Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ با افزایش میزان گرماي هوا، بحران کم‌آبي پررنگ‌تر از گذشته به چشم می‌آید. کاهش بارش‌هاي جوي و افزايش تبخير و مهمتر از آن سوءمدیریت منابع، باعث شده خشکسالی دغدغه بسیاری از مردم شهرهای کشور باشد. از برازجان و دشتستان و کازرون گرفته تا خرمشهر و اهواز و سیستان و بیرجند و اصفهان و حتی استان گلستان، مردم گرفتار کم‌آبی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچنانکه مسئولان وزارت نیرو می‌گویند قرار است تا حد ممکن از تلفات شبکه شهری و شبکه‌های آبیاری در مصارف غیرضروری کاسته شود، شاید بخشی از مشکلات حل شود.
ظرفیت نیروگاه آبی 80 درصد داشته است

بر پایه آماری که هدایت فهمی معاون مدیر برنامه‌ریزی کلان آب و آبفای وزارت نیرو به رویداد۲۴ می‌دهد ظرفیت نیروگاه آبی 50 تا 80 درصد نسبت به سال قبل کاهش داشته است.
این مقام مسئول در وزارت نیرو به رویداد۲۴ می‌گوید: پیش‌بینی می‌شد امسال در ساعات پیک قادر به تامین انرژی نباشیم؛ از طرف دیگر به علت بالارفتن دما، میزان مصرف انرژی نسبت به دیگر ایام سال بالا می‌رود و این مسئله تامین برق را در تابستان با مشکل مواجه کرده که باید زودتر از رسیدن به فصل گرما برای آن فکری می‌شد.
از تلفات شبکه شهری و شبکه‌های آبیاری در مصارف غیرضروری کاسته می‌شود

فهمی، به برنامه وزرات نیرو اشاره و تصریح کرد: برنامه وزارت نیرو این است که تا حد ممکن از تلفات شبکه شهری و شبکه‌های آبیاری در مصارف غیرضروری کاسته شود. اگر در برخی از شهرها وضعیت مصرف به همین شیوه ادامه یابد قادر به تامین آب نخواهیم بود البته برنامه دولت دربخش‌های مختلف صنعت، کشاورزی و خانگی این است که تجهیزات کاهنده را فعال کند تا به مقدار زیادی در میزان مصرف صرفه‌جویی شود. 
معاون مدیرکل برنامه‌ریزی کلان آب و آبفای وزارت نیرو با اشاره به تشکیل «کارگروه ملی سازگاری با کم آبی» گفت: اعضای کابینه، شامل وزیر جهاد کشاورزی، وزیرصنعت، وزیر کشور، رییس سازمان برنامه و بودجه، رییس سازمان محیط زیست است و همچنین استانداران در این کارگروه مشارکت فعال دارند و اگر نیاز به منابع مالی باشد، از طریق وزارتخانه‌های متبوع تامین خواهد شد. 
فهمی اظهارکرد: در کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی مسائل مختلفی از جمله اصلاح الگوی کشت، کاهش 30درصدی مصارف شهری، جلوگیری از کشت برنج به جز دو استان مازندران و گیلان، مدیریت مصرف و تقاضا در استان‌هایی که با چالش آب مواجهند مانند اصفهان و خوزستان، مطرح شده است.
معاون مدیرکل برنامه‌ریزی کلان آب و آبفای وزارت نیرو خاطرنشان کرد: خشکسالی، تغییر اقلیم و مصارف بالای بخش خانگی، کشور را با بحران آب روبرو کرده است و اعتقاد دارم راهکار اصلی آن در کنار تامین آب، کاهش مصارف غیرضروری است.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 رویداد24 کم آبی خشکسالی مقابله با کم آبی تامین آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۳۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توان نیروگاهی نکا برای تولید برق افزایش یافته است

ایسنا/مازندران استاندار مازندران پسروی و کاهش تراز آب دریای خزر را موجب اختلال در توان نیروگاهی دانست و گفت: برای افزایش تولید برق لایروبی حوضچه‌ها و نیروگاه دیگری آماده شده است که به‌زودی بهره‌برداری می‌شود.

یوسف نوری ۶ اردیبهشت در بازدید از نیروگاه برق شهید سلیمی نکا، به قدمت نیروگاه تولید برق نکا اشاره کرد و افزود: تجهیز، تعمیر و به روز رسانی نیروگاه برق نکا با توان داخلی و استفاده از شرکت‌های دانش بنیان نوسازی شده است.

نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به دانش فنی و برخورداری از ابزار و تکنیک‌های جدید، خاطرنشان کرد: منابع انسانی در نیروگاه نکا دارای مهارت ویژه‌ای در بخش فنی هستند.

این مسئول افزود: تامین نقدینگی و اجرای برنامه کوتاه مدت در اولویت کاری ما قرار دارد از این رو لازم است روش مالی جدید برای نیروگاه در نظرگرفته شود و در پروژه‌ها از توان و مشارکت مردم نیز استفاده شود.

مدیرعامل نیروگاه برق نکا نیز با ابراز خرسندی از اینکه استاندار مازندران از توان و تجربه خود پیگیر مسائل مالی و فنی نیروگاه است، گفت: تامین نقدینگی و اجرای برنامه کوتاه مدت اعم از تعمیر ۱۱ واحد بخار از ۱۴ واحد برنامه‌ای است که در دستور کار قرار دارد.

ادبی فیروزجایی با بیان اینکه امسال علی‌رغم سال گذشته ۲ واحد بخار از محدودیت خارج می‌شود، افزود: در استان مازندران مشکل ناترازی تامین برق را داریم که امیدواریم با رفع محدودیت واحدهای بخار شاهد حل مشکل تامین آب دریای خزر باشیم و با آمادگی کامل در پیک تابستان خدمت رسانی کنیم.

وی با اشاره به اینکه هیچ کوتاهی در تامین برق مازندران انجام نمی‌شود از مردم استان درخواست کرد تا با صرفه‌جویی در مصرف برق فرهنگ سازی لازم انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • لزوم لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا
  • ضرورت لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا
  • نیروگاه‌های برق به استقبال روزهای اوج مصرف تابستان می روند | وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • یمنی‌ ها کشتی تجاری اسرائیل را هدف قرار دادند
  • توان نیروگاهی نکا برای تولید برق افزایش یافته است
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید