکتی در پارکینسون را بهبود بخشد
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • انتشار آگهی املاک در دیوار و شیپور مسدود می‌شود | فقط به یک شرط امکان ثبت آگهی وجود دارد
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • امکان مسیریابی حمل‌ونقل همگانی در «اصفهان من» فراهم شد
  • علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان چیست؟ / بروز نشانه‌های بیماری در پی مصرف بعضی داروها
  • امکان استفاده از اوراق گام برای پرداخت بدهی به دستگاه‌ها فراهم شد
  • امکان استفاده از اوراق گام برای پرداخت بدهی فراهم شد
  • امکان پرداخت مستقیم جرائم رانندگی از طریق «پلیس من» فراهم شد