Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ ایرج حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت  با حضور در بخش خبری 21 شبکه یک سیما با بیان اینکه شرکت های دارویی مکلف هستند روی جعبه دارو قیمت را ثبت کنند، اظهار کرد: مردم می توانند به سامانه سازمان غذا و دارو مراجعه کنند و قیمت های دارو و اصالت آن را در آن جا ببینند و داروخانه ها هم مکلف هستند فاکتور فروش را ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: بیش از ۹۹ درصد دارو‌ها قیمت گذاری و به آن ارز دولتی تخصیص داده می‌شود.
 
وی با بیان اینکه در مورد دارو، سه گروه مجاز با حضور در شهرستان ها قیمت داروها را کنترل می کنند، گفت: درباره تجهیزات پزشکی کاستی هایی قبلا وجود داشت اما اکنون از بانک مرکزی درخواست کردیم اسامی افراد دریافت کننده ارز 4200 تومانی را اعلام کند.
محرومیت از واردات تجهیزات پزشکی در انتظار متخلفان
 
حریرچی با بیان اینکه بیمارستان های دولتی و خصوصی خریدار عمده تجهیزات پزشکی هستند، اضافه کرد: این بیمارستان ها مکلف هستند همه تجهیزات پزشکی لازم را تهیه کنند و نباید بیماران را برای تهیه این تجهیزات به بیرون از بیمارستان بفرستند.
 
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: محرومیت از تخصیص ارز دولتی، برخورد سازمان تعزیرات و محرومیت از واردات از جمله برخوردهایی است که با متخلفان انجام می شود.
 
حریرچی افزود: به پشتوانه دولت، مجلس و قوه قضائیه قاطعانه ترین برخورد را برای حفظ سلامت مردم ایران انجام می دهیم.
کنترل  بازار دارو با دسترسی به اطلاعات انبار شرکت های دارویی
 
وی با اشاره به اینکه بازار را کنترل می کنیم، گفت: از طریق نرم افزاری به انبار همه شرکت های دارویی دسترسی داریم و ذخیره دارویی را تکمیل کرده ایم.
تجهیزاتی که در آمریکا و اروپا استریل می شوند، دوباره مصرف می کنیم
 
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره لیست کالاهایی که برای چند بار مصرف مجاز شدند، گفت: قائده بر استفاده مجدد از تجهیزات پزشکی مانند قیچی و پنس است و بعد از استفاده استریل می شوند و سازمان غذا و داروی آمریکا هم در این زمینه ها مجوز داده است.
 
حریرچی تاکید کرد: هیچ کدام از وسایلی که اکنون استریل می کنیم وسیله ای نیست که در امریکا یا اروپا استریل نشود اما برخی از شرکت های واردکننده می گویند شما این تجهیزات را یک بار مصرف کنید و دور بیاندازید تا ما به شما بفروشیم و مردم به این موضوع توجه کنند.
 
وی اضافه کرد: سلامت و ایمنی بیمار، خط قرمز ماست و هر کاری را که برای درمان نزدیکان خود از جمله پدر و مادر و فرزند خود انجام دهیم برای مردم هم انجام می دهیم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سخنگوی وزارت بهداشت ایران اکونومیست ارز دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۳۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • کمبود مرکز دولتی تصویربرداری پزشکی در مرکز گلستان
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی