Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-06@15:13:48 GMT

رایحه ای که شادتان می کند/چرا عطر جذابیت می آورد؟

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۹۳۵۱۸

رایحه ای که شادتان می کند/چرا عطر جذابیت می آورد؟

رکنا: دانشمندان بر این باورند که عطر باعث جذابیت بیشتر انسان می شود.

 بوی خوش و بوی بد در تقویت و تضعیف روابط اجتماعی نقش مهمی دارد.ذهن ناخودآگاه انسان ،قدرت فوق العاده ای دارد و به همین دلیل هرکسی که بوی بهتری داشته باشد،در نظر ما جذاب تر به نظر می رسد.ما به طور غیر ارادی نسبت به بو واکنش نشان می دهیم زیرا بینی ما با "سیناپس " های موجود در بخش ناخودآگاه ذهن در ارتباط هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عطرها به آسانی درست نمی شوند ،بنابراین قیمت نسبتا بالایی دارند اما در مقابل رایحه ای به شما می دهند که باعث ارسال و دریافت احساسات مثبت،رضایت و واکنش های قدرتمند نیمه هوشیارانه می شود.

رایحه وانیل در بسیاری از عطرها ،احساس رضایت،شادمانی کودکانه و رایحه شیرینی های خوشمزه را تداعی می کند. رایحه اسطوخدوس،حسی مملو از آرامش به ارمغان می آورد. رایحه مرکبات ،تصویری از سلامتی Health و پاکیزگی را می دهد.رایحه های مختلف باعث می شود افراد، جوان تر،ورزشکار و خوش اندام به نظر برسند.

استفاده از عطر و رایحه های خوش،زمان معینی ندارد و اینکه انسان همیشه خوشبو و معطر باشد،اصلی مهم برای روابط اجتماعی است و تنها نکته مهم استفاده از رایحه مناسب در فصل،زمان و مکان مورد نظر است که تاثیر عطر را افزایش می دهد.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: جام جهانی سلامت مهم ترین های 24 ساعت سلامتی Health زمان و مکان جوان دانشمندان عطر ورزشکار رایحه بوی خوش عکس دختر فیلم ایران مرد رابطه نامشروع حوادث دختران تجاوز قتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۳۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان‌ها قبل از عصر کشاورزی چه می‌خوردند؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پژوهشگران در آلمان برای تحقیق خود نشانه‌های شیمیایی موجود در استخوان‌ها و دندان‌های مختلف به‌جا مانده از هفت نفر مربوط به حدود ۱۵ هزار سال پیش در غاری در خارج از روستای تافورالت در شمال شرقی مراکش را مورد بررسی قرار دادند.

تجزیه و تحلیل این بقایا وجود عناصری نظیر کربن، نیتروژن، روی، گوگرد و استرانسیم را ثابت کرد که نشان‌دهنده نوع و مقدار گیاهان و گوشت مصرفی آنها بود.

بقایای گیاهان خوراکی وحشی مختلف از جمله بلوط شیرین، دانه کاج، پسته، جو دوسر و حبوبات در بقایای این انسان‌ها یافت شد. دانشمندان می‌گویند وعده غذایی اصلی این انسان‌ها، بر اساس بقایای استخوانی کشف شده در غار، گونه‌ای حیوانی به نام «گوسفند بربری» بوده است.

موبتهج، محقق باستان‌شناسی در موسسه ماکس پلانک آلمان و نویسنده اصلی این مطالعه، می‌گوید: «تصور غالب این بوده است که رژیم غذایی شکارچیان عمدتاً از پروتئین‌های حیوانی تشکیل شده است. با این حال، شواهد تازه به دست آمده نشان می‌دهد که گیاهان بخش بزرگی از منوی غذایی شکارچیان را تشکیل می‌داده‌اند.»

بکلرویا ژائوئن، باستان ژئوشیمی‌دان در موسسه تحقیقات ملی فرانسه و یکی از نویسندگان مطالعه، در این باره گفت: «این مهم است زیرا نشان می‌دهد که احتمالاً چندین اجتماع انسانی در جهان قبل از توسعه کشاورزی شروع به گنجاندن مقدار قابل توجهی از گیاهان در رژیم غذایی خود کرده بودند.»

بقایای استخوانی یافت‌شده متعلق به انسان‌های فرهنگ باستانی ایبروماوروسی بودند، شکارچیانی که از حدود ۲۵ تا ۱۱ هزار سال پیش در بخش هایی از مراکش و لیبی زندگی می کردند. شواهد نشان می‌دهد که غار به عنوان محل زندگی و دفن آن‌ها بوده است.

به گفته محققان این افراد در بخش زیادی از سال از غار استفاده می‌کردند، امری که نشان‌دهنده سبک زندگی کم‌تحرک‌تر آنها و پرسه زدن کمترشان در طبیعت برای جستجوی منابع است.

حفره‌های دندانی این انسان‌ها که بیانگر مصرف گونه‌های گیاهی نشاسته‌ای است همچنین نشان می‌دهد آن‌ها از گیاهان وحشی که در فصول مختلف سال می‌رسیده‌اند استفاده می‌کردند.

پژوهشگران دریافتند ایبروماوروسی‌ها فقط از گیاهان وحشی تغذیه می‌کرده‌اند. آن‌ها هرگز کشاورزی را توسعه ندادند و این تحول بزرگ بشری نسبتاً دیر به شمال آفریقا آمد.

محققان با مقایسه ترکیب شیمیایی دندان دو نوزاد یافت‌شده، به تغییراتی در رژیم غذایی نوزاد در طول زمان پی‌ برده‌اند. آنان می‌گویند شواهد حاکی از مصرف غذاهای جامد در حدود ۱۲ ماهگی بود، به طوری که نوزادان زودتر از حد انتظار برای یک جامعه قبل از کشاورزی از شیر گرفته شده بودند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انسان‌ها قبل از عصر کشاورزی چه می‌خوردند؟
  • خداوند برای انسان‌ها رستگاری می‌خواهد
  • چگونه دختری را عاشق خود کنیم؟ راهنمای کاربردی برای آقایان
  • چگونه اضطراب را درمان کنیم؟
  • (ویدئو) پوست الکترونیکی که دقت لمس آن درست مانند پوست انسان است!
  • لبخند زیبا و جذاب، راز جذابیت لبخند بازیگران چیست؟
  • جذابیت گوهر سنگ خراسان جنوبی برای هیئت های خارجی نمایشگاه اکسپو
  • (ویدیو) مغز انسان بزرگ‌تر می‌شود!
  • ویدیو/ مغز انسان بزرگ‌تر می‌شود!
  • کشف بقایای اجساد انسان‌ها در مقر هیتلر در لهستان