Web Analytics Made Easy - Statcounter

لیکوئیدا تکنولوژیز به دنبال بهبود کارایی دارو‌ها با نانوذرات بوده و اخیراً موفق به جذب حمایت مالی برای انجام آزمون روی دارو‌های خود شده‌است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، لیکوئیدا تکنولوژیز (Liquidia Technologies) در حوزه‌ی تولید نانوذرات برای استفاده در دارو‌ها فعالیت دارد. این شرکت به دنبال بهبود کارایی دارو‌ها با نانوذرات بوده و اخیراً موفق به جذب حمایت مالی برای انجام آزمون روی دارو‌های خود شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا ۵۷.۵ میلیون دلار بودجه برای انجام کار از سوی یک شرکت سرمایه‌گذار اختصاص داده شده‌است. نکته‌ی کلیدی و مهم در موفقیت شرکت لیکوئیدا، فرآیند تولید این شرکت است که به آن‌ها امکان می‌دهد تا پارامتر‌های فیزیکی نظیر اندازه و شکل را در مقیاس نانومتری کنترل کنند.

برای این کار از فناوری به نام تکثیر ذرات با الگو‌های غیرمرطوب یا PRINT استفاده می‌شود. نانوذرات در قالب‌هایی ایجاد می‌شوند که این قالب‌ها به شرکت اجازه می‌دهد تا ذرات دارویی را به‌صورت یکنواخت تولید کنند. این قالب‌ها بخشی از یک سامانه مستمر هستند که با کمک آن امکان تولید انبوه و ارزان قیمت دارو‌ها فراهم می‌شود. این شرکت با ترکیب این فناوری با روش‌های رایج تولید نانوذرات که مورد تأیید سازمان غذا و دارو‌های آمریکا است، موفق به ارائه‌ی محصولات دارویی یکنواخت شده‌است.

لیکوئیدا در سال ۲۰۰۸ تأسیس شد و فناوری لیسانس شده‌ای از دانشگاه کارولینای شمالی را برای توسعه‌ی فعالیت‌های خود خریداری کرده‌است. برای شروع کار، لیکوئیدا از همکاری چند شرکت دیگر کمک گرفته تا بتواند دارو‌های مورد نظر خود را توسعه دهد.

این شرکت در حال حاضر تلاش دارد تا دارو‌های ساخت خود را وارد بازار کند. به جای کشف دارو‌های جدید و توسعه‌ی مولکول‌های جدید، لیکوئیدا تلاش دارد تا نسخه‌های بهتر و جدیدی از دارو‌های تایید شده را ارائه کند. برای این کار دارو‌هایی که مورد تأیید سازمان غذا و داروی آمریکا است، توسط این شرکت توسعه داده شده تا با اثربخشی بیشتر و ایمنی بالاتر تهیه شوند.

اولین داروی این شرکت LIQ۸۶۱ نام دارد که برای درمان مشکلات عروقی استفاده می‌شود. این شرکت قصد دارد این دارو را به‌گونه‌ای توسعه دهد که بتوان به‌صورت استنشاقی از آن استفاده کرد و دارو به نواحی عمیق ریه برسد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دارو نانوذرات حمایت مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۴۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است

بهرام عین اللهی٬‌ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: به رکورد ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان رسیده ایم. در بدو شروع به کار دولت سیزدهم  ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که امروز و بعد از دو سال و نیم به ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان افزایش یافته است.

او گفت: این افزایش یک رکورد محسوب می‌شود و  یکی از کار‌های بسیار خوب در زمینه پانسمان بیماران پروانه‌ای بود که امیدواریم با حمایت‌های بیشتر به تجاری شدن برسد و بتواند نیاز‌های کشورمان را تامین کند.

وزیر بهداشت تاکید کرد که حمایت از شرکت‌های دانش بنیان جزء کار‌های مهم این وزاتخانه است.

عین اللهی افزود: بنای ما بر این است که با تقویت دانش‌بنیان‌ها دارو‌های اکثر بیماری‌ها را تامین کنیم و در مورد تالاسمی هم همین موضوع مطرح است. بعضی از بیماران می‌گویند داروی داخلی استفاده نمی‌کنیم و حتما داروی خارجی می‌خواهیم که این موضوع را باید متخصصین تشخیص دهند. 

او گفت: اولویت ما حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع کمبود‌های دارویی است. تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است.

وزیر بهداشت درباره چرایی رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گفت: در این سنین تمامی اعضای بدن کودک رشد تکاملی دارند و هرگونه نقصی می‌تواند تا پایان عمر با فرد بماند به همین دلیل با پیشنهاد وزارت بهداشت در هیئت دولت این موضوع به تصویب رسید و جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد که کودکان را در ۷ سال اول زندگی در مراکز دولتی به شکل رایگان درمان کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • آب شرب اصفهان سالم است
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • تصویب نصب هزار پنل خورشیدی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو