Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد تمام پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله موفق به دریافت معتبرترین درجه علمی اروپا از کشور فرانسه شد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، "هابیلیتاسیون"، قابلیت هدایت پژوهش و آموزش دانشگاهی جامع و پیش نیاز دستیابی به درجه پروفسوری به‌ویژه در دانشگاه‌های "فرانسه"، "آلمان"، "اتریش" و "سوئیس" و همچنین بسیاری کشورهای اروپایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی‌رغم همه تغییرات اعمال شده در سه دهه اخیر در سامانه آموزش عالی اروپایی در طی فرایند "بولونیا"، "هابیلیتاسیون" همچنان بالاترین درجه کیفیت علمی در طول فرایند آزمون دانشگاهی و امور پژوهشی در کشورهای اروپایی به شمار می‌رود و هم اکنون در فرانسه این درجه علمی، معتبرترین و بالاترین درجه دیپلم علمی آکادمیک است.

مبنای دریافت درجه هابیلیتاسیون، "هدایت پژوهشی"، "داشتن سابقه پژوهش مستقل پس از دریافت درجه دکتری"، "هدایت دانشجویان تحصیلات تکمیلی و "نوشتن تزی" که شامل مروری بر مجموعه پژوهش‌های با کیفیت بالای بین‌المللی انجام‌شده بعد از دریافت درجه دکتری است.

این مدرک علمی به دکتر مهدی زارع، عضو هیات علمی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله و مهندسی زلزله اعطا شده است.

وی مدرک کارشناسی خود را در رشته زمین‌شناسی ​از دانشگاه تهران در سال 1369 دریافت کرد و در سال 1373 در مقطع کارشناسی ارشد رشته "زمین‌شناسی مهندسی"‌ از ​دانشگاه تربیت مدرس فارغ‌التحصیل شد. وی در سال 1374 با کسب بورسیه دولت فرانسه، در دوره دکتری مشغول به تحصیل شد.

زارع دکترای تخصصی خود را در رشته "زلزله‌شناسی مهندسی (ژئومکانیک)" از دانشگاه "گرونبل" فرانسه در سال 1377 دریافت کرد.

اولین پژوهش در سطح رساله دکتری بر روی داده‌های شتابنگاری زلزله‌های ایران و ارائه اولین مدل‌های کاهندگی جنبش زمین در ایران از جمله تحقیقات وی در این حوزه است.

این عضو هیات علمی و استاد تمام پایه ٢٦ درپژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله موفق به دریافت درجه هابیلیتاسیون در هدایت پژوهش با تخصص تحلیل خطر زلزله در منطقه خاورمیانه شد.

٨٠ مقاله در مجلات بین‌المللی معتبر علمی با تعداد کل ارجاعات به مقالات در سطح بین‌المللی 770 مورد و نویسنده و مترجم 12 کتاب علمی از دیگر فعالیت‌های علمی وی است.

از جمله عناوین این کتاب‌ها می‌توان به 3 کتاب از انتشارات پژوهشگاه بین‌المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله با عنوان‌های "مقدمه‌ای بر زلزله‌شناسی کاربردی"، "مبانی تحلیل خطر زمین‌لرزه" و "تحلیل خطر و ریسک زلزله" اشاره کرد.

عنوان‌های پژوهش‌های تخصصی که در تز هابیلیتاسیون دکتر زارع مورد تاکید قرار گرفت، به این شرح است:

تصحیح و توسعه کاتالوگ لرزه‌خیزی ایران و خاورمیانه،
پژوهش بر روی بزرگای بیشینه در پهنه‌های مختلف لرزه زمین‌ساختی ایران
ارائه نقشه جدید پهنه‌بندی خطر زلزله در ایران و ارائه چالش‌های آنالیز خطر
بازنگری نقشه‌های پهنه‌بندی خطر زلزله در ایران
ارزیابی خطر و ریسک زلزله در پهنه‌های شهری و پر جمعیت ایران

علاوه بر آن در سال 1396 وی توانست از تز هابیلیتاسیون در دانشکده و رصدخانه علوم زمین دانشگاه استراسبورگ فرانسه دفاع کند.

هیات ژوری دریافت این درجه علمی متشکل از پروفسور "بروستل" از آلمان، پروفسور "زولو" از ایتالیا، پروفسور "مگی" و پروفسور "بارد" از  فرانسه بودند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام پژوهشگاه زلزله شناسی دانشگاه فرانسه لرزه خیزی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۴۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه تقابل ۴تیم بزرگ لیگ ایران با ۴ لیگ اروپا

فوتبال به خاطر جذابیت و اوج هیجان، به ورزش اول دنیا تبدیل شده و در این میان میلیاردها انسان روی کره زمین برخی بازی‌های حساس را دنبال و تماشا می‌کنند.

به گزارش تابناک ورزشی؛ بازی‌های بزرگ لیگ‌های باشگاهی اوج حساسیت برای تماشاگران است و بیشترین تعداد گل هم به خاطر تمایل تیم‌ها به پیروزی در این مسابقات به ثمر می‌رسد.

اما در ایران این‌شکلی نیست و بازیهای بزرگ و حساس با کمترین گل و موقع گل تمام می‌شود!

 در هفته ۲۵ لیگ برتر ایران ۴ تیم بالای جدول در یک روز به مصاف هم رفتند و هواداران در این ۱۸۰ دقیقه، حتی یک گل هم ندیدند! حالا که تقابل‌های این ۴ تیم با هم در فصل جاری باشگاهی تمام شده، می‌توان نگاهی کامل‌تر از نظر آماری به این مصاف‌ها داشت.

 طی ۱۲ بازی این ۴ تیم مقابل هم، تنها ۱۴ گل ردوبدل شده تا میانگین فاجعه‌بار ۱/۱۶ گل در هر بازی ثبت شود. آن هم در حالی که میانگین گل دیگر بازی‌های لیگ، عدد مناسب ۲/۱۷ را نشان می‌دهد.

 فقط کافی است این تعداد گل‌ را در کنار بازی‌های بزرگ ۴ لیگ معتبر اروپا بگذارید؛ به خصوص لالیگا و بوندسلیگا که حتی در بازی‌های این‌چنینی هم میانگین گل حدود ۴ یا بالاتر ثبت می‌شود.

در لیگ قهرمانان اروپا اوج رقابت باشگاهی دنیا هم مراحل پایانی با گلهای بیشتر دنبال می‌شود و کسی حساسیت زیاد بازی‌ها را به کم گل بودن مسابقات گره نمی‌زند.

جدول زیر را که سایت ۳۶۰ تهیه کرده ببینید. همه چیز درباره کیفیت تیم‌های ایرانی دستگیر تان می‌شود:

دیگر خبرها

  • مقایسه تقابل ۴تیم بزرگ لیگ ایران با ۴ لیگ اروپا
  • نتایج جالب یک پژوهش علمی درباره زنان
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • زلزله ای با بزرگی ۴.۲ ریشتر خراسان شمالی را لرزاند
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • اعطای بسته حمایتی معاونت علمی به یکصد استاد منتخب
  • تأملاتی در بومی‌نبودن نظریه‌های جامعه‌شناسی کشور
  • اعطای جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد شاگردپرور
  • تأملاتی درباب بومی نبودن نظریه‌ها در میدان جامعه‌شناسی کشور
  • بهره‌مندی هرچه بیشتر از علم و پژوهش با برجسته‌سازی معنویت، نیاز پیش‌ِ روی ما به حساب می‌آید