Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@11:05:26 GMT

ارایه تسهیلات بخش گردشگری اشتغال آفرین است

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۹۴۱۴۴

ارایه تسهیلات بخش گردشگری اشتغال آفرین است

سمنان- ایرنا- نماینده مردم شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: دستاورد دولت دوازدهم در ارایه تسهیلات به بخش گردشگردی کشور مثبت و اشتغال آفرین است.

ابوالفضل حسن بیگی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : ارایه تسهیلات رونق تولید در سال جاری به اماکن گردشگری برای بهبود و کیفیت بخشی زیرساخت ها از جمله اقدامات ارزشمند دولت برای کاهش نرخ بیکاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت: استان سمنان استعدادهای نهفته ای در زمینه گردشگری دارد که دولت در سال جاری علاوه بر ارایه تسهیلات به واحدهای صنعتی با هدف رونق گردشگری برای نوسازی و بازسازی اماکن تاریخی تسهیلات پرداخت می کند.
وی خاطرنشان کرد : در سال گذشته بیش از 160 هزار میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید در کشور پرداخت شد که سهم بخش گردشگری در آن بسیار ناچیز بود اما امسال پیش بینی می شود پرداختی ها به این بخش از اقتصاد کشور افزایش یابد.
حسن بیگی با بیان این که سمنان با مشکل کم آبی مواجه است ، تصریح کرد: می توان با اجرای برنامه های اشتغال آفرین و توسعه بخش گردشگری، برای کاهش نرخ بیکاری در استان تلاش کرد.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در دولت دوازدهم حضور سالانه 20 میلیون نفر گردشگر در کشور هدفگذاری شده که می توان با توجه به زیرساختها، این راهبرد اشتغال آفرین را در کشور عملیاتی کرد.
وی با اشاره به ظرفیت های مطلوب بخش های گردشگری در دامغان افزود: زیرساخت های لازم برای توسعه اقتصادی در این شهرستان فراهم است و باید با مدیریتی اصولی برای حضور سرمایه گذاران در این دیار تلاش کرد.
حسن بیگی اضافه کرد: وجود صدها بنای تاریخی از زیرساخت های مهم رونق گردشگری در دامغان است و روزانه تعداد زیادی از مسافران داخلی و خارجی ، این شهرستان را برای مقصد گردشگری انتخاب می کنند.
سالانه 15 میلیون مسافر و گردشگر از محورهای ارتباطی سمنان عبور می کنند.
استان سمنان دارای بیش از هزار و 147 اثر تاریخی شناسایی شده و تاکنون 718 اثر تاریخی، طبیعی و معنوی این استان به ثبت ملی رسیده است.
شهرستان تاریخی دامغان بیش از 90 هزار نفر جمعیت دارد.
6026/7339

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد دستاوردها گردشگري مثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۴۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی گفت: یکی از اولویت‌های این اداره‌کل حفاظت از خانه‌های تاریخی است.

مرتضی صفری ۱۱ اردیبهشت ماه در ادامه سفر جواد واحدی، معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به ارومیه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰ پروژه مرمتی، فنی و عمرانی در سطح استان در حال اجرا است، اظهارکرد: آذربایجان غربی با داشتن ۱۸۰۹ اثر ثبت ملی و جاذبه‌های طبیعی بکر در تقویت زیرساخت‌ها و معرفی داشته‌ها برای جذب گردشگر، باید تلاش مضاعفی داشته باشیم و عقب‌ماندگی ساختاری خود را در این زمینه جبران کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی افزود: اعتبار این اداره‌کل در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۰ در تخصیص رشد ۵ برابری داشته است و با حمایت‌های استاندار آذربایجان غربی در حال حاضر ۸۰ میلیارد تومان پول نقد برای اجرای پروژه‌های عمرانی، مرمتی و فنی اختصاص یافته و ۸۰ پروژه در حال اجراست.

وی با ابراز تاسف برای از بین رفتن تعدادی از خانه‌های قدیمی ارومیه در سالیان گذشته ادامه داد: یکی از اولویت‌های این اداره‌کل حفاظت از این اندک خانه‌های تاریخی شهر بوده و طرح مطالعه ویژه بافت تاریخی ارومیه به‌عنوان اولین استان در سطح کشور به انجام رسیده که نقش مهمی در حفظ بناهای تاریخی ارومیه و دانه‌های با ارزش آن خواهد داشت.

صفری گفت: تعدادی از بناهای تاریخی استان در مالکیت دستگاه‌های اجرایی قرار داشته و طبق قانون دستگاه‌های متولی وظیفه مرمت و نگهداری از بناهای تاریخی را برعهده دارد که متاسفانه در این راستا کم‌کاری شده و بسیاری از بناهای با ارزش استان در حال تخریب است و برای حفاظت آنها، یکی از برنامه‌های ما این است مالکیت یا حق بهره‌برداری از آنها به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی واگذار شود تا با عزم جهادی بتوانیم آن بناها را مرمت و حفاظت کرده و برای آن بناها کاربری فرهنگی و گردشگری مناسب تعریف کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مدرسه هدایت تحویل، مرمت و کاربری مناسب برای آن تعریف شد کار مرمت خانه انصاری ارومیه نیز از دو هفته پیش آغاز شده و مرمت مدرسه ۲۲ بهمن ارومیه نیز با جدیت انجام شده و در آینده نزدیک به بهره‌برداری رسیده و تبدیل به موزه ورزش، تاریخ و مدرسه می‌شود، خانه گردشگری ارومیه نیز پس از مرمت تبدیل به موزه فرش خواهد شد.

صفری گفت: راه‌اندازی این موزه‌ها نقش مهمی در توسعه گردشگری و افزایش مدت ماندگاری گردشگران در ارومیه خواهد داشت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی با اشاره به مرمت مسجد جامع ارومیه اظهارکرد: در سال ۲۰۲۵ پرونده مساجد جامع کشور برای ثبت جهانی در یونسکو مطرح خواهد شد که باید همگی تلاش کنیم تا اقدامات مرمتی و ساماندهی این مسجد انجام شود و مسجد جامع ارومیه نیز در فهرست آثار جهانی یونسکو قرار بگیرد و برای این امر نیاز است شکل تاریخی مسجد به طور کامل احیا شود.

وی خاطرنشان کرد: فاز اول ساماندهی مسجد جامع ارومیه با همکاری شهرداری با اعتباری بالغ بر۴.۵ میلیارد تومان اعتبار انجام شد.

صفری اظهار کرد: طرح احیای مسجد جامع ارومیه نیزبا همکاری دانشکده معماری دانشگاه ارومیه آماده شده و امسال نیز ۱۰ میلیارد تومان برای این پروژه اختصاص یافته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت ۵ اثر طبیعی شهرستان سپیدان در فهرست آثار طبیعی ملی
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • آبرسانی سپاه به ۲۰۵ روستای کردستان
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد